Mit:
Hol:          
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske
355a-1.jpg b72c-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg b0f4-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg b5c5-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg 5e6b-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg
6fd2-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg fbfd-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg a5d5-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 78ea-tisza-parti-gyogy--es-elmenyfurdo-tiszakecske-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:6060 Tiszakécske, Tisza-part
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:thermal@thermaltiszapart.hu Telefonszám:06/76-441-363
Weboldal:http://www.thermaltiszapart.eu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Tiszakécske - Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Feltöltődés és szórakozás időseknek és fiataloknak egyaránt!

A fürdő területén fedett és nyitott medencék együttese csábítanak fürdőzésre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve. Legkisebb vendégeinket pedig számukra kialakított gyermekmedencék várják, ahol biztonságos körülmények között pancsolhatnak.

Gyermek vendégeink számára játékokkal felszerelt galériát rendeztünk be a fedett uszoda területén, ahol a kicsik átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak.

A nyári és a kiemelt időszakokban a fürdőben animátorok szórakoztatják a vendégeket.

A fürdőzésen, csúszdázáson kívül a gyermekek szórakozásáról modern játszótér gondoskodik, a pihenni és kikapcsolódni vágyó felnőttek ellazulását pedig gyönyörű zöld környezet szolgálják, így a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást.

A fürdő nem csak a pihenni, gyógyulni vágyók, de a wellness és szépség kedvelői számára is rendelkezésre áll. A gyógykúrák mellett, jól felszerelt wellness részleg és gyönyörű szaunavilág várja őket.

A fürdő közvetlen szomszédságában található  egy négycsillagos szálloda és 13db luxus apartman, valamint campingezésre is lehetőség van közvetlen a fürdő melletti campingben. Mind a három szállástípusból közvetlen átjárás biztosított a fürdővendégeknek.

A tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep