Mit:
Hol:          
Sándor Tanya, Nyírábrány-Szentannapuszta
d035-szentannapuszta-sandor-tanya-8.jpg c4ee-szentannapuszta-sandor-tanya-1.jpg f99e-szentannapuszta-sandor-tanya-7.jpg 342d-szentannapuszta-sandor-tanya-2.jpg 918f-szentannapuszta-sandor-tanya-3.jpg
6198-szentannapuszta-sandor-tanya-4.jpg d605-szentannapuszta-sandor-tanya-9.jpg ab00-szentannapuszta-sandor-tanya-10.jpg e222-szentannapuszta-sandor-tanya-11.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:4264 Nyírábrány-Szentannapuszta, Szentannapuszta 53.
SZÉPkártyák: OTP, Földrajzi régió:Észak-Alföld
Email cím:szentannapuszta@gmail.com Telefonszám:06-30-425-5278
Weboldal:http://szentannapuszta.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szentannapuszta - Sándor Tanya

Sándor Józsefné Erzsike vagyok. Én és családom immár 5 éve foglalkozunk a falusi turizmussal.

Debrecentől nem messze, Vámospércs és Nyírábrány között található Szentannapuszta. Nyugodt, csendes környék távol a rohanó világtól.

Várjuk olyan családok, baráti társaságok jelentkezését, akik szeretik a természetes egyszerűséget és a természet adta szépségeket.

Vendégeinknek Vámospércsen is tudunk szállást biztosítani 2 ágyas, fürdőszobás szobákban, zárt parkolóval, WiFi-vel. Nyugodt családias környezetben pihenheti ki magát. Az átutazó vendégeket is szeretettel várjuk, akár egy éjszakára is.

Szálláslehetőséget és ellátást biztosítunk a hozzánk érkező vendégeknek. Célunk, hogy tevékenységünkkel mi is hozzájáruljunk a falusi turizmus fellendüléséhez, és kedves vendégeinknek felejthetetlen élményeket szerezzünk.

Szeretnénk vendégeinknek teljes kikapcsolódást biztosítani, és megteremtjük a feltételeket egy gondtalan pihenéshez. Igyekszünk olyan környezetet biztosítani, hogy a mai rohanó világot hátrahagyva gondtalanul pihenni tudjanak a hozzánk ellátogatók.

Vámospércs és környéke nagyon sok látnivalót rejt. A környék gyalogos, és kerékpáros túrázásra egyaránt alkalmas.
 
Töltsön nálunk néhány éjszakát vagy csak egy napot, hogy megtapasztalja, mi is az igazi pihenés!

A szenannapusztai Sándor Tanya SZÉP Kártya elfogadóhely!

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep