Mit:
Hol:          
Szobafogsag.hu Szabadulós Játékok, Budapest
1cab-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-3.jpg 228e-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-2.jpg 5857-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-4.jpg 4a1b-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-5.jpg f701-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-7.jpg
d127-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-1.jpg f376-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-6.jpg 55e6-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-8.jpg 1d1b-szobafogsag-szabadulos-jatek-szep-kartya-9.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.
SZÉPkártyák: OTP,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@szobafogsag.hu Telefonszám:06-70/628-3568
Weboldal:http://www.szobafogsag.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Szobafogsag.hu Szabadulós Játékok

A Szobafogság nem más, mint egy room escape vagy kijutós játék, de élőben! Vagyis ha szereted az ilyen típusú, gondolkodásra serkentő játékokat, és unod a szokványos csapatépítő feladatokat, akkor mi sem fogunk Neked/Nektek csalódást okozni, ez biztos.

Tehát van öt szobánk/szobarendszerünk, ami maga a játéktér, ide lesztek bezárva a csapatoddal, maximum 60 percre. A szobák mind berendezésükben, mind feladataikban, mind pedig az alaptörténetükben különböznek egymástól. A szobák két telephelyünkön találhatóak: a 1061 Bp., Paulay Ede u. 33. sz. (AnKER-T romkocsma pincéjében) alatt két szoba, a 1063 Bp., Szinyei Merse u. 15. alatt pedig még három szoba vár rátok.

A csapatépítést jelenleg a következő szobáinkban gyakorolhatjátok:

Jelenleg rátok váró szobáink a "Gyilkossági Helyszín", a "A párttitkár irodája", a "Rázva, nem keverve", az "Idegen intelligencia" és végül a legújabb, "A csempész". Hogy melyik a jobb? Ezt döntsétek el Ti, mindegyik egyedi hangulattal és kihívásokkal vár Benneteket! Ne felejtsétek, hogy "A párttitkár irodáját" és "A csempészt" az AnKERT pincéjében (Paulay Ede utca 33.), a többi szobánkat pedig változatlanul a Szinyei Merse utcában találjátok.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy mobil eszközökön a foglalási rendszer használata nehézkes lehet, ebben az esetben elérhetőségeink bármelyikén jelezzétek foglalási szándékotokat.

A "Gyilkossági Helyszínen" maga a sorozatgyilkos invitálja lakására a város legjobb helyszínelőit (ezek lennétek Ti), hogy aztán csapdába ejthesse őket így kényszerítve a társaságot az időnyomás alatti maximális teljesítményre. Eltűnt személyek, rejtélyes nyomok, zárt szekrények benne a korábbi áldozatok holmijaival és ez csak a kezdet. Ha jól játszotok, akkor nem csak a kijutás a jutalmatok, de fényt deríthettek a gyilkos által utoljára elrabolt lány fogvatartási helyére is. Vagyis a sorozatgyilkos üzletet ajánl: ha kiszabadultok,  a lány is megmenekülhet…

A "Párttitkár Irodája" ettől merőben eltérő, de legkevésbé sem unalmas. Sőt, ez a szoba valahogy jobban a szívünkhöz nőtt, vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ezúttal ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok. Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell megtalálnotok az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van.

A "Rázva, nem keverve" szobánk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (James Bond neve ismerős?), minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elhárítsátok a fenyegetettséget! A teljesség igénye nélkül használnotok kell éjjellátót, lehallgató készüléket, kódolt üzenetet kell feltörni a megfelelő kulccsal….A többi már rajtatok múlik, de készüljetek egy újfajta kihívásra, hiszen több szobában kell helytállnotok, a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Escape game a javából, sokat dolgoztunk a megtervezésén és megvalósításán.

Az "Idegen intelligencia" 3 szobából áll. Itt merőben új feladatokkal kell megküzdenie a csapatoknak, kezdve azzal, hogy szét lesztek választva a játék elején és egymás segítségére vagytok utalva a közös terembe való jutáshoz. A történet az idegen fajok és földönkívüli kultúrák körül forog, a rejtvényeket is ebbe a környezetbe helyeztük és a berendezés egy része is ezt sugallja. Ez az eddigi legnehezebb szobánk, a kijutós játékok gyakorlott űzőinek is jó kis kihívást nyújt. 4-6 főnek ajánljuk.

A "Csempész" a legújabb játékterünk: a legfontosabb dolog a család. De Peppino, a csempész nem így gondolta, és elárulta azt. Az utolsó szállítmány soha nem érkezett meg a Don Gambinohoz, ezért elküldte a legjobb csapatát, hogy megoldja a problémát. Most rajtad a sor, hogy visszaszerezd az értékes dolgokat, amit a csempész ellopott Don Gambinotól. Meg tudod csinálni 60 percen belül, mielőtt a rendőrség megérkezik, és letartóztatja az egész bandát? Csak rajtad múlik! Ha elég okos vagy, akkor nem kell aggódnod Don Gambino dühe miatt.

Több információ nem láthat napvilágot, (így is túl sokat tudtok már a Pártvezér véleménye szerint) mert ezt meg kell nézni, úgy fogod megérteni miről is beszélünk. Sőt, nem elég megnézni, át is kell élni, elvégre koncertélményt is nehéz leírni, hát még ezt.

Találkozunk a helyszínen, hiszen Rád is vár a Szobafogság! Addig is jó nézelődést!

A budapesti Szobafogsag.hu Szabadulós Játékok SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep