Mit:
Hol:          
Szabaduló Szoba, Budapest
9e94-szabadulo-szoba-szep-kartya-1.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:1063 Budapest, Szinyei Merse Pál utca 30.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:szabaduloszoba@gmail.com Telefonszám:06-20-611-0375
Weboldal:http://www.szabaduloszoba.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Szabaduló Szoba

Szabaduló Szoba  -  Édes a szabadulás - Ötcsillagos élményprogram!

Kijutós játék SZÉP kártyával, szabadulós játék SZÉP kártyával!

Humoros, szórakoztató kalandprogramot keresel barátaiddal együtt? Állj! Megérkeztél!
Érezd magad fiatalosan, energiától duzzadónak! Játssz velünk!

A Sweet Escape egy furfangos, fejtörős 60 perces élő logikai csapatjáték Budapesten, ínycsiklandó állófogadással egybekötve, hogy végre igazán ki tudj kapcsolni! Gyökeres megoldás fásultság, unalom ellen!

Egy vidám összeröffenésre vágysz? Kicsit felpörgetnéd az állóvizet? Téged is vár a csokiszökőkutas állófogadással egybekötött Sweet Escape élő kijutós csapatjátéka, mely több, mint szabadulószoba! Maradandó élmény mely összekovácsolja a csapatot!

Te mikor futottál össze legutóbb a barátaiddal? Egyáltalán mikor csináltatok valami igazán izgalmasat? Netán azért nem hívtad őket fel, mert nincs ötleted mi legyen a program?

Nos akkor figyelj, mert vége az unalmas összejöveteleknek! No stressz, semmi ijesztegetés! Játékélmény felsőfokon!

A Sweet Escape szabadulószoba célja, hogy tartalmas kikapcsolódással tölthessetek el egy másfél órát. Hozd össze a bandát, és játszatok egyet! Ezt a belvárosi élményprogramot még sokáig fogjátok emlegetni a barátaiddal!

Kikapcsolódás, játék, eszem-iszom dínom-dánom!

Szabaduló szoba - a szabadidős programok új generációja! A szabaduloszobában nincs szükség lexikális tudásra. A megoldásokhoz nem kell történelem, matematika vagy irodalom professzornak lenned! Pusztán józan paraszti ész, leleményesség és némi találékonyságra lesz szükséged!
A játék pofonegyszerűnek tűnhet...

… találjátok meg a Sweet Escape rejtelmes szobájából a kiutat mindössze 60 perc leforgása alatt!

Azért ez így túl könnyű volna … kutatnotok kell, mert pár dolgot elrejtettünk, megoldásokat kell keresni, mert pár dolgot bezártunk, és bizony rá kell jönnötök pár összefüggésre, rejtvényre is!

De menni fog! Vagy mégsem? Tegyétek magatok próbára, és valódi sikerélményre tehettek szert!


Kijutós játék - Kristálytiszta élmény
Édes kihívás Neked!

"Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök." ~ Paulo Coelho

Miért is? Mert a kaland akkor történik meg velünk, mikor végre megengedjük magunknak. Ezzel pedig együtt jár a felszabadultság, az öröm, a boldogság. A monotonitás is jó lehet egy darabig, de kell a változatosság, különben elkezdünk unatkozni!

És félreértés ne essék, kaland nem csak az ejtőernyős ugrás, vagy a Mount Everest megmászása lehet. Kaland minden olyan dolog, amit szeretnél megtenni, de van benned egy kis félsz, amit gyorsan elhallgattatsz, és mégis megteszed.

Utána persze nagyon büszke leszel magadra, mert már tudod, hogy mennyi mindenre vagy képes!

Szóval: kalandra fel! Úgy érzed Te is megtalálnád a kincset ha valaki elrejtené? Te is megoldanád a rejtélyeket és kijutnál a csapdából? Itt a lehetőség, tedd magad próbára a Sweet Escape kijutós kalandjátékán!

Számítógépes segítség? Nem lesz!
Telefonos segítség? Nem lesz!
Barátok? Igen, ők ott lesznek!

Szívesen tesztelnéd leleményességedet, találékonyságodat? Szedd össze a bandát, ezúttal egy fantasztikus programra invitálunk benneteket a jól bevált kávézós, vagy sörözős program helyett!
Ez a játék segít, hogy végre ellazulj és kikapcsolódj!

A Sweet Escape program alatt garantált, hogy kiszakadsz a mindennapok világából. Érezni fogod, hogy most nem a hétköznapok rutinját éled. Egy olyan valóság részese lehetsz, mely különbözik a hétköznapok megszokottságtól. Kis romantikus túlzással, ez az élmény annyira intenzív, úgy érzed mintha Te magad megszűnnél létezni. A játék annyira lefoglal, hogy nincs kapacitásod egyszerűen a testedre figyelni, vagy az otthoni problémákon rágódni. Azt sem érzed, hogy éhes, netán fáradt vagy.
Különleges, nem mindennapi élményekkel szeretnél gazdagabb lenni?

A kijutós játék során olyan állapotba kerülsz, mint amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése a játék alatt nagyon magas, úgy érzed magad, mintha egy energiabomba lennél, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondok háttérbe szorulnának.

Az időérzékelésed is megváltozik, mert úgy érzed, mintha állna az óra... pedig az egyre csak csökken és csökken... tudod, mindössze 60 percetek van kijutni! Töltödj fel, hogy másnap újult erővel vághass neki céljaid megvalósításának!

Fáradtnak érzed magad? Jó volna kicsit feltöltődni?

A Sweet Escape kijutós játék közben talán nem tapasztalsz boldogságérzetet, ahhoz túl erősen koncentrálsz, de utólag létrejön az önmegerősítés, a kiteljesedés és az elégedettség érzése!


Szabaduló Szoba - Mitől más?

11 tipp, hogy miért válasszatok minket!

 

1. Kijutós játék gasztronómiai élménnyel! Ilyen nincs máshol!

Az élményt tovább fokozzuk egy kellemes állófogadással, hogy a játék után kifújhassátok
magatokat, és újra átélhessétek a friss élményeket. Az állófogadás gasztronómiai élvezetek közepette zajlik, ínycsiklandó belga csokis csokiszökőkúttal, friss gyümölccsel és frissítő üdítővel a csapat minden tagjának!

2. Elrejtett ajándékok, kedvezménykuponok! Ilyen nincs máshol!

Egyedülálló sajátosságunk, hogy a Sweet Escape szabaduló szobában nem kizárólag a kijutás a cél! Részsikerként a játék során egy-egy megoldásotokért is jutalomban részesültök! Szerezzétek meg partnereink ajándékait, kedvezménykuponjait, amit a szobában rejtettünk el, és gofrizzatok, fagyizzatok, szoliáriumozzatok nagy kedvezménnyel!

3. Izgalmas kiegészítő szolgáltatások közvetlenül a helyszínen!

Műtermi csapatfotózás, lánybúcsúkra sminkoktatás vagy sminkelés, legénybúcsúkra táncoslányok! Nektek semmi szervezésre nem lesz szükség, mindent nyugodtan bízzatok ránk! Ha bármely kiegészítő szolgáltatás érdekes lehet számotokra, írjatok! Segítünk, hogy az élmény még felejthetetetlenebbé váljon!

4. Nemcsak logikai feladatok

A pályát úgy építettük fel, hogy minél színesebb legyen számotokra, így például nálunk ügyességi feladatokkal is találkozhattok majd.

5. Tiszta játékkörnyezet

Nálunk nincs por, kosz, nincs hideg (na jó, talán egy kissé hüvös), hogy véletlenül se zökkentsük ki benneteket a játékélményből! Viszont van mosdó, ha épp szükség volna rá.

6. Könnyű megközelíthetőség, szabaduló szoba Budapest központjában.

A kék metró Nyugati Pályaudvar állomásától mindössze 8 percre vagyunk gyalogosan, egész pontosan a 1063. Szinyei Merse Pál utca 30 szám alatt.

7. Többféle időpont foglalási mód.

Aznapi foglalásodat csak telefonon, egyéb esetben honlapunkon éjjel-nappal online tudtok időpontot foglalni.

8. Többféle fizetési mód, és utalványok elfogadása

Online átutalással, helyszínen készpénzzel, Szép kártyával (OTP, MKB, K&H), valamint Ajándék- és Szabadidő Erzsébet utalvánnyal is fizethettek!

9. Ajándék frissítő a játék végén

Válasszátok az átutalásos fizetést, és a játék végén az egész csapat vendégünk egy frissítő üdítőre!

10. Diákkedvezmény

Diákok részére 20 % kedvezményt biztosítunk alapárainkból. A csapat legalább a felének érvényes diákigazolvánnyal kell rendelkeznie, amit kérünk a játék elején felmutatni!

11. Nyelvfüggetlen játék - külföldi csapatokat is várunk szeretettel

Kijutós játékunkat bármilyen anyanyelvű játékosok játszhatják, mivel a küldetés teljesítéséhez nem szükséges magyarul beszélni.

Kijutós játék SZÉP kártyával, szabadulós játék SZÉP kártyával!

A Szabaduló Szoba SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep