Mit:
Hol:          
Megafitness KÖKI, Budapest
ee55-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 426d-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-21.jpg a163-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-24.jpg a4d7-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-22.jpg e88d-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-19.jpg
f414-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-20.jpg 3388-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-23.jpg fe7b-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-13.jpg f255-megafitness-budapest-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/A-C
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@megafitness.hu Telefonszám:+36 20 4122 669
Weboldal:http://koki.megafitness.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Megafitness KÖKI

A Megafitness küldetése az emberek jelenlegi életminőségének javítása és a prevenció mellett a társasági élet megteremtése és erősítése. Klubunk szellemisége a személyes kapcsolatok kialakításán, és a törődésen alapszik.

A klubhoz csatlakozó vendégekkel igyekszünk jó személyes kapcsolatot kialakítani, klubon belül és kívül is. Fontosnak tarjuk, hogy klubtagjaink egyéni céljaik megvalósításában maximálisan részt tudjunk venni. Klubtagjainknak egyéni mozgás programot és étrendprogramot dolgozunk ki, melyet folyamatosan kontrollálunk, fejlődésük és elégedettségük érdekében. Várjuk mindazokat, akiket már régóta foglalkoztat folyamatosan romló egészségük állapota, és azokat, akiknél már kialakultak korunk kor problémái. Hiszünk abban, hogy értékeinkbe vetett bizalmunk az, ami miatt klubtagjaink évről évre visszatérnek hozzánk. Klubunk környezete és személyes hangulata révén a testmozgás igazi élvezetté és a mindennapok alapvető részévé válik. Céljaink az évek folyamán nem változtak- arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett és kiegyensúlyozott legyen. Szívesen látjuk Önt is klubunk vendégei között.

 

INDOR CYCLING

A mai fitness-re egyre inkább jellemző, hogy a termek látogatói tudatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel rövid időn belül, hatékonyan, biztonságban és kellemes környezetben tudnak aktívan kikapcsolódni és céljaikat elérni.

Mindezek mellett egyre nagyobb és sürgetőbb az igény arra, hogy az eredmények látványosak legyenek, mérhetőek és számokkal alátámaszthatóak.

Manapság a fitness egyre inkább a számokról szól: pulzus, elégetett kalóriák, sorozat- és ismétlésszámok, teljesítmény.

A gyors fejlődés igénye és az egészségtudatos szemléletmód a legtöbb esetben nem működhet együtt, ezért egyre inkább megnő az igény olyan eszközökre és módszerekre, amelyekkel maximális hatékonyság mellett érhető el ugrásszerű fejlődés, az ízületek és az egészség védelmét sem figyelmen kívül hagyva. A Keiser M3 Indoor Cycling mindenki számára biztosítja az edzés örömét:

 • Bárki igénybe veheti, életkortól és fizikumtól függetlenül.
 • Abszolút biztonság, zéró sokkhatás az ízületekre, kötőszövetekre.
 • Pontosan meghatározható terhelés, ugrásszerű fejlődés.
 • Azonnali visszaigazolás a teljesítményről, kézzel fogható eredmények.
 • A finoman adagolható (és állandó) ellenállás térd-rehabilitációra is alkalmassá teszi az eszközt, erre külön fokozatok találhatóak az kerékpáron.
 • TV-n követhető egyéni tréning lehetősége, pulzuskontrollal és a Keiser Mesteredzőkkel (elérhető a csoportos órákon kívüli idősávokban).

Szeretnénk egy olyan rendszert adni a klubnak, amellyel minden MegaFitness vendég a legnagyobb biztonságban, korszerű megoldásokkal érheti el céljait, egy motiváló környezetben. Heti 40 óra közül választhatsz, ahol egy egyedülállóan erős, magasan képzett, tapasztalt oktatói team támogatását élvezheted. Próbáld ki edzéseinket, várunk szeretettel!

 

MF TRÉNING PROGRAM

MF tréning program kezdőknek

A csomagot azok számára fejlesztettük ki, akik már hosszú ideje nem sportoltak vagy éppen rendszertelenül tették azt, ámde most a rendszeres mozgás mellett tették le voksukat, és fokozatosan, lépésről-lépésre szeretnének újra tenni azért, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

MF tréning program haladóknak

A korosztályukban jó kondicionális-, és koordinációs képességgel rendelkező vendégeink számára javasolt. A foglalkozások intenzitása 30-50 százalékkal magasabb terhelést jelent a basic foglalkozások elvárásával szemben, így ezek az órák csak kiváló kondicionális képességűeknek ajánljuk.

MF tréning program kor problémásoknak

Azoknak az embereknek ajánljuk, akiknek bármilyen egészségügyi vagy éppen a korukkal járó problémák nehezítik meg az életüket, s ezekben bizony az életminőség értékének csökkenését is felfedezni vélik. Azonban ha még időben tesz érte /saját magáért/ a dilemmákat sokkal jobban kezelhetjük, legyőzhetjük, sőt élete ismét élvezhetőbb, vidámabb és nem utolsó sorban egészségesebb lesz.

 

WELLNESS

Wellness célja

Klubtagjainknak egy olyan testi-lelki élmény nyújtása, mely egyrészt hozzájárul általános egészségi állapotának javításához, másrészt hogy mindennemű stresszt, illetve negatív érzést keltsen, és egy igazán feltöltő, mindennapokból kimozdító élményben legyen része.

Fényterápiás szauna

Armatúrák, vagy száloptika elhelyezésével biztosítják a megfelelő fényhatást. Ez lehet színes fény, ahol az egyes színek váltakozását programozhatjuk is, vagy csillagos égbolt fényeffektus, ahol több száz fénypontból álló száloptikai egység a csillagos ég megnyugtató végtelenét idézi elénk. Ezt a formát választva jelentősebb idő eltöltése szükséges a kabinban, mivel a színes sugarak felvétele szemünkön keresztül történik, majd hosszabb idő elteltével fejtik ki hatásukat az agyban. A színes fényterápia, azaz kromo terápia agyunkban fejti ki áldásos hatását. A színek vezérlőprogram segítségével váltakozva követik egymást. Mindegyik szín összetétele függvényében más és más hatást vált ki, melynek eredményeként testünk különböző részei aktivizálódnak.

Kék

az ég és a víz színe, melyet összefüggésbe hoznak a hideggel is. A hideg lelassítja a test működését. A kék szín nyugtatóan, lazítóan hat idegrendszerünkre. Lelassítja a vérkeringést, ezzel visszaállítja a vérnyomást normál értékre. Segít az alvászavarok és a nyugtalanság leküzdésében. Hatása egyensúlyt és harmóniát teremt.

Zöld

a természet színe. Megnyugtató, egyben inspiráló is, kikapcsol és regenerál. Pozitívan hat a tüdőre, bőrünkre, fejfájásra, és izomgyulladásra. Hozzájárul az érzelmi állapot stabilizálásához.

Sárga

a nap színe, erősíti a pozitív gondolkodást, javítja az általános közérzetet, erősíti idegrendszerünket, enyhíti a depressziós tüneteket. Mozgásra, szellemi és fizikai aktivitásra serkent. Ellenjavallt a túl ideges, vagy stressz érzékeny embereknek!

Piros

a szerelem, szenvedély színe, a tűzzel, a meleggel hozzák összefüggésbe. A meleggel, mely a vitalitás színe és egyben pezsdíti a vérkeringést is. Jótékony hatással van a szívre, elősegíti az emésztést, tonizálja az izomzatot. Erős és intenzív érzelmeket vált ki.

Infrakabin

Az infravörös mély meleg terápia rendszeres használata segít egészségünk megőrzésében és a betegségek megelőzésében, csökken a stressz okozta feszültség. Azok, akik hát- vagy nyakfájásban szenvednek, rendszeres kabinhasználat során, napokon vagy pár héten belül jelentős javulást figyelhetnek meg. Immunrendszerünk is erősödik, melynek köszönhetően nehezebben leszünk betegek, ellenállóbbakká válunk influenzás időszakban és sok betegséggel szemben.

A fokozott vérellátásnak köszönhetően agyunk vérellátása is javul, mely által pihentebbnek, tevékenyebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat. A fokozott kalóriaégetés a diéta kiegészítőjeként segíti a testsúlycsökkentést. Szív és vérkeringési panaszok mellett is alkalmazható, mert elviselhető hőmérsékleten, 50-60 fokon működik, emiatt csökken a véredény szűkület rizikófaktora, nem emeli a vérnyomást, és nem kell forró levegőt belélegezni. Ezen az alacsonyabb hőmérsékleten ugyanúgy beindul a vérkeringés, a méregtelenítés és enyhülnek az ízületi- és izomfájdalmak.

 

MASSZÁZSKEZELÉSEK

A szellemi-testi-lelki állapot, érintés-simogatás segítségével történő javítása-fokozása a legősibb, természetes gyógymódok közé tartozik.
Az érintés-simogatás életszükségletünk, biztonságérzetet, örömöt, önbizalmat, megerősítést, melegséget, és életerőt, energiát ad.
A simogatás-érintés hiányában sokan ingerültebbek leszünk, csökken az immunrendszer védekezőképessége, és olykor depressziót is okoz.
A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket.

A masszázs az egész szervezetre jótékony hatással van:

A masszázs feszesít és fogyaszt, hiszen javítja a vérkeringést, beindítja az anyagcserét és ez által gyorsabban bomlanak le, és ürülnek ki a salakanyagok a szervezetből. Ellazítja, és rugalmassá teszi az izmokat, és serkenti az izmok és kötőszövetek oxigen ellátását. Hatására az idegek megnyugszanak, az izmok görcsös feszessége jelentősen oldódik, csökkenti az idegrendszer érzékenységét. Erősíti az immunrendszert, a nyirokrendszert.

A megoldatlan érzelmi konfliktusok és stressz, amelynek nap mint nap ki vagyunk téve, olyan krónikus izomfeszültséget eredményeznek, mely elkerülhetetlenül a lelki egészség megromlásával jár. Az összezsugorodott izmok gátolják testünk szabad mozgását. Testünk megjegyzi, mindazt, ami velünk történik. A masszázs számos betegség, kór tüneteit, panaszait enyhíti.

A masszázst lehet kombinálni aromaterápiával, amivel még hatékonyabbá lehet tenni a masszást, ha jól, választják ki a megfelelő növényi olajat, mely az adott betegségben vagy kezelésben még inkább sikerre viszi a kezelést. Számos masszázs féle létezik már, csupán egy dologban közösek, hogy mindegyik a szervezet testi-lelki vonatkozásában jótékony hatással bír. De minden masszázsnak meg van a maga filozófiája, eredete, és mindegyiknek megvannak a maga határai.

A budapesti Megafitness KÖKI SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
 • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
 • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
 • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
 • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
 • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
 • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep