Mit:
Hol:          

Tisztelt SZÉP Kártya Elfogadóhely!


Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogatta oldalunkat! Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük.


Miért érdemes jelentkeznie és regisztrálnia Önnek is a katalógusunkba?


- mindenekelőtt azért, mert a szolgáltatóipar jelentős részének (szálláshely-szolgáltatás, utazás-szervezés, vendéglátás, rekreáció, egészségmegőrzés) az idei és a következő évek a SZÉP Kártyáról fognak szólni.
Hogy a klasszikus, rendszerváltás idején közhellyé vált reklámot idézzük: „aki kimarad, lemarad…”. Az üdülési csekk lassú megszűnése valamint az étkezési utalványok piacának átszervezése sok szolgáltatót hozott nehéz helyzetbe. E helyzet kezelésére viszont szerencsére volt válasza a politikának: létrehozták és meglehetősen rövid idő alatt várakozásokon felül kiterjesztették a SZÉP Kártya rendszerét.
A friss információk szerint a kártyabirtokosok száma meghaladta a 908.000-et, a kártyára utalt pénzeszközök összértéke pedig rohamosan nő, többszörösen meghaladja az előtte évente kiadott üdülési csekkek összegét. A kormány kiemelt ügyként kezeli a kártya kibocsátását és propagálását, és a következő években is vezető szerepet szán a cafeteria ezen zászlóshajójának.


- mert az egyre növekvő számú felhasználói kör döntő többsége a weben tájékozódva keres szolgáltatót, akinél elköltheti pénzét.
Felmérések szerint az információszerzésnek immár uralkodó módszere az internet. Előnyei mindenki számára érthetőek: gyors, olcsó, biztonságos, kényelmes. Ezen előnyöket a szolgáltatást keresők már életkortól függetlenül használják, új távlatokat nyitva ezzel a weben zajló értékesítésnek.


- mert oldalunkat web-optimalizálásban kiemelkedő informatikusok és évtizedes utazás-szervezői és szálláshely-üzemeltetői tapasztalattal rendelkező szakemberek hozták létre és működtetik.
Ezzel biztosítjuk Önnek, hogy pénzéért kiemelkedő szolgáltatást kap. Az érdeklődők egy felhasználóbarát, több szempontból szűrhető adatbázist találnak oldalunkon, amely nemcsak esztétikus, de használható, átlátható, informatív.


- mert minden, weboldalunkon regisztrált elfogadóhely önálló, fényképes, részletes leírással, Google térképpel rendelkező adatlapot kap, melyen saját elérhetőségei szerepelnek.
Az érdeklődések és foglalások közvetlenül az elfogadóhelyhez futnak be, így oldalunk ezek után semmilyen jutalékot nem számít fel!


- mert a hasonló profillal működő oldalakhoz képest hihetetlenül olcsó!


Mennyibe kerül Önnek a www.szep-kartya.com oldalon történő megjelenés?


Akár napi nettó 16,50.- Ft-ba!


Hihetetlen? Mégis igaz! Mindössze napi néhány Ft-ért ajánlatát részletes leírással, maximum 9 képpel, saját elérhetőségeivel, google térképpel megjelentetheti oldalunkon, minden egyéb plusz költség, jutalék, díj nélkül! Ne habozzon, regisztráljon most!


1 év megjelenés vendégházak, szobakiadók, apartmanok, kempingek részére:

  • 19.000.- Ft - 2018. JÚLIUS 15-IG AKCIÓSAN 6.000.- FT/1 év

1 év megjelenés panziók, szabadidős-, rekreációs- és egészségmegőrző szolgáltatók, utazási irodák és portálok, éttermek részére:

  • 22.000.- Ft - 2018. JÚLIUS 15-IG AKCIÓSAN 7.000.- FT/1 év

1 év megjelenés szállodák részére:

  • 24.000.- Ft - 2018. JÚLIUS 15-IG AKCIÓSAN 8.000.- FT/1 év


Természetesen kiemelt megjelenésekre is van lehetőség:
-  főoldali megjelenés: 1.000.- Ft + áfa/hét
-  főoldali megjelenés a fejléc scrollozódó reklámsávján (maximum 8 db elfogadóhely): 2.000.- Ft + áfa/hét

-  PR cikk a blogrovatban (igény esetén linkekkel, mélylinkekkel) – 10.000.- Ft+áfa/megjelenés
-  megjelenés hírlevelünkben – egyedi megállapodás szerint
-  aktuális havi játékban szereplés – egyedi megállapodás szerint, kedvező ajánlat esetén akár barter-lehetőséggel


Amennyiben szeretne szerepelni oldalunkon, töltse ki regisztrációs űrlapunkat. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep