Mit:
Hol:          
A Danubiusnál és a Telekomnál is szeretik a SZÉP-et - 2019.12.08
ea24-danubius_hotel_buk.jpg A legnagyobb hazai cégeknél mindenütt része a dolgozói juttatási csomagnak a Széchenyi Pihenőkártya – derül ki körkérdésünkből.
Jól kezdte az évet a magyar turizmus - 2019.05.21
1081-nagy-ugras.jpg A húsvét és a tavaszi szünet hatása az áprilisi forgalomban jelenik majd meg, de a magyar turizmus hosszú hétvégék nélkül is jól teljesített márciusban - reagált a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a márciusi idegenforgalmi adatokra pénteken.
Pénzt vonhatnak le a Szép-kártyákról, de ki lehet védeni - 2019.05.09
a68a-levonas.jpg Idén januártól megszűnt a cafeteria-rendszer, a Szép-kártya maradt az egyetlen kedvező kamatozású elem. A rajta lévő, tavaly folyósított összegeket idén az új szabályozás szerint már nem veszítik el az ügyfelek, ám a bank néhány százaléknyi pénzt levonhat az ügyféltől.
Rekordösszegű juttatások a Szép-kártyán - 2019.05.06
c6c7-rekord-penz-szep-kartya.jpg A Széchenyi-pihenőkártya egyértelmű nyertese a kafetériarendszer átalakításának: az első negyedévben jelentősen nőtt a belföldi turizmus motorját jelentő plasztikkártyákra érkezett juttatások értéke, és egész évben az várható, hogy a feltöltések számottevően meghaladják majd a tavalyit – derül ki az OTP Bank, az MKB Bank és a K&H Bank közléséből.
Kilőtt a SZÉP kártya idén - 2019.04.30
e8fe-kilott-a-szep-kartya.jpg 42 milliárd forinttal több munkáltatói feltöltés érkezett 2019-ben eddig, mint tavaly ilyenkor.
Idén a SZÉP-kártya és a készpénz mellett döntött a munkavállalók zöme - 2019.04.20
608b-szep-kartya-003.jpg Noha a munkáltatók többsége idén is megtartotta az előző évben kínált cafeteria-elemeket, az adóelőnye miatt kiemelt helyzetbe került SZÉP-kártya, illetve a pénzkifizetés teszi ki a teljes cafeteria-juttatások 94 százalékát – derül ki a BDO Magyarország adataiból.
Turizmus: többet költünk, ha SZÉP-kártyával foglalunk szállást - 2019.02.27
2ac0-penzszoras-szep-kartya-2.jpg Drágább szállást foglalunk SZÉP-kártyával, és minden adat azt mutatja, hogy a cafeteria ezen eleme valóban hajtja a belföldi turizmust.
Fontos változások a béren kívüli juttatások körében - 2019.01.24
4f41-siker-2.jpg A munkáltató 2019. január 1-jétől a béren kívüli juttatásra vonatkozó kedvező közteherfizetés mellett kizárólag a Szép-kártya egyes alszámláira nyújthat támogatást. Továbbra is a legtöbben ezt a támogatási formát választják, a felmérések szerint szeretünk Szép-kártyáról költeni.
Közölték a bankok, elindult a roham a SZÉP-kártyákért - 2019.01.18
d820-tomeg.jpg Az új kártyarendelések száma számottevően emelkedett az előző évhez képest.
Nagyon pörgött a SZÉP-kártya - 2019.01.08
ecd0-all-right-szep-kartya.jpg Az OTP Pénztárszolgáltató legfrissebb adatai szerint csaknem 2,5 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP kártyabirtokosok az ünnepek alatt a kártyáikról. Mintegy 210 ezer munkavállaló a vendéglátás alszámláról fizetett a legtöbbet, ugyanakkor pihenésre és kikapcsolódásra is jelentős összeget fordított. Az eddigi tapasztalatok alapján ez az év is az OTP SZÉP kártya éve lehet. Azonban ahhoz, hogy a kártyabirtokosok továbbra is élvezhessék a SZÉP-kártya-juttatás előnyeit, szerződést kell kötniük a szolgáltatóval.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep