Mit:
Hol:          
Original Thai Masszázs, Mosonmagyaróvár
f88e-original-thai-masszazs-szep-kartya-1.jpg 51de-original-thai-masszazs-szep-kartya-2.jpg 6173-original-thai-masszazs-szep-kartya-3.jpg 3a26-original-thai-masszazs-szep-kartya-5.jpg 6bf6-original-thai-masszazs-szep-kartya-8.jpg
c1d2-original-thai-masszazs-szep-kartya-9.jpg 9738-original-thai-masszazs-szep-kartya-7.jpg 6648-original-thai-masszazs-szep-kartya-6.jpg de07-original-thai-masszazs-szep-kartya-4.jpg
Kategória:Rekreáció Pontos cím:9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 30.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:info@originalthaimassage.hu Telefonszám:+36-30-4466-330
Weboldal:http://www.originalthaimassage.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Mosonmagyaróvár - Original Thai Masszázs

A thai masszázs többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi, távol-keleti masszázs, mely alapvetően eltér az európaitól. Próbálja ki, vissza fog térni!

Ez az úgynevezett szárazmasszázs, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajat, krémet. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a két órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszõr, aki a tenyerén kívül a térdét, talpát is használja.

Thai masszázs végrehajtása

A filozófia szerint a masszőrnek és a vendégnek egy szinten kell lennie, ezért a thai masszázst a földön hajtják végre. Ez gyakorlati okokból is nagyon jó, mert a nyers izomerő helyett a masszőr a testsúlyát és a technikai képzettségét használhatja. 1-1,5 óra hosszan tart egy a test teljes átmasszírozásával a testi és lelki egyensúlyt helyre állító masszázs. Néhány megbetegedés esetén igen jótékony hatása van a masszázsnak, például asztma, székrekedés, vállmerevedés, szívinfarktus rehabilitációja, agyvérzés után a végtagok mozgékonyságának rehabilitációja során.

Az európai masszázs esetében az izomzat megdolgozása a fő cél, a thai masszázs a test erővonalai mentén végrehajtott ritmikus akupresszúrás nyomássokkal a test energiáit aktivizálja. Az egész testre kiterjed a thai masszázs a lábujjaktól az ember feje búbjáig. A masszőrök a talpukat, könyöküket és a térdüket is használják a masszázs során.

Aromaolajos masszázs

A thai technika elemeit helyesen kiválasztott aromaolajokkal ötvözve fokozódik a masszázs hatása. Az aromaolajok kiválasztása a masszírozott egyén hangulatának és igényének megfelelően történik. Olyan szintű a méregtelenítő hatása, hogy felér egy nyirokmasszázs hatásával is.

Thai herbál masszázs

A masszírozáshoz különböző gyógynövényeket tartalmazó zsákocskát használnak, amelyet megfelelő hőfokra melegítenek fel.Erősen nyugtatja az idegeket és nagyon hatásos olyan izom fájdalmak esetében, amelyek az izmok túlzott megerőltetése miatt léptek fel.

Masszőreink

Minden masszőrünk Thaiföldről érkezett. Több éves gyakorlattal és a legjobb iskolákban szerzett oklevelekkel rendelkeznek.   Hazájukban a kedvelt turista paradicsomokban dolgoztak - az európai vendégek nem ismeretlenek számukra.

Nyelvtudásuk jellemzően thai, kevés angol, de rendkívül fogékonyak, így mióta itt vannak némi nyelvismeretet szereztek. Természetesen a nyelvi akadályokat magyar munkatársaink elhárítják.

A mosonmagyaróvári Original Thai Masszázs SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep