Mit:
Hol:          
0b5b-otpszepkartya.jpg

Már javában robog a 2019-es turisztikai főszezonnak, és a SZÉP Kártyás foglalások lendülete láthatóan továbbra sem törik meg: az idei évben az előrejelzések szerint átlagosan újabb 15%-ot fog emelkedni a SZÉP Kártyákra feltöltött éves keretösszeg. Az 1,3 millió Kártyabirtokos több mint háromnegyede tervezi, hogy a következő 4 hónapban még használja a SZÉP Kártyát: belföldi üdülést, wellness-belépőt, szabadidős programra szóló jegyet vásárolva, vagy csak egyszerűen a családi/baráti rendezvényeket egy hangulatos étteremben eltöltve.

Ráadásul 2019-re nemcsak megmaradt a SZÉP Kártya rendszere, de újabb jelentős "lökést" is kapott: az Erzsébet utalvány megszüntetésével a cafeteria egy kis részét készpénzesítette a kormány, a fennmaradó nagyobb részt pedig évi 450.000.- Ft/fő keretösszegig kizárólag SZÉP Kártyán kaphatják a munkavállalók.

A kormány továbbra is kiemeli, hogy a SZÉP-kártya a belföldi turizmus motorja, hiszen évről évre emelkedik a magyar családok száma, amelyek a kártyát használják. A SZÉP-kártya forgalma az utóbbi két évben több, mint 20 százalékos növekedést mutatott, a bevezetése óta eltelt hat év alatt pedig 400 milliárd forintnál is nagyobb mértékben járult hozzá a hazai turizmus forgalmának növeléséhez - olvasható a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében.

 

Mikor éri meg pár ezer Ft-ot elkölteni hatékony reklámra, ha nem most?

Szállást üzemeltet? Vendéglátással, szabadidős vagy rekreációs szolgáltatással foglalkozik? Most egy jól elhelyezett hirdetéssel nagyot kaszálhat: 1,3 millió SZÉP Kártyabirtokos (családtagokkal együtt mintegy hárommillió potenciális vásárló) kutatja a weben, hol költhetné el a pénzét.
 

Kaphat ennél jobb hírt egy szolgáltató? Kaphat bizony!  

A SZÉP-KÁRTYA.COM "KONKURENCIA-BOSSZANTÓ" akciójában most 70% kedvezménnyel, fillérekért kaphat egy hatékony, célzott, figyelemfelkeltő megjelenést, egy éven keresztül + megjelenését díjmentesen elkészítjük; Önnek csak egy kétsoros levelébe kerül ( info@szep-kartya.com ) és már készítjük is a megjelenését, amit csak véleményeznie/jóváhagynia kell!

 

Bónusz az első 20 jelentkezőnek: 2019. május 31-ig ingyen adjuk a megjelenést! Az Ön hirdetése legkésőbb a jelentkezése harmadnapján megjelenik, de az egy év csak június 01-tól pörög: az azt megelőző időszak megjelenésére a vendégünk.

 

Ennél egyszerűbben, olcsóbban és hatékonyabban még sosem hirdetett!

 

Ajánlatunk 2019. május 31-ig érvényes! Kerüljön a lehető legjobb pillanatban több 100.000 kártyabirtokos látókörébe fillérekért! 

 

 

Mit kínál Önnek www.szep-kartya.com weboldalunk?

 

Egy hatékony, célzott, figyelemfelkeltő megjelenési lehetőséget, rendkívül olcsón!

 

  • minden partnerünk 9 db fényképpel, összes saját elérhetőségével, korlátlan leírással, Google térképpel ellátott saját aloldalt kap.
  • valamennyi általunk preferált, SZÉP Kártyával összefüggő kulcsszóra kiváló helyezés a Google-ben
  • ennek megfelelően látogatóink célzottan érkeznek oldalunkra, sok időt töltenek weblapunkon, a visszafordulási arányuk minimális
  • rendszerünkben évi közel 400.000 ajánlatot tekintenek meg a SZÉP Kártya tulajdonosok
  • az érdeklődések, megrendelések után semmilyen jutalékot vagy díjat nem számolunk fel
  • az Önök pozícióját egy olyan piacon erősítjük meg, amely egymillió kártyabirtokos és családtagjaik révén többmilliós elérést jelent. Amelyre eddig mintegy 350 milliárd elköltendő Ft érkezett az állam által adókedvezménnyel támogatva. A SZÉP Kártya birtokosoknak megadott határidőn belül el kell költeniük ezt az összeget, különben elvész. Ennél biztosabb piac ma nincs az elfogadóhelyek részére.

 

 

És hogy mindez mennyibe kerül? 

jelen akciónkban induló csomagunkat 70% kedvezménnyel biztosítjuk az Önök számára, 2019. május 31-ig történő jelentkezés esetén.

Az akciós csomag tartalma: alapmegjelenés 1 éven keresztül weboldalunkon, valamint kiemelt főoldali megjelenés 2 héten keresztül.

 

Az akciós csomagunk árai:

 

Vendégházak, szobakiadók, apartmanok, vadászházak, kempingek, táborok részére:

  • 19.000.- Ft+áfa helyett most 6.000.- Ft + áfa

 

Panziók, szabadidős-, rekreációs- és egészségmegőrző szolgáltatók, utazási irodák és portálok, éttermek, vendéglátóhelyek részére:

  • 22.000.- Ft+áfa helyett most 7.000.- Ft + áfa

 

Szállodák részére:

  • 24.000.- Ft+áfa helyett most 8.000.- Ft + áfa

 

Mit kockáztat? Naponta egy doboz gyufa árát. Mit nyerhet? Évi 400.000 érdeklődőt, akikből ha csak egyetlen is az Ön szolgáltatását választja, már megtérült a hirdetés.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, IDE KATTINTVA tud jelentkezni oldalunkra, vagy másolja be böngészőjébe a következő linket: http://www.szep-kartya.com/regisztracio.php

 

 

„KÉNYELEM PLUSSZ” AKCIÓ:

Elfoglalt, nincs ideje a regisztrációs űrlapot kitölteni? Vagy egyszerűen csak szeretné profikra bízni az arculat kialakítását? Csak írja meg nekünk weboldalának címét ( info@szep-kartya.com ) , és mi DÍJMENTESEN elkészítjük a megjelenést. Önnek csak véleményeznie/jóváhagyni kell az arculatot.

 

 

„LEFEDJÜK MAGYARORSZÁGOT” AKCIÓ:

Weboldalunk szolgáltatásait immár 263 hazai település több, mint 1.300 SZÉP Kártya elfogadó helye veszi igénybe. Lassan nehéz olyan települést találni, ahol ne tudnánk legalább egy SZÉP Kártya elfogadóhelyet ajánlani.

 

Ha Ön viszont olyan szerencsés, hogy településéről Ön lenne az első jelentkező oldalunkra, duplán nyert! Egyrészt egy ideig nem lesz konkurenciája közvetlen környezetében :), másrészt pedig jár Önnek 12.000.- Ft-os ajándékunk: ha megrendeli fenti akciós csomagunkat, 4 helyett 6 hétig kerül díjmentesen a főoldalra, illetve blog-oldalunkon ( http://www.szep-kartya.com/bloglista.php ) közlünk egy cikket az Önök tevékenységi köréhez vagy településéhez kötődően, Önöket, mint kiemelt ajánlatot megjelentetve, a cikkben az Önök szolgáltatását külön reklámozva, mindezt Facebook promócióval megerősítve.

 

Ellenőrizze le a weboldalunk fejlécében lévő keresőben, vagy térképes keresőnkben, hogy jár-e Önnek ez a plusz ajándék! Ha igen, ne habozzon, jelentkezzen! Ne maradjon le egy kiváló, sokoldalú megjelenési lehetőségről, immár 80%-kal olcsóbban!

 

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ennyire olcsón ilyen hatékony megjelenést nem fog találni! Ragadja meg az akár 30.000.- Ft-ot is meghaladó összértékű ajándékcsomagot, regisztráljon még ma!

 

 

SZÉP Kártya információk Elfogadóhelyek részére!

A Széchenyi Pihenőkártya bevezetésének célja az egészségmegőrzéshez, az egészséges életmódhoz és általában az életminőség javításához kapcsolódó szolgáltatások elérhetőségének bővítése. További célja a turizmus gazdaságfejlesztési szerepének erősítése, valamint a gazdasági növekedés hazai forrásainak bővítése. Kedvezményes adózással támogatás adhat a munkáltató dolgozójának a SZÉP Kártyára. 2012. január 1-től már több zsebes (alszámlás) kártyaként használható a SZÉP Kártya: évente a munkáltató 225.000 Ft szálláshelyre, 150.000 Ft meleg étkezésre, 75.000 Ft pedig kultúrára, rekreációra fordítható, összesen 450.000 Ft támogatást nyújthat.

A munkáltatók SZÉP kártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában. SZÉP kártya elfogadók lehetnek a szálláshelyek, utazási irodák, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozók és szabadidős szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások.

Szálláshely-szolgáltatás mindhárom utalványszámláról fizethető.

A szolgáltatók részére az eddigieknél alacsonyabb költséget (a forgalomra vetítve 1,5 % +ÁFA) jelent a Kártya elfogadása, valamint a kártyaengedélyezés három formája (POS terminál, internet, telefonos engedélyeztetés) széleskörű választási lehetőséget nyújt a beváltásnál. Mindezek mellett mentesülnek az üdülési csekk beváltásának papíralapú adminisztrációjától, gyorsabb lesz a kifizetés átfutási ideje. A kártya elfogadásához nem feltétel a banki (POS) terminál telepítése, a fizetés telefonos és internetes engedélyeztetés formájában egyaránt lehetséges. A SZÉP Kártyát a meglévő banki terminálok nagy részén ugyancsak el lehet fogadni, újabb terminál kihelyezése nem követelmény. A SZÉP Kártya megjelenésében, és használatában a bankkártyákhoz hasonló, használata lehetővé teszi, hogy a rendszerbe bevont szolgáltatóknál a felhasználó az elektronikus utalványai terhére szolgáltatásokat vásároljon, a kártyabirtokos az egyenlegét bármikor lekérdezheti (interneten, telefonon keresztül).

Ajánljuk, hogy mielőbb csatlakozzon elfogadóhelyként a Széchenyi Pihenőkártya programhoz. Minél hamarabb csatlakozik, annál magasabb forgalmat realizálhat, és élvezheti a Széchenyi Pihenőkártya által nyújtott előnyöket!

    - Széchenyi Pihenőkártyán munkavállalónként kedvezményes adózással 2012-ben  összesen 450.000 Ft adható (szálláshely alszámlán 225.000 Ft, vendéglátás alszámlán 150.000 Ft, szabadidő alszámlán 75.000 Ft)!
    - Szálláshely-szolgáltatók a Széchenyi Pihenőkártya mindhárom alszámláját elfogadhatják!
    A Széchenyi Pihenőkártyából realizált forgalom beváltási díja 1,5% + ÁFA, a forgalmazott összegek jóváírása 15 munkanapon belül történik!
    - A Széchenyi Pihenőkártya használata biztonságos, stabil és országos pénzintézetek állnak mögötte.
    - Hatékony és gyors: a bankkártya lehúzáshoz / internetes fizetéshez hasonlóan egyszerűsíti a fizetést (nincs kézi utalványellenőrzés, számolás).
    - Csökkenti az adminisztrációt: biztosítja a nap végi kasszazáráskor az analitika előállítását (nincs tárolás, szállítás, elszámoltatás).
    - Ügyfél-centrikus: a bankkártya forgalomhoz hasonlóan biztosítja az ügyfélszolgálati és reklamációs háttér rendelkezésre állását.
    - Forgalomnövelő: kártyával az emberek bizonyítottan többet költenek, mint készpénzzel!

A kártya használata a tagok számára elektronikus utalvány-felhasználást, az elfogadóhelyek számára pedig gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé és forgalomnövekedést eredményez.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep