Mit:
Hol:          
Május végéig még teljes egészében fel lehet használni a SZÉP-kártyán lévő összegeket - 2023.04.15
3148-szepkartya-3-bank.jpg Május 31-ig még teljes egészében fel lehet használni a SZÉP-kártyán lévő összegeket, amelyeket utána azonban már 15 százalékos díj fog terhelni – emlékeztetett pénteki közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).
Nevet vált az MKB SZÉP Kártya - 2023.04.12
7bf0-mit-kell-tudni.jpg Új neve lesz az MKB SZÉP Kártyának. Akinek van ilyenje, az azért ne aggódjon!
Csaknem 100 milliárd forint van a SZÉP-kártyákon - 2023.03.31
d5fb-penzeso-szep-kartya-2.jpg A turizmus tavaly megközelítette a 2019-es rekord év adatait.
Változó számlanyitás: a formálódó szuperbank elérte a Szép-kártyát - 2021.12.03
7d29-mkb-szep-kartya.jpg A Magyar Bankholdinghoz tartozó pénzintézetek teljes hálózatában elérhetővé vált az MKB Széchenyi Pihenőkártya (Szép-kártya), így az MKB Bank mellett a Budapest Banknál és a Takarékbanknál is lehet MKB Szép-kártya számlát nyitni.
Közgazdász: tavaly a turizmus jelentős részét a SZÉP-kártya tartotta életben - 2021.05.01
78f0-szechenyi-pihenokartya.jpg Lovas Judit szerint tavaly szálláshelyre gyakorlatilag annyit költöttünk el a Széchenyi Pihenő Kártyákról, mint 2019-ben, annak ellenére, hogy a szállodák hónapokig zárva tartottak.
Cafeteria-rendszer 2021 - 2021.04.30
f2b7-szepkartya-fa.jpg A világjárványra reagálva a gazdaságvédelmi akcióterv nyomán kedvezőbb szabályokat lehet alkalmazni a munkavállalóknak juttatott egyes cafeteria-elemek tekintetében. A SZÉP kártya irányadó szabályainak változása számos gyakorlati kérdést vetett fel már eddig is, az Adó szaklap cikke ezeket ismerteti.
Óriási változás élesedett a SZÉP-kártyáknál: ez rengeteg ember pénzét érinti - 2021.04.26
ffdb-szep_kartya.jpg Mostantól év végéig a SZÉP-kártyával rendelkező munkavállalók az összes elfogadóhelyen mindhárom zsebből fizethetnek. A döntés legfontosabb gyakorlati következménye, hogy a kártyabirtokosok a járvány miatt a szálláshely és a szabadidő zseben felhalmozódott összegeket könnyebben el tudják költeni, akár étkezésre, ételrendelésre is. Az OTP SZÉP kártya ügyfeleinek ezzel kapcsolatban nincs teendőjük, az OTP Pénztárszolgáltató felkészítette elfogadóhelyeit az átállásra.
SZÉP kártya egyenleg lekérdezési lehetőségek - 2021.01.19
11ee-nepszeru-szep-kartya.jpg A koronavírus járvány miatt a SZÉP kártyánkat is korlátozottan tudjuk használni, mivel a legtöbb elfogadóhely zárva tart. Azt pedig, hogy milyen összeg áll még rendelkezésünkre a SZÉP kártyákat kibocsátó pénzintézetek online felületén tudjuk megtenni. Hazánkban a legnagyobb kártyakibocsátó az OTP, majd a K&H és az MKB bank, nézzük, hogy mire figyeljünk oda, ha a kártyán lévő egyenleget akarjuk megtudni.
SZÉP kártya legfontosabb telefonszámok - 2021.01.19
8d24-szepkartya-fa.jpg A Széchenyi Pihenő Kártya vagy egyszerűbb nevén SZÉP kártya azon dolgozók számára jött létre, akik a munkahelyüktől különböző juttatási csomagot kapnak és az összeget erre a kártyára utalják. Használata most a korlátozások miatt nem egyszerű.
Térképezzük fel a SZÉP kártya beváltási módokat! - 2021.01.19
bcc6-szepkartya-3-bank.jpg Alapeseteben a SZÉP kártyát adott cég biztosítja a dolgozóinak, vagyis a béren kívüli juttatás egyik legfontosabb eszközévé vált ez a kártya. Az úgynevezett „cafeteria” -juttatást elég sok célra használhatjuk fel. Jelenleg sajnos a koronavírus ezt is felülírta. Nézzük mik a legfontosabb beváltási módok és meddig használhatjuk magát a kártyát.
Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep