Mit:
Hol:          
Professzionális Masszázs Terápia, Budapest
dff4-pmt_2.jpg 4a4e-p3110025.jpg 2928-pmt_logo.jpg 0584-kismama_01.jpg 7b37-kismama_05.jpg
240d-p1090286.jpg 5c96-talp_01.jpg
Kategória:Rekreáció Pontos cím:1133 Budapest, Vág u. 7.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:bszeva@hotmail.com Telefonszám:06-30/9919-773
Weboldal:http://www.rajtadmulik.lapunk.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Professzionális Masszázs Terápia

A masszázs során az izmok ellazulnak, javul a testtartás, a test rugalmassága, mozgékonysága. Fokozódik a vérkeringés, nyirokkeringés, gyorsulnak az anyagcsere folyamatok, ezáltal a szervezet méregtelenítése. Mindezek a folyamatok beindítják szervezet öngyógyító képességét. A javuló fizikai közérzet javítja a hangulatot, a lelki állapotot, ezáltal kialakul a testi-lelki harmónia.

A masszázs feladata: a mozgásrendszer egészségének megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások és izomfájdalmak enyhítése vagy megszüntetése. Frissítésre, lazításra, fogyasztásra alkalmazható. A masszázs terápia nem tudja és nem is kívánja az orvostudományt helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató kezelés, meglepő sikereket képes elérni.

A Professzionális Masszázs Terápia által alkalmazaott masszázs típusok:

 • Babamasszázs
 • Kismama masszázs
 • Ayurvédikus indiai masszázs (Abyanga)
 • Indiai fejmasszázs (Champi)
 • Kínai masszázs (Tui Na)
 • Japán masszázs (Yumeiho)
 • Thai masszázs
 • Csontrakás-ínazás (lágy csontkovácsolás)
 • Nyirokmasszázs
 • Holistic Pulsing (Lélekmasszázs)
 • Alakformáló (cellulit) masszázs
 • Talpreflexológia

Babamasszázs: újszülött kortól 3 éves korig alkalmazható egészséges csecsemőkön. A babamasszázs hatására erősödik a baba immunrendszere, enyhül a pocakfájás.

Kismama masszázs: Az áldott állapot, a szülés, és az azt követő gyermekágy nagy megterhelést ró a kismamák szervezetére testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt. A Kismama masszázs tökéletes terápia arra, hogy ne legyen „terhes” az áldott állapot.

Ayurvédikus indiai masszázs (Abyanga): a masszázsok királynője.Az ayurvedikus masszázs célja, hogy visszaállítsa a szervezetben az elemek velünk született az egyensúlyát (Prakriti). A masszázs és a meditatív állapot segítségével áttörhetők az energia blokkok, gátak, mellyel segíthető az energia újbóli áramlása, az egészség helyreállítása.

Indiai fejmasszázs (Champi): A fej a test koronája, a gondolatok a cselekvés és az élet epicentruma. Ezek ellenére a legtöbb testterapeutának elkerüli a figyelmét az, hogy mennyire fontos a masszázs során az enyhítő fejdörzsölés, nyomkodás. A fejmasszázsnak kiemelt szerepe volt már az ősi, közel 4000 évvel ezelőtti ayurvédikus szövegekben is.

Kínai masszázs (Tui Na): Kezdetben An Mo, majd az 1500-as évektől Tui Na néven ismert a kínai masszázs. Mindkét elnevezés a kezelés során alkalmazott fogások elnevezéséből ered. A kínai masszázs a HKO szerves része, amely egyenrangú az akupunktúrával, a Qi Gonggal, valamint a gyógynövények használatával. Az akupresszúrás pontokon keresztül megszüntethetjük az energiablokkokat, amelyek gátolják a csí (energia) áramlását. A kínai masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés, és beindul a test öngyógyító mechanizmusa, a test újra harmonikusan képes működni.

Japán masszázs (Yumeiho): A japán masszázs az energiablokkok okait a test aszimmetriájában keresi. Ha sikerül az izmokat lazítani, az izületi blokkokat feloldani, ez által a test szimmetriáját visszaállítani, azzal szabad utat biztosítunk az energiaáramlásnak.

Thai masszázs: Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A Thaiföldön gyakorolt gyógyító masszázs gyökerei Indiában nyúlnak vissza.

Csontrakás-ínazás (lágy csontkovácsolás): Kímélő és kockázatmentes kezelési mód a gerincproblémák kezelésére, a meglévő jó állapot fenntartására az ősi népi tradíciókon alapuló csontrakás-ínazás azaz a lágy csontkovácsolás. A mozgás-szervrendszer fellazításával (az izmokon keresztül) és nyújtásával, valamint az ízületek, csontok finom, óvatos kimozgatásával érjük el a kívánt hatást a kezelés során.

Nyirokmasszázs: Az erős immunrendszer alapja a jó nyirokkeringés, a nyirokcsomók helyes működése. A nyirokmasszázs (nyirokdrenázs) gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását, ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai hamarabb kiürülnek. A nyirokpangás csökkentésével az érintett területek fájdalma is csökken.

Holistic Pulsing (Lélekmasszázs): A kezelés során alkalmazott lágy ringató, vibráló mozgáson keresztül az egész testen, a fejtetőtől a lábujjakig gyengéd rezgő impulzusok futnak végig. A ritmus, ami a szívveréshez hasonló, a sejtemlékezetet aktivizálja, így a sejtek az ősi rendeltetésnek megfelelően működnek.

Alakformáló (cellulit) masszázs: A cellulit – közismert nevén narancsbőr – elsősorban hölgyeknél jelentkezik, általában a combon, fenéken, csípőn és hason alakul ki. Kialakulásában több tényező játszik szerepet. Az alakformáló masszázs feltöri a kötőszövet sejtjei közé beékelődött salakanyagokat, melyek ezután a nyirokkeringéssel eltávoznak a szervezetből.

Talpreflexológia: A kézen és a lábon reflexpontok, reflexzónák találhatók, melyek összeköttetésben állnak a szervekkel, mirigyekkel és a testrészekkel. Ha ezeket a pontokat masszírozzuk, visszahatás keletkezik a hozzátartozó szervekben, testrészben. A reflexmasszázzsal megtarthatjuk egészségünket, helyreállíthatjuk testünk normális működését, betegségeket gyógyíthatunk és gyógyszeres, orvosi kezelés mellett kiegészítő terápiaként is használhatjuk. -: CLEANED :- Fordítasz hetente 1 órát magadra? 1 órát, ami tényleg csak rólad szól. Tudom, hogy a mai rohanó világban az időhiányra való hivatkozás a legegyszerűbb kifogás. Miért fontosabb minden (a munka, a rohanás, a pénz), mint a saját egészséged, mint Te magad?

Csak Rajtad múlik........ A Professzionális Masszázs Terápia a XIII. kerületben, a Dózsa György úti metró közelében található. Hétköznapokon 10:00 órától 20:00 óráig lehet időpontot kérni.

Előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezni a +36 30 9919 773 telefonszámon, vagy a bszeva@hotmail.com e-mail címen lehet.

A budapesti Professzionális Masszázs Terápia SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
 • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
 • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
 • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
 • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
 • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
 • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep