Mit:
Hol:          
Erős forgalmat várnak idén a Balatonnál - 2018.01.10
ba29-balaton-szep-kartya.jpg Elégedettek a balatoni szállásadók az év végi ünnepi szezon forgalmával, amely várhatóan az idén is tovább élénkül, eddig nem látott magasságokba repítve a belföldi turizmust.
Már több mint 10 milliárd forint értékben pihenünk télen - 2017.12.22
1260-teli-pihenes-szep-kartya.jpg Az ünnepi rohamot követően a legtöbben az év utolsó napjait a kikapcsolódás és feltöltődés jegyében töltik. December és január mára az egyik legaktívabb időszaknak számít az OTP SZÉP kártyabirtokosok számára, akik tavaly télen már több mint 10 milliárd forintnyi juttatást használtak fel ezekben a hónapokban.
Rákaptak a magyarok az itthoni szállodákra - 2017.12.15
868b-hazai-szep-kartya.jpg Az idén októberben a hivatalos statisztika szerint a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 1,5 százalékkal, a belföldi vendégeké viszont 11 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Majdnem ötödével ugrott meg a SZÉP-kártyákról költés.
Új rekordév felé tart az OTP SZÉP kártya - 2017.11.15
5e99-szechenyi-pihenokartya.jpg Az őszi időszak szabadnapjai idén is jelentősen felpörgették az OTP SZÉP kártyák forgalmát. A május elsejei, a húsvéti és az október 23-i hosszú-hétvégék során, valamint az őszi szünetben összesen csaknem 4.5 milliárd forintot költöttek a kártyabirtokosok. Az OTP Bank várakozásai szerint a SZÉP kártya a téli szünidőben ismét a családok pihenésének fontos része lehet.
Ősszel is teltház a Balatonnál - 2017.10.07
90f7-oszi-balaton-szep-kartya.jpg Ősszel is bőven kínál kikapcsolódást a magyar tenger. A Nyitott Balaton programsorozat mellett az október 23.-i hosszú hétvégén és az őszi tanítási szünetben is nagy forgalom várható a szállodákban. Ekkor a nagyobb wellness hotelekben szinte telt ház ígérkezik.
K&H felmérés: a magyar utazók több mint fele saját maga foglal szállást - 2017.09.07
f697-kh-felmeres-belfoldi-utazas.jpg Az utazási irodák segítségét a megkérdezettek 15 százaléka vette igénybe - derül ki a K&H biztos jövő indexéből.
A SZÉP kártya szabadidőzsebe felhasználható élelmiszer vásárlásra? - 2017.08.23
cb94-szabadidoszeretem_i.jpg A Szép kártya szabadidőzsebét élelmiszer vásárlásra elfogadják valahol? Az alkártya konkrétan mit takar?
Tarol a SZÉP-kártya - 2017.07.28
4668-tarolas-szep-kartya.jpg Egyre népszerűbb a Széchenyi Pihenőkártya a munkáltatók és a munkavállalók körében, a kártyák száma, a feltöltött és a felhasznált összeg is emelkedik - tudta meg az MTI a kártyakibocsátóktól.
Duplázott a SZÉP kártya az év első felében - 2017.07.17
575f-duplazas-szep-kartya.jpg Több mint duplájára emelkedett az új OTP Széchenyi Pihenőkártya birtokosainak száma 2017 első felében. Amíg tavaly június 30-ig 65 ezer új kártyabirtokost regisztráltak, addig az idei első hat hónapban mintegy 131 ezer új plasztiklapot rendeltek a munkáltatók dolgozóik számára. Az immáron több mint 1,2 millió kártyabirtokos az elmúlt hat évben 315 milliárd forintot költött a saját és családja pihenésére – írja a Piac és Profit.
A Szép-kártyához hasonló rendszert vezetnének be Szlovákiában is - 2017.07.14
63fc-expansion.jpg A pozsonyi közlekedési tárca tervei szerint évente maximum 500 euró értékben költhetnének pihenésre a munkavállalók.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Nyereményjáték
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep