Mit:
Hol:          
Royal Panzió Cserkeszőlő, Cserkeszőlő
c216-imgp1572.jpg 3572-cserkeszolo-royal-panzio-1.jpg d80f-cserkeszolo-royal-panzio-8.jpg d534-cserkeszolo-szallas-royal-panzio-1.jpg 8c58-cserkeszolo-szallas-royal-panzio-4.jpg
2597-cserkeszolo-wellness-royal-panzio-5.jpg 80a5-cserkeszolo-furdo-royal-panzio-6.jpg a95f-cserkeszolo-furdo-royal-panzio-5.jpg 6411-cserkeszolo-furdo-royal-panzio-9.jpg
Kategória:Panzió Pontos cím:5465 Cserkeszőlő, Petőfi u. 30.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Alföld
Email cím:info@royalpanzio.hu Telefonszám:+36303816576
Weboldal:http://royalpanzio.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Cserkeszőlő - Royal Panzió

Panzió a Tiszazugban, egy alföldi falucskában található, Cserkeszőlőben. Panziónk új építésű, 2010-ben került átadásra és szeretettel várja vendégeit. 19 szobánk maximum 51 fő elszállásolására alkalmas. A szobák jól felszereltek, minden szobában található külön fürdőszoba, Internet és légkondicionáló. Kellemes hangulatú szobáink és éttermünk jó lehetőséget nyújt a pihenni vágyó családok, baráti társaságok számára.

Cserkeszőlő legnagyobb kincse a több mint 60 éve felszínre törő 90 C-os termálvíz, és az erre épülő gyógy- és strandfürdő. A víz összetételének köszönhetően jótékony hatással van különböző mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre, de a kikapcsolódni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő szórakozási lehetőségeket az élményfürdőben.

Cserkeszőlő Magyarország és a Kárpát medence legnaposabb részén fekszik, évente átlagosan több mint 2000 órát kitevő napsütéssel. A település a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 Celsius-fokos gyógyvízének köszönheti hírnevét. A nagyhatású gyógyvíz több évtizedes tapasztalatok alapján bizonyította gyógyító hatását, az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos vize hivatalos gyógyvízminősítéssel rendelkezik.

Cserkeszőlő  legfontosabb látványossága a Gyógy- és Strandfürdő komplexuma. A teljesen felújított létesítményben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történő reumatológiai szakrendelés, a bőrgyógyászati szakrendelés a fizioterápiás, illetve egyéb balneoterápiás kezelések.

Cserkeszőlő és környéke ideális hely a nyugodt, természetes környezetben pihenni vágyóknak. A horgászatot és vadászatot, de a kerékpáros és víziturizmust kedvelők is számtalan programot találhatnak. A Tiszakürti Arborétum 10 km, a Tisza és Körös folyók, illetve azok holtágai 8-10 km, a horgásztavak 5-10 km távolságra vannak. Nagy népszerűségnek örvend a tiszai sétahajózás.

A cserkeszőlői Royal Panzió SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep