Mit:
Hol:          
Tudod mi vár rád január 14-én? - 2018.01.07
26a0-tea-szep-kartya.jpg Teát ihatsz teával, merthogy ez lett a Tea Napja Magyarországon, és ehhez méltó eseményt szerveztek rá az Akvárium Klubban.
Külföldön is ismert fürdődesztinációvá válna Gyula - 2018.01.03
65e2-aquapalota-gyula-1.jpg Elfogadta a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. idei évre vonatkozó marketingtervét legutóbbi ülésén a fürdővárosi képviselő-testület. A Komoróczki Aliz ügyvezető által készített szakmai anyag számos érdekességet tartalmaz.
Turisztikai fejlesztésekre ad támogatást a kormány a Kékesen - 2017.12.30
dbfa-kekesteto-szep-kartya.jpg Négyévszakos kabinos felvonó és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megépítéséről döntött a kormány a Kékesen.
Megvan az Év Szállása - 2017.12.01
b1c7-tiszafured-szep-kartya.jpg Az idén Tiszafüred lett az Év turisztikai települése, a békéscsabai Luxus Wellness Apartman az Év szállása és a Nyíregyházi Állatpark az Év turisztikai attrakciója a Szallas.hu portál öt éve elindított versenyén az idén.
Melengető wellness élmények a hideg napokra - 2017.11.21
9233-iszappakolas-szep-kartya.jpg A téli wellness nemcsak a testet, de a lelket is melengető élmény. A természetes meleg vizek relaxáló hatása télen még hasznosabb. Lazíthatunk beltéri termálmedencékben, de kimerészkedhetünk kültéri medencékbe is, hogy nyakig a forró vízben ejtőzve élvezzük akár a hóesést is. A fürdőzés mellé bármikor jöhet pár wellness kezelés, a következőkben ezek közül ajánlunk néhányat a hideg évszakra!
Itt a meg­ol­dás, hogy ne szedj fel min­dig pár kilót, ha el­uta­zol - 2017.11.05
46d7-beleferni-a-nadragba-szep-kartya.jpg Veled is gyak­ran elő­for­dul, hogy plusz ki­lók­kal ér­ke­zel vissza a nya­ra­lás vagy egy well­ness­hét­vége után?
Elindult a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - 2017.10.07
ee38-kisfaludy.jpg Minden idők legnagyobb szálláshelyfejlesztési programja indult el – 30 ezer szoba újulhat meg, ötezer új munkahely jöhet létre Magyarországon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programnak köszönhetően.
Nyertes ökoturisztikai létesítmények - 2017.09.29
3a7d-badacsonyors_follyarboretum_szep-kartya.jpg Átadták „Az év ökoturisztikai létesítménye” kitüntető címeket.
Almakóstolás, csizmakészítés és paprikafőzés - 2017.09.22
dc29-alma-csizma-szep-kartya.jpg Több mint 90 településen országszerte mintegy 1700 programmal várja a nagyközönséget a 2017-es Múzeumok Őszi Fesztiválja hét héten keresztül szeptember 25. és november 12. között - mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár csütörtökön a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.
Utazási szolgáltatásokkal bővíti kínálatát Magyarországon az ALDI - 2017.09.16
f0fb-aldi-utazas-szep-kartya.jpg A régió több országa után hazánkban is elérhetővé tesz utazási termékeket a diszkontlánc. A turisztikai szolgáltatásokat az osztrák Eurotours International biztosítja a vásárlók számára, a magyarországi részleget Andreas Hamorszky vezeti.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Nyereményjáték
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep