Mit:
Hol:          
SZÉP kártya egyenleg lekérdezési lehetőségek - 2021.01.19
11ee-nepszeru-szep-kartya.jpg A koronavírus járvány miatt a SZÉP kártyánkat is korlátozottan tudjuk használni, mivel a legtöbb elfogadóhely zárva tart. Azt pedig, hogy milyen összeg áll még rendelkezésünkre a SZÉP kártyákat kibocsátó pénzintézetek online felületén tudjuk megtenni. Hazánkban a legnagyobb kártyakibocsátó az OTP, majd a K&H és az MKB bank, nézzük, hogy mire figyeljünk oda, ha a kártyán lévő egyenleget akarjuk megtudni.
SZÉP kártya legfontosabb telefonszámok - 2021.01.19
8d24-szepkartya-fa.jpg A Széchenyi Pihenő Kártya vagy egyszerűbb nevén SZÉP kártya azon dolgozók számára jött létre, akik a munkahelyüktől különböző juttatási csomagot kapnak és az összeget erre a kártyára utalják. Használata most a korlátozások miatt nem egyszerű.
Térképezzük fel a SZÉP kártya beváltási módokat! - 2021.01.19
bcc6-szepkartya-3-bank.jpg Alapeseteben a SZÉP kártyát adott cég biztosítja a dolgozóinak, vagyis a béren kívüli juttatás egyik legfontosabb eszközévé vált ez a kártya. Az úgynevezett „cafeteria” -juttatást elég sok célra használhatjuk fel. Jelenleg sajnos a koronavírus ezt is felülírta. Nézzük mik a legfontosabb beváltási módok és meddig használhatjuk magát a kártyát.
2020-ban is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb cafetéria-juttatás - 2020.01.14
511f-nepszeru-szep-kartya.jpg 2020-ban is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben.
SZÉP-kártya: a maradék pénzt lenyúlhatják a bankok - 2020.01.05
ba76-dont-touch-szep-kartya.jpg 2019. december 30. 2020 januárjától ismét módosították a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) kibocsátásának és felhasználásának szabályait. A legjelentősebb változás az lehet, hogy a fel nem használt egyenleget nem csak százalékos, hanem fix díjjal is terhelhetik a bankok, amíg egyáltalán van pénz.
A Danubiusnál és a Telekomnál is szeretik a SZÉP-et - 2019.12.08
ea24-danubius_hotel_buk.jpg A legnagyobb hazai cégeknél mindenütt része a dolgozói juttatási csomagnak a Széchenyi Pihenőkártya – derül ki körkérdésünkből.
SZÉP-kártya - Rekordot döntöttek a SZÉP-kártya költések - 2019.10.02
6536-all-right-szep-kartya.jpg Több mint 150 százalékos bővülés 2018 első nyolc hónapjához képest.
Hazai turizmus: erős évkezdés - 2019.09.24
c156-nyil.jpg Kihívásokkal indult, de minden korábbinál nagyobb sikerrel folytatódott az OTP SZÉP kártya 2019-es éve. Az idei év első nyolc hónapjának adatai alapján a legnépszerűbb hazai béren kívüli juttatás kártyabirtokosainak száma átlépte az 1,7 milliót.
Jól kezdte az évet a magyar turizmus - 2019.05.21
1081-nagy-ugras.jpg A húsvét és a tavaszi szünet hatása az áprilisi forgalomban jelenik majd meg, de a magyar turizmus hosszú hétvégék nélkül is jól teljesített márciusban - reagált a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a márciusi idegenforgalmi adatokra pénteken.
Pénzt vonhatnak le a Szép-kártyákról, de ki lehet védeni - 2019.05.09
a68a-levonas.jpg Idén januártól megszűnt a cafeteria-rendszer, a Szép-kártya maradt az egyetlen kedvező kamatozású elem. A rajta lévő, tavaly folyósított összegeket idén az új szabályozás szerint már nem veszítik el az ügyfelek, ám a bank néhány százaléknyi pénzt levonhat az ügyféltől.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep