Mit:
Hol:          
Sankalpa Jóga, Budapest
0c97-budapest-sankalpa-joga-1.jpg eb5d-budapest-sankalpa-joga-2.jpg 9425-budapest-sankalpa-joga-3.jpg 6899-budapest-sankalpa-joga-4.jpg 32d3-budapest-sankalpa-joga-5.jpg
8fe0-budapest-sankalpa-joga-6.jpg fcf6-budapest-sankalpa-joga-8.jpg 0ac4-budapest-sankalpa-joga-7.jpg
Kategória:Rekreáció Pontos cím:1073 Budapest, Erzsébet krt. 54.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@sankalpa.hu Telefonszám:+36-20/ 931-6817
Weboldal:http://sankalpa.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Sankalpa Jóga

"A hibák arra valók, hogy tanuljunk belőlük."

Úgy gondolom, ahogy létrejön egy vállalkozás, sok apró, néha egy-egy nagyobb hibával, úgy épül fel egy ember egyénisége, szabadsága, boldogsága, élete, hogy mer hibázni és felhasználja tanulására, fejlődésére.

A jógaórák alkalmával lehetőséged nyílik, a fokozott befelé figyelésnek köszönhetően a rosszul berögzült mozdulatokat javítani, csiszolni. Megfigyelni és elengedni a "rossz" gondolatokat, mint pl.:ez nekem nem megy, vagy úgysem tudom megcsinálni, mindenki engem néz, ügyetlen vagyok, stb. Ha észreveszed ezeket a momentumokat, már nyertél és ha továbbmész és kijavítod, mint mozdulataidat és gondolataidat, hétről hétre tisztábban tudod figyelni magad, így fejlesztheted tudatodat, szellemedet is, hogy egy olyan világot építs magad köré, amiben szívesen élsz.

Hétről hétre, hónapról hónapra életünk részévé válik a változás, ami megnyilvánul mozdulatainkban, annak tökéletesítésében, hisz egyre jobbak, szebbek lesznek, amely mozdulatokban megtalálhatod önmagadat, álmaidat, vágyaidat. Ne mondj le róluk, hiszen az vagy, a részed, ami meg akar nyilvánulni benned.

Oktatóinkkal célom, hogy olyan közösséget hozzunk létre, ami nyitva áll mindenki számára, aki tenni akar magáért és ezáltal egy jobb világ kialakításáért. Hisz ha a a világot nem sikerült megváltoztatnod akkor kezd magaddal és a világ is változni fog.

Ehhez az úthoz kívánok sok sok kitartást, türelmet, bizalmat magaddal szemben, hogy utadat megtaláld és örömmel tudj végigmenni rajta.

 

1.000.- Ft/alkalom a 8 alkalmas bérletünk!

 
Drágulás. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy az árak egyre csak emelkednek.

Ez kihat mindennapjainkra, beletörődünk, de legbelül dühít. Olyan negatív gondolatok járják át elménket, ami félelmet kelt lényünkben.  Mi lesz ha elveszítem a munkám, többet dolgozom és kevesebbet ér a pénzem, nem engedhetem meg magamnak... Ez eluralkodik rajtunk, ha túl nagy teret engedünk, ezen negatív gondolatoknak.

Elkezdünk spórolni, kuporgatni, megvonni magunktól dolgokat, akkor is, ha van épp a számlánkon pénz és akkor is ha nincs. Így a pénz áramlása megtörténhet, hogy lelassul. Olyan ez, mint a vérkeringés, ha valahol elakad a vér és nem áramlik tovább, ott betegség alakul ki.

Legelőször a mozgásról mondunk le a legkönnyebben. Fáradtak vagyunk, ennek esetleges következménye, hogy nincs kedvünk, figyelmünk, energiánk a munkára, a családra stb. Amikor így cselekszünk, a  legfontosabb test és lélek táplálékunkról mondunk le. Luxusnak számít.

A régi elhasznált energiák távozásáról mondunk le és arról, hogy új friss energiák költözzenek a helyére. Pedig a lélek nyugalma és békessége adja meg azt a biztos tudatot, hogy szeresd és bízz magadban, nyitottabb légy, tudatosabban tudj dönteni, hogy mi jó neked és mi az, amire nincs szükséged.

Ezért fogalmazódott meg bennem, hogy csökkentjük az árainkat egy fajta bérlet kivételével, hogy közelebb hozzuk számotokra annak a felemelő és gyönyörű mozgásoknak a lehetőségét, amit műhelyünk nyújt, hogy mindazt a felgyülemlett feszültséget tudják a hozzánk ellátogató vendégek oldani, amit a sok-sok év alatt szüleink, barátaink testvéreink, főnökünk, a társadalom "tudatos" és "tudattalan" részei (a sor végtelen) ránk zúdítottak, zúdítanak.

A heti egy alkalom remek lehetőség arra, hogy a mindennapi megfelelési kényszert, haragot vagy elfojtást oldjuk, de a mélyebb rétegekig, ahonnan a probléma ered nem érjük el vagy csak igen lassan.

A heti kettő alkalom pedig már lehetőséget teremt számodra, hogy az okokat is felszínre tudd hozni ha van elég bátorságod-kitartásod, vállalni a változást, Te, aki változtatni, fejlődni kívánsz, mert épp az nem jó ahol most vagy, új kihívások és lehetőségek után kutatsz vagy csak egyszerűen jól akarod  érezni magad a bőrödben.

Arra lehet számítani, hogy ahogy leomlanak gátjaid és falaid, úgy egyre jobban felszínre kerülnek azok a feladatok, amivel szembe kell, hogy nézzél és talán a „legnehezebbel" is egyben, szembenézni Önmagaddal.

Aki bátor és megvan az elszántsága, hogy dolgozik magán, a testén, hogy lelke beengedje mindazt a jót és szépet, ami körülveszi és átöleli, akkor befogadóbbá és elfogadóbbá leszünk magunkkal, ami egy új frissebb, könnyeden "magasabbm rezgésszintre" emel, segítve mindennapjainkat boldogabban megélni, mert hát miről is szól az élet.

Részei vagyunk az egésznek, mindannyian hatással vagyunk egymásra és környezetünkre, és ha a "rész" boldog akkor nem tud mást adni csak Boldogságot.

Csodálatos világot teremthetsz magad köré. Rajtad múlik!

Mint ahogy a bölcsek mondják:

„Változz meg TE és megváltozik körülötted a világ.”

A budapesti Sankalpa Jóga SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep