Mit:
Hol:          
Fontos változások a béren kívüli juttatások körében - 2019.01.24
4f41-siker-2.jpg A munkáltató 2019. január 1-jétől a béren kívüli juttatásra vonatkozó kedvező közteherfizetés mellett kizárólag a Szép-kártya egyes alszámláira nyújthat támogatást. Továbbra is a legtöbben ezt a támogatási formát választják, a felmérések szerint szeretünk Szép-kártyáról költeni.
Közölték a bankok, elindult a roham a SZÉP-kártyákért - 2019.01.18
d820-tomeg.jpg Az új kártyarendelések száma számottevően emelkedett az előző évhez képest.
Nagyon pörgött a SZÉP-kártya - 2019.01.08
ecd0-all-right-szep-kartya.jpg Az OTP Pénztárszolgáltató legfrissebb adatai szerint csaknem 2,5 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP kártyabirtokosok az ünnepek alatt a kártyáikról. Mintegy 210 ezer munkavállaló a vendéglátás alszámláról fizetett a legtöbbet, ugyanakkor pihenésre és kikapcsolódásra is jelentős összeget fordított. Az eddigi tapasztalatok alapján ez az év is az OTP SZÉP kártya éve lehet. Azonban ahhoz, hogy a kártyabirtokosok továbbra is élvezhessék a SZÉP-kártya-juttatás előnyeit, szerződést kell kötniük a szolgáltatóval.
Drágult a SZÉP kártya elfogadása - 2019.01.04
b4ea-fontos-szep-kartya.jpg A Széchenyi Pihenő Kártyát elfogadó helyeknek kell jobban a zsebükbe nyúlniuk – a többlet a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványhoz kerül.
Szép-kártya: százezrek maradhatnak hoppon - 2018.12.28
7a30-figyelem_szep-kartya-lejarati-hatarido.jpg Jövő januártól százezrek járhatnak pórul a Szép-kártya változó szabályai nyomán - tudta meg az Azénpénzem.hu.
Több mint egymillió szerződést küldött ki az OTP Pénztárszolgáltató - 2018.12.19
7178-egyenleg-lekerdezes.jpg A hazai piac egyik legnagyobb SZÉP-kártya kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató december elejéig valamennyi kártyabirtokos számára elküldte szerződését levélben vagy e-mailben. Azok a kártyabirtokosok, akik legkésőbb január 5-ig nem veszik át a szerződésüket, azonban nem kaphatnak új munkáltatói feltöltést kártyájukra. A kellemetlenségek elkerülése érdekében az OTP Pénztárszolgáltató december 5-én új felületet indított, ahol a kártyabirtokosok azonnal megtekinthetik és letölthetik szerződésüket. Mostantól pedig az OTP Bank közel 400 fiókjában is átvehetik a kártyabirtokosok a szerződésüket.
SZÉP-kártyák közterhei 2019-ben - 2018.12.10
ec77-turizmus-fejlesztes-szep-kartya-gyogyhelyek.jpg Gyökeresen átalakul 2019-től a munkáltatói juttatások rendszere.
Lefogyasztották a Szép-kártyáikat a magyarok - 2018.12.01
ffbb-penzeso-szep-kartya-2.jpg Fenekére vertek a magyarok Szép-kártyáiknak az őszi hétvégeken, több milliárd forintot költöttek el a cafeteriájuk keretében kapott juttatásból.
Kérdések és válaszok a cafeteriáról - 2018.11.21
34f9-kerdojelek.jpg A cafeteriára vonatkozó adószabályok 2019. évi változása után az adomány és a lakáshitel-támogatás milyen adózási kategóriába fog esni? – kérdezte olvasónk. Másik kérdezőnk pedig azt firtatta, hogy 2019. évre a béren kívüli juttatások adótörvényben meghatározott mértékén felül adható-e, illetve milyen adóteherrel, milyen maximális összegben, milyen feltételekkel adható SZÉP-kártya juttatás vendéglátás alszámlára? A kérdésekre Surányi Imréné okleveles közgazda szakértő válaszolt az adozona.hu oldalán.
SZÉP-kártyások figyelem, érkezik az új szerződés - 2018.10.24
fc39-szep-kartya-003.jpg Sürgősen ki kell küldeniük a SZÉP-kártya szolgáltatóknak az új szerződéseket, hiszen gyökeresen megváltozik ez a céges juttatási forma.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep