Mit:
Hol:          
Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszló
7b29-akvarium.jpg a03e-p_029.jpg 3151-6074bearbok.jpg c786-csonakok.jpg a392-dsc03665.jpg
dcc6-jozsa_karoly_hta8540_01_021400.jpg ba91-dscf2840.jpg f4fe-elvarazsolt_web.jpg 5b09-tisza012.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:3388 Poroszló, Kossuth L. u. 41.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Tisza-tó
Email cím:info@ttoc.hu Telefonszám:06-36-553-033
Weboldal:http://www.ttoc.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum

Tisza-tavi Ökocentrum - A természet élménytára

Európa legnagyobb édesvizű akváriuma, a Tisza-tó látogatóközpontja, kalandpark az egész családnak. 3D mozi, GPS csónaktúrák, játszóterek, Vízi Sétány, állatkert, kilátó torony.

- Egy állatkert, amely 10 hektáron mutatja be a Tisza-völgy élővilágát: madarak, halak, hüllők, kétéltűek, emlősök és mikroszkopikus lények népesítik be a parkot és az épületet.

- Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, amelyben a forrástól a gyors folyású patakon át eljutunk egészen a meder aljára, és alulról gyönyörködhetünk a fölöttünk elúszó halakban, köztük az egykor itt is élő óriás, a viza nagyra nőtt példányaiban.

- Egy látogatóközpont, a Tisza-tó kapuja. Ha megnézi a 3D filmet, ha közelről megismeri a tó lakóit, ha szétnéz a kilátótoronyból és végigsétál a Vízi Sétányon, akkor bizonyosan megjön a kedve, hogy beüljön egy csónakba, vagy hajóba és a valóságban is át akarja élni a csodát.

- Egy különleges biológiaóra helyszíne, ahol szakértő előadók, mikroszkópok és a fejlett technika számos más vívmánya révén kerülhetünk közel környezetünkhöz.

- Egy rendezvényhelyszín, ahol kül- és beltéri lehetőségek teszik különlegessé programját.

- Egy kalandpark az egész családnak a játszótértől a GPS navigációs csónaktúrákig.  A Természet Temploma. A hely, ami alkalmas arra, hogy bemutassuk: az együttműködés, együttélés ember és természet között lehetséges. A hely, ahol az ember tiszteleghet, meghajolhat a természet értékei és alkotásai előtt, ahol az ember elkötelezettséggel és felelősséggel visszaadhat valamit abból, amit a természettől az évezredek során elvett.

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep