Mit:
Hol:          

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A www.szep-kartya.com domain alatt elérhető oldalak (továbbiakban weboldal) üzemeltetője a Pendula Human Bt. (1131 Budapest, Gyöngyösi u. 13. Adószám: 20617718-3-41), továbbiakban üzemeltető. Az üzemeltető a www.szep-kartya.com oldalon információs, reklám és marketing szolgáltatásokat nyújt a Széchenyi Pihenőkártyát elfogadó szolgáltatókkal kapcsolatosan.

A Pendula Human Bt-nek a www.szep-kartya.com oldalain (és az erre az oldalra mutató linkek bármelyikén) az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak.

Az üzemeltető fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata a www.szep-kartya.com oldal alján található, "Felhasználási feltételek" feliratú linkre történő kattintással érhető el.

A www.szep-katya.com oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a www.szep-kartya.com oldalt.

Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a weboldalon található információkat. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a weboldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A weboldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.

Az üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a weboldalon fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan elfogadóhely az adatbázisban, amely már nem elfogadóhely. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. Az üzemeltető természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítsék az Ön elvárásait és várakozásait.
Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférés jogát. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét az üzemeltető kizárja.

A weboldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a weboldalon nem jelenti automatikusan, hogy az üzemeltető egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

A weboldalon megjelenített hirdetések és ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep