Mit:
Hol:          
A SZÉP-kártya marad az egyetlen kedvező adózású cafeteria-elem - 2018.06.20
4883-csakegymaradhat-szep-kartya.jpg A 2019-es adócsomag jelentősen átszabná a béren kívüli juttatások rendszerét, egyedül a SZÉP-kártya lesz kedvező adózású cafeteria-elem.
Szórták a Szép-kártyás juttatást januárban a magyarok - 2018.03.20
5292-penzszoras-szep-kartya-2.jpg Látványosan nőtt januárban is a kereskedelmi szálláshelyek forgalma. A belföldi turisták a korábbinál sokkal többet költöttek Szép-kártyával.
Havidíjjal terhelhetik a SZÉP-kártyán maradt összegeket - 2018.03.06
5c07-havidij-szep-kartya.jpg Havidíjjal terhelhetőek lesznek azok az összegek, amelyek a felhasználási határidő után is a kártyán maradnak.
A dolgozók 74%-a kapott valamilyen juttatást tavaly - 2018.02.14
b202-74szazalek.jpg Tavaly a magyar dolgozók 74%-a kapott valamilyen juttatás a munkaadójától, a legtöbben SZÉP kártyának, Erzsébet utalványnak, valamint céges mobiltelefonnak örülhettek - tette közzé a Portfolio.hu a Fizetesek.hu legújabb felmérésére hivatkozva.
Imádunk céges pénzen nyaralni - 2018.01.29
ffed-ceges-cafeteria-2018.jpg Ebben a hónapban több cégnél már javában zajlik a béren kívüli juttatási elemek közötti választás. Most a készpénz mellett egyetlenként maradt kedvező adózási elemet, a SZÉP-kártyát járjuk némiképp körbe.
Erős forgalmat várnak idén a Balatonnál - 2018.01.10
ba29-balaton-szep-kartya.jpg Elégedettek a balatoni szállásadók az év végi ünnepi szezon forgalmával, amely várhatóan az idén is tovább élénkül, eddig nem látott magasságokba repítve a belföldi turizmust.
Már több mint 10 milliárd forint értékben pihenünk télen - 2017.12.22
1260-teli-pihenes-szep-kartya.jpg Az ünnepi rohamot követően a legtöbben az év utolsó napjait a kikapcsolódás és feltöltődés jegyében töltik. December és január mára az egyik legaktívabb időszaknak számít az OTP SZÉP kártyabirtokosok számára, akik tavaly télen már több mint 10 milliárd forintnyi juttatást használtak fel ezekben a hónapokban.
Rákaptak a magyarok az itthoni szállodákra - 2017.12.15
868b-hazai-szep-kartya.jpg Az idén októberben a hivatalos statisztika szerint a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 1,5 százalékkal, a belföldi vendégeké viszont 11 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Majdnem ötödével ugrott meg a SZÉP-kártyákról költés.
Új rekordév felé tart az OTP SZÉP kártya - 2017.11.15
5e99-szechenyi-pihenokartya.jpg Az őszi időszak szabadnapjai idén is jelentősen felpörgették az OTP SZÉP kártyák forgalmát. A május elsejei, a húsvéti és az október 23-i hosszú-hétvégék során, valamint az őszi szünetben összesen csaknem 4.5 milliárd forintot költöttek a kártyabirtokosok. Az OTP Bank várakozásai szerint a SZÉP kártya a téli szünidőben ismét a családok pihenésének fontos része lehet.
Ősszel is teltház a Balatonnál - 2017.10.07
90f7-oszi-balaton-szep-kartya.jpg Ősszel is bőven kínál kikapcsolódást a magyar tenger. A Nyitott Balaton programsorozat mellett az október 23.-i hosszú hétvégén és az őszi tanítási szünetben is nagy forgalom várható a szállodákban. Ekkor a nagyobb wellness hotelekben szinte telt ház ígérkezik.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Nyereményjáték
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep