Mit:
Hol:          
Őrségi Madárfészek Panzió és Vendégház, Kisrákos
a9b6-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-kulso-tuti.jpg b24d-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-kulso.jpg f043-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-szoba.jpg 2632-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-szoba-2.jpg 2278-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-reggelizo.jpg
33e1-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-retro-bar.jpg 9b27-kisrakos---orsegi-madarfeszek-panzio-to.jpg
Kategória:Panzió Pontos cím:9936 Kisrákos, Fő u. 60.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:bwcn@freemail.hu Telefonszám:+70/941-1318
Weboldal:http://www.orsegszallas.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Kisrákos - Őrségi Madárfészek Panzió és Vendégház

Kisrákoson, a falu elején találhatjuk meg közvetlenül a panziót, csodás természeti környezetben, az őrség legnagyobb tavainak a Vadásának és a Borostyán-fürdőnek a szomszédságában, valamint nem messze a közeli horgásztavaktól. Az  Őrségi Madárfészek Panziót először 15 éve építették fel, majd fennállása óta már kétszer is felújították, 2008-ban, és 2012-ben.

Az Őrségi Madárfészek Panzió nemcsak pihenni vágyó párokat, családokat vagy kikapcsolódni vágyó baráti csoportokat, hanem táborokat, vagy éppen  cserkészeket is szívesen vár, hogy itt megszálljanak, azonban arra is kiváló lehetőséget nyújt, hogy a szálláshely szolgáltatáson kívül különböző programoknak adjon otthont. A területnek köszönhetően akár sportolási, vagy aktív kikapcsolódási lehetőségek művelésére is lehetőség van, de a közeli tavak miatt a horgászok is hamar megfelelő kikapcsolódást és elfoglaltságot találhatnak maguknak. Ezen kívül a térségben is számos fesztivált, valamint vásárt és falusi rendezvényt tartanak, amiket a panzióból nagyon egyszerűen megközelíthetünk.

A vendégház számos olyan szobával várja a kedves vendégeit, amelyekben mindenki megtalálhatja a maga számára ideális pihenési körülményeket. A szobák nemdohányzók, de fel vannak szerelve fürdőszobával, ezen belül zuhanyzóval és káddal is. Az őrségi Madárfészek Panzióban találhatunk egy közös társalgót is a földszinten, amely kiváló lehetőséget ad a közös beszélgetésekre, valamint közös beltéri programok lebonyolítására, viszont ezen kívül külön reggeliző, étkező, majd kávézó és söröző is található a vendégházban. Az igazi zavarmentes kikapcsolódást, amely mindenki számára megérdemelt, itt külön csak erre a panzióra és az őrségre jellemző, népies cserép kandalló is elősegíti.

Az Őrségi Madárfészek Panzió minden egyes ünnep alkalmával, és egyéb alkalmakkor is különleges akciókkal, és egyedi ajánlatokkal várja a kedves megszállni vágyó vendégei jelentkezését. Attól függően, hogy milyen szállásajánlattal kívánunk élni, a panzió egy este kifizetése mellé egy reggelit is ad, hogy másnap jó kedvvel, és teli gyomorral kezdhessük a napot. Amennyiben kisgyermeket is szeretnénk magunkkal vinni, akkor 5 éves kor alatt ingyenes számára a szállás, és az étkeztetésből is engedményekben részesül. Szintén további kedvezményekben részesülnek a nagycsaládosok, és azok a nagyobb létszámban érkezők, akik csoportos foglalást hajtanak végre.

Az Őrségi Panzióban amellett, hogy csodás természet közeli élményeket szerezve szállhatunk meg, további kedvezményekben is részesülhetünk, és fizethetünk mindhárom típusú SZÉP kártyával, valamint az étkezésért Erzsébet utalvánnyal is.

A panzióban találkozhatunk különféle szolgáltatási csomagokkal is, mint például a wellness csomaggal, amely a szálláson és az alapokon kívül magában foglal masszázst, fitnesz eszközöket és különböző kényeztető szolgáltatásokat, valamint például őrségi kalandpark csomaggal is, amelyhez az előbb említettek és az alap szolgáltatások mellett egy plusz belépőt is kapunk, a közeli Márokföldi Kalandparkba.

Aki ide ellátogat, annak nemcsak kifejezetten luxusban gazdag falusi körülmények közti pihenésben lesz része, hanem megismerkedhet a helyi programok sokaságával, az itteni kultúrával, és megtekintheti az itt élő számos növény-, és állatfaj valamennyi hányadát. A faluban, és a közvetlen környezetében is megannyi szórakoztató lehetőség található, és így ennek köszönhetően nemcsak akkor kapcsolódhatunk ki, amikor programok vannak, hanem bármikor, vagy épp élvezhetjük a pihenést a csendes, mindentől távoli helyen, ahol csak a madárcsicsergés koronázhatja be a reggeljeinket.

A kisrákosi Őrségi Madárfészek Panzió és Vendégház SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep