Mit:
Hol:          
Royal Body Speedfitness, Biatorbágy
7344-img_8506.jpg bff6-img_8338.jpg 2e52-img_8516.jpg 4671-royal-body-speedfitness-szep-kartya-1.jpg 3784-royal-body-speedfitness-szep-kartya-2.jpg
4438-royal-body-speedfitness-szep-kartya-3.jpg 8e96-royal-body-speedfitness-szep-kartya-4.jpg fc6f-royal-body-speedfitness-szep-kartya-5.jpg 4d6a-royal-body-speedfitness-szep-kartya-6.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 1.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:anita.ipsits@gmail.com Telefonszám:06-30/538-1107
Weboldal:http://www.royalbody.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Biatorbágy - Royal Body Speedfitness

Felgyorsult világban élünk - azonnali eredményeket, hatékony megoldásokat követelünk az élet minden területén. Így aztán érthető: mindannyian arra vágyunk, hogy hasizmunkon is azonnal látszódjanak a felülések eredményei. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések hatását.

Miért ne épp az alakformálásban használjuk ki a mai kor technikai vívmányait?

Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira.

A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, de a fitness-, beauty- és az ún. „well aging”területeken is széles körben elterjedt. A gyors edzésidő, a gyors eredmények és a gyorsaságra, dinamikára, reakcióidőre gyakorolt rendkívüli fejlesztő hatása miatt neveztük el a teljes testes elektrostimulációra épülő edzésmódszert Speedfitness ® -nek.

EMS technológia:
(EMS: electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció)

Az EMS készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer.

A teljes testre, 8 izomcsoportra kerülnek fel a nagy felületű, benedvesített elektródák egy praktikus mellény- és pántrendszernek köszönhetően. Minden vendég előbb egy tiszta, pamut edzőruhát ölt magára, hogy teljesen higiénikus módon legyen elérhető el a másodpercenként 85 izomösszehúzódás. A Speedfitness edzők személyre szabott, egyszerű, statikus gyakorlatokkal egészítik ki a programot, az impulzusok erőssége pedig teljesen egyénileg állítható be, mégpedig testrészenként. 15 perc után a vendégek úgy érzik magukat, mint egy másfél-két órás kőkemény konditermi látogatás után – és a jópár napig tartó, mindenhol érezhető izomláz sem marad el. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Az elektromos impulzusok egyedülálló módon biztosítják, hogy a testizomzat 90%-a egy időben dolgozzon. Eredménye: napokig tartó fokozott zsírégetés, csökkenő súly, egyre szebb, áramvonalasabb test, formás izmok.

Az edzők a tréning előtt izotóniás sportitallal, utána pedig egy magas biológiai értékű fehérjeshake-kel kínálják meg vendégeiket. A Speedfitness szolgáltatás további előnye, hogy megkíméli a vendégeket a kényelmetlen sporttáskák cipelésétől, hiszen sem sportcipőt, sem törölközőt nem kell magukkal hordozniuk a szőnyeges-parkettás, minden kényelemmel felszerelt stúdiókba.

Intenzitásban nincs határ – csakis a saját teherbíróképességünk!

Rövid időn belül látható és érezhető sikerek érhetőek el: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.

Jól hangzik? Jó is!

 

Az idő ma már luxus:

A szabad idő értékes. Túl értékes ahhoz, hogy megerőltető, időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. A Speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés elérésének tartós módját, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2x 15 perc időráfordításssal elérhetőek a célok, néhány héten belül látható és érezhető eredményekről számolnak be vendégeink.

Quick Body Slim

AJÁNLJUK, MERT

  • Akár 3cm-t is fogyhatsz a kívánt területről már az első alkalom után.
  • Látványos eredményt kaphatsz fájdalom és mozgás nélkül.
  • A létező leghatékonyabb zsírbontó technológia.
  • A kezelés mindössze 40 percet vesz igénybe.

A technológiáról:

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett „kavitációs hatásnak” köszönhetően egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, „szétrobbantásának” előidézésére.

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.

Próbáld ki, hogy a legközelebbi alkalomra felvehesd a már régen rejtegetett kedvenc kis ruhádat.

A biatorbágyi Toyal Body Speedfitness SZÉP Kártya elfogadóhely.
Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep