Mit:
Hol:          
Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont, Szentendre
dda4-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-1.jpg 2539-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-2.jpg 8e85-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-3.jpg 8934-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-4.jpg a9d2-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-5.jpg
b679-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-6.jpg b1ab-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-7.jpg c50c-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-8.jpg d5fe-szentendre-v-8-uszoda-szep-kartya-10.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:2000 Szentendre, Kálvária út 16/c
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@v-8.hu Telefonszám:06-26/300-200
Weboldal:http://www.v-8.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szentendre - Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

 

5 éve nyitotta meg kapuit a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont Szentendrén, Magyarország egyetlen ötcsillagos uszodája.  A létesítmény 5 szintjén mindent megtalál, ami a sporthoz, kikapcsolódáshoz, regenerációhoz kell. A kulturális események mellett, kiváló helyszíne játéknak, versenynek, csapatépítésnek.

A VIZES NYOLCAS Uszoda és Szabadidőközpont 100 %-os élményt nyújt minden korosztálynak, 0-99 éves korig,  aki óvja az egészségét, aktív kikapcsolódásra vágyik, és mindezt egy csodás és minden igényt kielégítő inspiráló környezetben képzeli el!

Medencék

A komplexum első szintjén található az úszómedence, mely 33 méteres hosszával, 8 pályával és lelátóval ellátva várja a sportolni vágyókat. Kicsik és nagyok részére is egyaránt szervezünk úszótanfolyamokat, és többféle sportrendezvényt, versenyeket.

Az úszómedence mellett a kisgyermekek részére egy tanmedence is kialakításra került, ahol az úszásoktatás mellett egyéb szórakoztató vizes programmal, és babaúszási lehetőséggel várjuk a kicsiket is! Nyáron úszótáborok helyszíne, ezenkívül az év minden minden időszakában aquafitness és csecsemőúszásokat tartunk.

...egyszerűen – Mindenkinek meg kell tanulni úszni!

Az úszás megmozgatja a test összes belső izmát, fejleszti az állóképességet, növeli a hatékonyságot és a mozgékonyságot. Mivel a víznek nagy az ellenállása, ezért a vízben végzett gyakorlatokkal 600 kalóriát égethetünk el óránként. Emellett hajlékonnyá és rugalmassá is válunk. Az úszás ismétlődő mozdulatai ugyanis növelik az izmok rugalmasságát, különösen a váll, a csípőtájék és a térd izmait tartják kiválóan karban. Rendben tartják a gerinc stabil állását, nyújtja az izmokat, s mindezen túl lelki békénk stabilizálódásához is hozzá járul.

Az úszás, mint életelem…

Egy indiai mondás szerint a lélegzés maga az élet. Az úszás az egyetlen olyan sportág, amely légzésszabályozásra kényszerít bennünket, és ezt nagyon fontos lenne beépíteni mindennapjainkba. Az úszás alkalmával megnövekszik a tüdő kapacitása, minek hatására sokkal mélyebbeket és nagyobbakat tudunk lélegezni.

 

Részlegek:

  • Wellness

Az uszoda mellett, szintén az első emeleten található a Wellness Paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhet! Merüljön el élménymedencénkben, kényeztesse magát szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihenje ki fáradalmait kényelmes pihenőinkben! 

Egy izzasztó edzés vagy kimerítő úszás után tökéletes felfrissülésben lesz része, ahol a sport és wellness egyedülálló módon találkozik egymással.  Létesítményünk  páratlan értéke hogy a pazar pihenés és az aktív sport tökéletesen megfér egymás mellett.

  • A wellnessről általában…

A wellness mesterséges szó, a well being (jól-lét) és a wholeness, azaz teljesség (mások szerint fitness) szavak összeolvasztásából született.
A wellness a hosszú, egészséges és aktív élet iránti elkötelezettség, az egészségtudatos életmód szinonimája. Jóval többet jelent, mint a betegség hiánya:  az optimális fizikai, mentális és lelki jólét elérésére irányuló életforma. Egyik legfontosabb elve, hogy a betegségek megelőzése jóval fontosabb, mint a gyógyításuk, az utóbbi ugyanis jóval több energiát és erőfeszítést igényel; emellett vannak betegségek amelyeknek a gyógyítása még nem is lehetséges, viszont tudatos életmóddal megelőzhető a kialakulásuk.
A wellness tulajdonképpen egy tanulási folyamat, amelynek során elsajátítjuk, hogyan hozhatunk olyan döntéseket, amelyek jobb életminőséghez vezetnek. Nem egyszeri kezelésekről van tehát szó, hanem egy hosszan tartó folyamatról, életmódról. Az így kialakított életforma célja, hogy az emberi szervek működését stabilizálja, ellenállóvá tegye.

A wellness sziget része a szauna sziget, mely tökéletes kikapcsolódást tesz lehetővé. Finn-, infa-, bioszaunáink mellett gőzkabinnal, sószobával és jégbarlanggal várjuk kedves vendégeinket.

Wellness részlegünk masszázs szobáiban svédmasszázs, frissítő masszázs, cellulit (fogyasztó) masszázs, aromarelax, gyógymasszázs, thai masszázs, shiatsu masszázs kezelések közül választhatnak.

 

  • Fitness

Várjuk Önt a Vizes Nyolcas fitness termében, ahol mindenki megtalálja a számára legideálisabb mozgásformát!

A régió legmodernebb Cardio és Erőgépeivel, profi személyi edzőkkel segítünk a fogyásban, alakformálásban és az állóképességed növelésében.

A fitness terem a legújabb fejlesztésű kardió és erőgép parkkal van felszerelve. A kardió gépcsalád tartalmaz futógépeket, lépcsőző gépeket, horizontális és vertikális kerékpárokat és ellipszisjárókat.

Személyi tréning szolgáltatásunk egyedülálló és korszerű, mindenki igényét kielégítő rendszer szerint épült fel. Külön figyelmet szentelünk annak, hogy mindenkinek a tényleges állapotához és kívánt cél eléréséhez szükséges profi edzéstervet állítsunk össze.

A torna rajongói részére panorámás, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt aerobic terem áll rendelkezésre. Itt a legkülönfélébb óratípusok közül választhat: hot iron, alakformáló, body art, body ball, fight/ fittbox, kangoo, spinning, step, full kondi, csoportos köredzés, pilates.

 

  • Gasztronómia és szórakozás

Jól felszerelt étteremmel és bowlingpályával várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A nyári időszakban pedig a fagyizó és a tetőteraszi kávézó szolgáltatásai is rendelkezésre állnak.

Catering szolgáltatásunk a rendezvénytermek kiszolgálásán túl bármilyen, házon kívüli feladatra is kész. Legyen az 30 fős kerti mulatság, céges búcsúztató, születésnapi parti, vagy több száz fős rendezvény, esküvő.

 

  • Konferencia és rendezvénytermek

Ahol a sport és az üzlet találkozik...

Éttermünk mellett található konferencia és rendezvénytermeinkben különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk előzetes megbeszélés alapján, személyre szabottan. Legyen szó üzleti találkozókról, szakmai konferenciákról, céges rendezvényekről, szórakoztató programokról, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidő Központ tökéletes választás mindenféle rendezvény lebonyolításához!

A rendezvényekhez két terem és egy tetőterasz áll rendelkezésre.

A kis rendezvényterem 100 m2-es, 60-80 fő befogadására alkalmas, míg a konferenciaterem, 320 m2-es, 100-200 főt képes befogadni. A nagyobb teremben mobil fal segítségével akár 2 különböző méretű szekcióterem is kialakítható. Komplett felszerelést biztosítunk az igényeknek megfelelően!

Fantasztikus lehetőségként ajánljuk uszodánkban, illetve wellness részlegünkben a vizes programok megszervezését is! A fantázia korlátlan, a megvalósítás biztos.

Kéthetenkénti éjszakai wellness programjaink népszerűsége meghaladja befogadóképességünket.

 

  • Csapatépítés felsőfokon

Önnek csak meg kell álmodnia, s mi teljesítjük kívánságát. Játékok, versenyek, feladatok, kihívások szárazon és vízen. Mini vízilabda torna olimpiai bajnokok – Kósz Zoltán, Székely Bulcsú, Steinmetz Ádám – vezényletével.

 

  • V-MED Orvos Centrum

„Ha Önnek fontos az egészsége, mi segítünk megőrizni!"

Minden ember vágya, hogy mind testileg mind szellemileg a lehető legtovább maradjon aktív! Ennek legfőbb akadálya az egészségünk romlása lehet. Minél mélyebben ismerjük meg szervezetünk működésének állapotát, annál hatékonyabb, személyre szabottabb beavatkozásra van lehetőség. Ebben segítenek szakembereink orvos diagnosztikai központunkban!

Ne habozzon felmérni egészségi állapotát!

 

  • Look Your Best Stúdió

A speedfitness a sportolás új dimenziója: minden egyes izom lényegesen rövidebb idő alatt és sokszorosan intenzívebben, valamint gyakrabban van edzve, mint bármilyen más konvencionális edzés során. Eredménye: gyors izomépítés, csökkenő súly, erőnlét- és állóképesség növekedése, látványos formálódás, szép bőr már heti 2 x 20 perc edzésidő alatt.

 

  • Gyerekközpontú megoldások

Mosolygó gyermekarcok...

A Vízipók Játszóház nem más, mint egy úszó és sport napközi, ahol 1-5 éves gyerekeknek integráltan óvoda rendszerben szakképzett óvónénivel és úszóoktatókkal tölthetik el hétköznapjaikat.

A Vízipók Játszóház várja a szülinapos vagy éppen mamájukat, papájukat ünneplő kicsiket és nagyokat. Szakképzett animátoraink segítségével bármilyen szülinapi, névnapi gyerekrendezvény szervezését és lebonyolítását vállaljuk. Egyéni megbeszélés alapján akár különleges helyszínen is, medencés parti keretében.

Térjen be hozzánk, és töltődjön fel!

Itt mindent megtalálhat egy helyen.

A szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep