Mit:
Hol:          
Trend Optika di Moda, Budapest
7dde-trend-optika-budapest-szep-kartya-2.jpg 8c25-trend-optika-budapest-szep-kartya-1.jpg a982-trend-optika-budapest-szep-kartya-3.jpg 7f7a-trend-optika-budapest-szep-kartya-4.jpg 4956-trend-optika-budapest-szep-kartya-5.jpg
5dcf-trend-optika-budapest-szep-kartya-6.jpg 5090-trend-optika-budapest-szep-kartya-8.jpg dbcb-trend-optika-budapest-szep-kartya-9.jpg 141f-admiral-optika-heviz-szep-kartya-1.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:1054 Budapest, Arany János u. 12.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:trenddimoda@icloud.com Telefonszám:+36-1/269-0702
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/trend-optika-di-moda-budapest

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Trend Optika di Moda

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Trend Optika di Moda - Budapest

A Trend Optika di Moda a Trend Optika Csoport egyik legfiatalabb tagja. Megtestesíti a minőséget, stílust, a luxust, a divatot és a maximális szakértelmet. Vendégeinket exkluzív környezetben várjuk a budapesti belváros szívében.

A gyönyörű üzletbelső tökéletes harmóniát alkot termékeinkkel: egyszerre vannak jelen a modern és merész megoldások és a klasszikus, elegáns vonalak. Ez a sokszínűség termékportfóliónkban is visszaköszön. Ugyanúgy megtalálhatóak polcainkon a letisztult szemüvegek, mint a karakteres, merész, extravagáns darabok. A Trend Optika di Moda a luxusmárkák teljes szortimentjét kínálja, a Luxottica és a Safilo partnere. Ha igazán egyedi szemüvegre vágyik, a Trend Optika di Moda-ban megtalálja!

Optikai szalonunkban szemészeti szolgáltatások széles palettája elérhető az általános látásvizsgálattól kezdve, a gyerekszemészeten át, egészen a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett diabetes retinopathia szűrésig. Természetesen itt is a legmagasabb szakmai színvonalat képviseljük. Orvosaink, diplomás optometrista kontaktológusaink és látszerészeink munkáját az ország egyik legkorszerűbb gépparkja támogatja.

Vendégeink kiszolgálásában is a maximumra törekszünk. Személyiségük, egyedi igényeik, stílusuk teljes figyelembe vételével szakértői segítséget nyújtunk a szemüvegválasztásban.

A töretlenül  magas színvonalnak, az exkluzív környezetnek és az egyedülálló termékportfóliónak köszönhetően a Trend Optika di Moda elnyerte az egyik legrangosabb szakmai elismerést a Luxottica Luxury Ambassador, azaz Luxus Nagykövete címét.

A budapesti Trend Optika di Moda SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep