Mit:
Hol:          
Bor és Kenyér Ünnepe - 2018.07.30
8a81-bor_es_kenyer_unnepe-szep-kartya.jpg Augusztus 16-20. között a hagyományőrző elemekkel tűzdelt, kellemes hangulatú Bor és Kenyér Ünnepe a régió egyik legnagyobb eseménye, amely az augusztus 20-i ünnepi időszak köré szerveződik. A fesztiválon a rengeteg program mellett még utoljára kiélvezhetjük a meleg nyári esték hangulatát, magunkba szívva a Balaton part párás levegőjét egy pohár balatoni borral a kezünkben.
Gyermektáboroztatás - SZÉP-kártyával a szép élményekért - 2018.06.25
52fe-nyari-gyermektabor-szep-kartya.jpg A legtöbb gyerek izgatott várakozással számol vissza a vakációig, akárcsak a szülők. Azonban tagadhatatlan, hogy a hosszú szünidő okozhat némi fejfájást, hogyan oldd meg költséghatékonyan a gyerkőcök értelmes lefoglalását és felügyeletét. A megoldás: szuper nyári táborok, SZÉP kártyával fizetve!
Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillagos étterme - 2018.03.27
2a35-michelin-csillag-szep-kartya.jpg Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal jutalmazott étterme. Megőrizte Michelin-csillagát a Costes Dowtown, a Costes, a Borkonyha - jelentették be hétfő este a Michelin-gálán Budapesten az MTI tudósítása szerint.
Szárnyaló miskolci turizmus - 2018.03.14
5f92-miskolctapolca-cave-bath.jpg Az egykori acélváros mára az ország egyik legkeresettebb célpontjává vált, sőt, a Mátra-Bükk térség egyik központi desztinációjaként Magyarország turisztikai térképén az eddiginél hangsúlyosabb szerepet kaphat.
Kiderült, melyik Magyarország legjobb cukrászdája - 2018.03.07
c77e-tortacsoda-szep-kartya.jpg A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz idén nem csak az éttermeket, hanem a cukrászdákat is listázta. Az Étteremkalauz 2018-as kiadványába 100 hely meglátogatása után végül 65 cukrászda került be.
Jön a Barlangok Hónapja - 2018.02.27
d364-idegenforgalmi-barlangok.jpg Gyalogos, kerékpáros és extrém túrákkal, kedvezményekkel és számos izgalmas programmal készülnek egész márciusban a nemzeti parkok, hogy a magyarországi barlangokat a közönség jobban megismerhesse.
Ilyen lesz a bükki csillagászati élményközpont - 2018.02.12
aabf-csillagaszat-szep-kartya.jpg Kelet-Európában páratlan csillagászati élményközpont épül Magyarország hegyvidéki erdős nemzeti parkjában, a Bükki Nemzeti Parkban, amely egyben Magyarország harmadik nemzetközileg is elismert Csillagoségbolt-parkja. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Répáshuta közelében készülő beruházásához Magyarország Kormánya nettó 990 millió forinttal járul hozzá.
Tudod mi vár rád január 14-én? - 2018.01.07
26a0-tea-szep-kartya.jpg Teát ihatsz teával, merthogy ez lett a Tea Napja Magyarországon, és ehhez méltó eseményt szerveztek rá az Akvárium Klubban.
Külföldön is ismert fürdődesztinációvá válna Gyula - 2018.01.03
65e2-aquapalota-gyula-1.jpg Elfogadta a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. idei évre vonatkozó marketingtervét legutóbbi ülésén a fürdővárosi képviselő-testület. A Komoróczki Aliz ügyvezető által készített szakmai anyag számos érdekességet tartalmaz.
Turisztikai fejlesztésekre ad támogatást a kormány a Kékesen - 2017.12.30
dbfa-kekesteto-szep-kartya.jpg Négyévszakos kabinos felvonó és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megépítéséről döntött a kormány a Kékesen.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep