Mit:
Hol:          
Santos Mobil Masszázs, Budapest
efee-budapest-santos-mobilmasszazs-1.jpg 338b-budapest-santos-mobilmasszazs-5.jpg 7ab4-budapest-santos-mobilmasszazs-3.jpg 08b7-budapest-santos-mobilmasszazs-4.jpg c6c4-budapest-santos-mobilmasszazs-8.jpg
7cbd-budapest-santos-mobilmasszazs-6.jpg 9b92-budapest-santos-mobilmasszazs-7.jpg b2db-budapest-santos-mobilmasszazs-2.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:1203 Budapest, Pázsitos sétány 8. 5/29
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:szanto.tibor@xmm.hu Telefonszám:06-30/234-4200
Weboldal:http://www.xmm.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Santos Mobilmasszázs

MIÉRT JÓ A MOBIL MASSZÁZS?

A lendületesebb munkáért

Napi 8-9 órát a számítógép előtt ülni akár büntetésként is felfogható, de szervezetünk illedelmesen alkalmazkodik a monotóniához. A hosszú ideig azonos testhelyzetben végzett munka extrém módon veszi igénybe a testet és a lelket is, sőt túlterhelhet bizonyos testrészeket, másokat viszont túlzottan megkímél, és ezzel inaktívvá tesz. Görbül a gerinc, megduzzadnak a lábak és a has visszerei, összenyomódnak a zsigeri szervek, merevebbé válnak az izmok. A mobil masszázs alkalmazásával ezek a problémák jelentősen csökkenthetők.

Diszkrét, profi, eredményes

Az irodai masszírozás egy olyan rövid ideig tartó, pszichés és mentális felüdülést eredményező módszer, mely élettani hatásánál fogva egyidejűleg képes a túlzottan igénybevett testrészeknek felfrissülést, az inaktív, rossz keringésű testrészeknek pedig vérbőséget okozni.

Figyel a hátra (trapézizom, gerinc melletti izomzat)

A helytelen testtartás, a sok ülés, a mindennapos stressz, a folyamatos koncentrálás hatására a hát felső részének érzékeny területe gyakran izommerevséggel, fájdalommal reagál. Hosszú távon ezek a problémák migrénes fejfájást és hátfájást okoznak. A gyakori és rendszeres sportolás mellet a masszírozás az a módszer, amivel leghatásosabban csökkenthetőek, illetve megelőzhetőek ezek a problémák, panaszok.

Figyel a derékra (mély hátizmok, négyszögű ágyéki izom)

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb szék nem biztosít megfelelő testtartást a hosszú ülő munka során. Maga az ülés „természetellenes" testtartás. A következmény: derékfájás!  A mély hátizmok megerősítése valamint megfelelő kondícióban tartása mindenkinek saját érdeke, az ágyéki izomzat feszültségének oldása, pedig masszőrjeink feladata.

Figyel a nyakra, vállra (nyakizmok, vállöv izomzata)

A túlzott koncentráció, stressz, rossz tartás miatt a nyaki izmok és a vállöv izomzata görcsössé, merevvé válik. Ezáltal az agyba friss vért szállító erek falára nyomást gyakorol. Ily módon kevesebb mennyiségű oxigénben gazdag vér tud eljutni az agyhoz. Az így kialakuló problémák – fejfájás, a koncentráló képesség csökkenése, megnövekedett reakcióidő – a nyak masszírozásával kiválóan kezelhető.

Figyel a karra (felkar, alkar, kézfej izomzata, ujjak, csukló, tenyérárok)

A mindennapos számítógép használat, írás során a kézfej, az ujjak, de maga az egész kar is nagy megerőltetésnek van kitéve. A vérkeringés lelassul, az anyagcseretermékek nem tudnak eltávozni az izmokból. A következmény a fáradtságtól az ínhüvelygyulladásig fokozódhat.

Nem árulunk zsákbamacskát! Az Irodai Mobil Masszírozás nem helyettesíti a sportolást, a testmozgást, ám jellegét és hatását tekintve a legjobb stresszoldó és regeneráló szolgáltatás, amit bárki valaha is a munkahelyén igénybe vehetett.

A budapesti Santos Mobil Masszázs SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep