Mit:
Hol:          
Molnár Csárda, Miskolc-Lillafüred
4c5d-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 1f6c-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg afae-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg ef64-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 389e-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg
41a6-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg 4313-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg bd6d-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 6340-molnar-csarda-miskolc-lillafured-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:3517 Miskolc-Lillafüred, Vadas Jenő u. 6.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Magyarország
Email cím:molnarcsarda@gmail.com Telefonszám:06-20/333-1304
Weboldal:http://www.molnarcsarda.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Miskolc-Lillafüred - Molnár Csárda

A Molnár Csárda Étterem a Bükk lábánál, a Lillafüredre vezető hegyi út mellett helyezkedik el. Kiváló pihenő az erre utazó, jót enni vágyó vendégek számára. Egyszerű és mégis otthonos, takaros külsejével hívogató, hatalmas teraszával, kiváló ételeivel, látványkonyhájával, kitűnő boraival és italválasztékával valamint figyelmes kiszolgálással teszi felejthetetlenné az itt tartózkodás élményét. Különterme lehetővé teszi szakmai találkozók szeparáltabb elhelyezését.

Családok számára vonzó lehet a teraszrész mellett található játszótér, ami a kicsik számára teszi kellemesebbé a várakozás pillanatait.


Étterem elrendezése

Alsó szint: 40 fő
Felső szint: 80 fő

Fedett terasz: 100 fő
Nyitott terasz: 50 fő

Benti tér összesen: 120 fő             
Terasz összesen: 150 fő

Az étterem külső és belső megjelenésében is családias, otthonos légkört teremt. Egyszerű, mégis kényelmes és igényes berendezésével színeiben is megőrizte a csárda jelleget és a természetességet. (barna, sárga, fehér)

Étlap

Az étlap összeállításánál a séf törekedett a hagyományos, elsősorban hazai íz világának felvonultatására. Igyekezett figyelembe venni, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, hús kedvelők, tészta kedvelők, hal rajongók, vegetáriánusok, gyerekek Stb. A teraszon található látványkonyhá-hoz külön grill étlapot állítottak össze. A desszertek és a jégkrém választék, valamint a kitűnő egri, tokaji borok és a kellemesen hűvös csapolt sör jó lezárásai az itt elfogyasztott ebédnek illetve vacsorának.

Rendezvények

Több éves szakmai múlttal és kíváló szervező készséggel állnak segítségükre a csárda dolgozói és vezetősége állófogadások, esküvők, találkozók, bankettek, diplomaosztók lebonyolításában.

A miskolc-lillafüredi Molnár Csárda SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep