Mit:
Hol:          
Plintenburg Étterem, Visegrád
7b23-visegrad-plintenburg-etterem-8.jpg 96c7-visegrad-plintenburg-etterem-1.jpg e974-visegrad-plintenburg-etterem-2.jpg a876-visegrad-plintenburg-etterem-3.jpg 065d-visegrad-plintenburg-etterem-4.jpg
d7fb-visegrad-plintenburg-etterem-5.jpg d52c-visegrad-plintenburg-etterem-6.jpg a75d-visegrad-plintenburg-etterem-9.jpg 4fe4-visegrad-plintenburg-etterem-7.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:2025 Visegrád, Révkikötő
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:visnyovszkya@freemail.hu Telefonszám:06-30-53-44107
Weboldal:http://www.plintenburgetterem.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Visegrád - Plintenburg Étterem

Kedves Vendégeink!

Éttermünk 2007 tavaszán azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy a bel-, és külföldi vendégeknek egy igényes éttermet, törzshelyet alakítson ki Visegrádon.

Éttermünk egész személyzete azon fáradozik, hogy a vendéglátás terén csúcsteljesítményt nyújtson. E tényt nem mi magunk, hanem az éttermünket szép számmal felkereső bel- és külföldi híresség, illetve a számtalan visszalátogató törzsvendég által kiállított bizonyítvány igazolja.

Körpanorámás teraszunkról csodálhatják a Fellegvárat, a Salamon tornyot és a Dunát, ez idő alatt széles kínálatú étel-, és itallapunk finomságaiból választhatnak. Célunk, hogy megismertessük vendégeinkkel különleges ételeinket, hazai borvidékeink különleges borait.

Mára a Plintenburg étterem Visegrád legkedveltebb étterme lett. Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégül láthatjuk éttermünkben, és sikerül meggyőznünk választása helyességéről.

Éttermünk adottságainak, központi fekvésének, könnyű megközelíthetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas fogadások, bankettek, családi ünnepek és más jellegű rendezvények lebonyolítására.

Vendégeink igényeit minden esetben maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a rendezvényt olyanná varázsolni, amilyennek azt megálmodták. Az egyes elképzeléseknek megfelelően összeállított tányérszervizes vagy svédasztalos menüsorokon túl tanácsainkkal is igyekszünk segíteni, hiszen tapasztalatainkból tudjuk, hogy a siker titka a részletekben rejlik.

Éttermünk befogadó képessége 200 fő. Büszkeségünk a panoráma terasz, melyről belátni a Dunakanyart, ill. a Visegrád nevezetességeit. (Visegrádi fellegvár, Salamon torony, Duna...)

Az étterem dolgozóinak rendkívül nagy szakmai felkészültsége biztosítja a minden igényt kielégítő ételkínálat összeállítását, és annak elkészítését.  A kiváló ízekhez természetesen nélkülözhetetlen a hazai borvidékek híres borai is, melyek közül a több fajtából, akár egy pohárral is megkóstolhatnak nálunk.

Éttermünk kitűnő magyaros konyhája eredeti hazai ízeket kínál. Étlapunkon megtalálhatóak továbbá a hal-, vad-, vegetáriánus-, illetve gluténmentes ételek színes választéka is.   

Éttermünk a HACCP rendszer előírásainak megfelelően üzemel. Ételeinket kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készítjük.

A gépkocsival érkezőknek kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk. Leendő vendégeinknek abban a reményben köszönjük meg látogatásukat, hogy kellemesen fogják érezni magukat, és a szép környezet, az udvarias kiszolgálás, az ételek-ízek harmóniája maradandó emléket fog jelenteni a hozzánk érkezők számára.

Viszontlátásra a Plintenburg Étteremben!

A visegrádi Plintenburg Étterem SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep