Mit:
Hol:          
T-Flotta Hajóbérlés, Hajókirándulás és Rendezvényszervezés, Siófok
73fb-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-1.jpg aba2-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-5.jpg 9638-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-7.jpg b84a-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-2.jpg 79db-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-3.jpg
aff4-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-9.jpg d22f-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-6.jpg 86fa-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-4.jpg 6f65-balaton-hajoberles-kirandulas-szep-kartya-8.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:8600 Siófok, Kőrösi Csoma Sándor u. 7.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím:info@tflotta.hu Telefonszám:06-30/5424-224
Weboldal:http://www.tflotta.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Siófok - T-Flotta Hajóbérlés, Hajókirándulás és Rendezvényszervezés

 

A T Flotta Kft. vállalkozás fő tevékenységei a vitorlás kishajó bérlés és a személyhajózáshoz köthető a Balatonon, Siófok bázissal. Sudár sport, Neptun27 és Balaton31 típusokat kínálunk hajóbérlés re és hajókirándulás okra, igény esetén hajóvezetőt biztosítunk csoportjaink számára. A charter és vitorlás bérlés szolgáltatásunk nagyobb létszámú céges rendezvények vagy a magánszektorból érkező megrendelőink számára is biztosított. A Talizmán Yacht I és II vitorlás hajók a Balaton legnagyobb vitorlásai, kidolgozott vagy személyre szabott programjainkkal kiegészítve szervezünk csapatépítés eket, tréningeket és vitorlás kirándulásokat. Rendezvényszervezői és rendezvényszervezés i feladatainkat vízen és szárazföldön egyaránt ellátjuk. Kirándulásainkon, sétahajós útjainkon kincskereső gyerekhajó, Drunken Crew és sok egyéb programjainkkal várjuk Önöket a fedélzetre 2014-ben is!

 

Vitorláshajó bérlés

A Balatonon kínálunk hajóbérlés szolgáltatást 5-től az 50 fős vitorlás hajóig. A kedvtelési célú hajóvezetői engedéllyel rendelkezők számára: Sudár Sport, Neptun 27 és Balaton 31, Bavaria 32 típusú vitorlás hajókat biztosítunk hajóbérlésre siófoki bázissal. Igény esetén skippert biztosítunk a vitorlás bérléshez. A társaság nagyságától és tapasztalatától függően lehet kiválasztani a hajót vitorlásbérlésre. A Talizmán Yacht I-II vitorlás hajó csak személyzettel bérelhető.

 

Hajókirándulás Balatonon

Ajánlataink:

A Balatoni hajózást nem lehet megunni. Mindig mutat magából valami újat, valami még gyönyörködtetőbbet. A tapasztalt hajósok szerint a tó valódi szépsége csak a vízről látható igazán, de nem mindenkinek adatik meg, hogy saját vitorlásról élvezze a tó kínálta örömöket.

Ajánlatainkkal lehetőséget kap arra, hogy meglássa a Balaton igazi arcát, siófoki indulással egy igazi vitorlásélménnyel gazdagodjon. A siófoki kikötő a bázisa vitorláshajóinknak és motorcsónakjainknak, de Balatonfüred vagy Tihany is csak 1 órára van, vizitaxi szolgáltatásunkkal 15 perc csupán az északi part.

Vízen lenni felülmúlhatatlan élmény: fürdési lehetőséget is adunk a nyílt Balaton kristálytiszta vízében, élvezheti a táj szépségét, a lenyűgöző szabadságérzést, a változatosságot, a szél kihívásait.

 

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés, event management szolgáltatásainkat, vízen és hajók fedélzetén túl a szárazföldön is eredményesen koordináljuk. Tapasztalataink felhasználásával és partnereinkkel együttműködve rendezvényszervezői területen felkéréseket vállalunk és valósítunk meg.

Megbeszélések és vállalati ülések: A megfelelő helyszín kiválasztásával és a feszített munkatempóhoz igazított lazító szünetek pontos összehangolása a sikeres eredmény egyik alapja. Több napos rendezvény kapcsán az apróságok minősége még fontosabb: kikapcsoló programok, szállás, étkezés, mind­-mind hozzájárulnak a munkára való koncentráció és a feladat megoldási képesség megőrzéséhez.

Tréning: kisebb csoportoktól több száz fő számára szervezünk specifikus oktatást, továbbképzést. A megfelelő tréner szakemberekkel, a már korábban megismert feladatok és módszerek helyett, izgalmas és egyedi megoldásokat ajánlunk.  Hasonlóan vállalati rendezvényekhez, a részletek kidolgozása hangsúlyos része feladatunknak.

Sajtótájékoztató és PR rendezvények: A megrendelő mellett itt igazából a vendégeknek kell jól érezniük magukat és elégedetten távozniuk. Szüksége van szövetségesre, aki „hazai pályán” sima utat készít: termék bevezetések, szakmai bemutatók vagy más fontos alkalmi rendezvénye kapcsán, partnerek, újságírók és leendő megrendelői számára rendezett találkozón.

Bankettek, fogadások, koktél partik: Társas, kötetlen összejövetel, mégis célja van és az eredményessége kétséget kizáró: új ismeretségek és üzleti kapcsolatok születnek.

 

Csapatépítés Balatonon

Minden szervezet életében eljön az a pillanat, amikor csapatatépítés - csapatépítő tréning válik szükségessé a team munka erősítése érdekében.

A T-Flotta által kidolgozott balatoni csapatépítő programok közül néhány:

 • Vitorlás oktatás - Hajókirándulás
 • Vitorlás csapatépítés - Regatta
 • Csapatépítés - The drunken crew
 • Csapatépítés - Keresd a Nőt!
 • Kalóz háború - Lézerharc lézer tagekkel földön és vízen
 • Évente megrendezésre kerül a csapatépítő olimpiánk

Balaton, vitorlázás és hajós csapatépítés - ez a mi specialitásunk. A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorlásig, személyszállító motorcsónakjainkig és minden ami úszik és kevésbé úszik felszerelések bevonásával szervezzük csapatépítéseinket és outdoor programjainkat. Budapest alig egy óra. A Talizmán Yacht I. és II. a tó Balaton legnagyobb vitorlásai, rendezvényeink számára alakítottuk át őket.

A siófoki  T-Flotta Hajóbérlés, Hajókirándulás és Rendezvényszervezés SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
 • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
 • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
 • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
 • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
 • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
 • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep