Mit:
Hol:          
Lipo Optika Baja, Baja
9b7e-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg a36c-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg b126-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg 57e3-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 388f-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
29ca-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 4981-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-12.jpg ac2a-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-11.jpg f79c-lipo-optika-baja-szep-kartya-elfogadohely-13.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:6500 Baja, Czirfusz F. u. 20.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:lipooptika@gmail.com Telefonszám:06-79/320-658
Weboldal:http://www.lipooptika.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Baja - Lipo Optika

A Lipo Optika Kft. 2010-ben nyitotta meg első üzletét Kecelen, majd ezt követő évben Baja belvárosában egy újabb optikai szalonunk nyílt. 2014-ben ismét bővült cégünk, Szekszárd központjában egy exkluzív optikai szalonnal.

Optikáinkban nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló szaktudásra, ezért csapatunkban csak végzett látszerészek dolgoznak. Így teljes körű optikai szolgáltatást tudunk végezni, azaz a szemvizsgálat kezdetétől az elkészített szemüveg átadásáig tart munkánk.

Látszerészeink folyamatosan továbbképzéseken fejlesztik szaktudásukat, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb szemüveglencsét ajánlják a mai felgyorsult világunkhoz igazítva. Munkájukat segíti a legmodernebb csiszológépek egyike, mely lehetővé teszi a pontosság mellett a gyorsaságot is.

Csapatunkba szemész szakorvos is tartozik, aki a csecsemőktől egészen az idős korig ellátja pácienseit, legjobb tudása szerint. A szemvizsgálatot csúcskategóriás látásvizsgáló eszközökkel végzik. A megfelelő szemüveg felírása mellett kontaktlencse illesztéssel és egyéb szembetegségek, mint például szürke-zöldhályog kezelésével is foglalkoznak.

Optikáinkban márkázott szemüveglencséket, kontaktlencséket és napszemüvegeket forgalmazunk, valamint egyéb optikai kiegészítőket is.

Kezdetektől fogva partnereink a világ legismertebb lencse és kontaktlencse gyártó valamint forgalmazó cégei: Hoya, Essilor, Zeiss, Ciba Vision, Sauflon, Cooper Vision, Johnson&Johnson, Bausch & Lomb.

Üzleteink szemüveglencse raktárral rendelkeznek, amelyek így lehetővé teszik azt, hogy szemüvege akár 1 órán belül elkészülhessen.

Díjtalan szolgáltatások

Üzleteinkben nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink bizalmának és elégedettségének növelésére, ezért az alábbi díjtalan szolgáltatásokat kínáljuk Önnek szemüvege megvásárlása után is:


Díjtalan szemüveg szerviz
Az adott üzlet lehetőségei szerint szemüvegén díjtalanul és azonnal elvégezzük az olyan apró javításokat, mint a szemüveg beállítása, a csavar meghúzása. Díjtalan ultrahangos teljes körű szemüveg tisztítás.


Díjtalan UV ellenőrzés
A káros környezeti hatások következményeként kialakult fokozott UV-sugárzás nem csupán a bőrünk, hanem a szemünk egészségi állapotát is veszélyezteti. Ezért annak érdekében, hogy szemünket megvédjük a napfény káros sugaraitól, nem csupán a jó minőségű napszemüveg viselete ajánlott, hanem célszerű odafigyelnünk a jó minőségű szemüveg viseletére is. Üzleteinkben ingyenesen ellenőriztetheti meglévő szemüvege és napszemüvege UV védelmét.

Szemvizsgálat

Az egészséges szem fontosabb a tisztán látásnál. Hazánkban minden negyedik nőnek és minden hatodik férfinak enyhe látászavara van. Szemüveggel is csak kartávolságra lát a nők 5%-a és a férfiak 3%-a. A lakosság 20%-a látáskorrekcióra szorul, a társadalom elöregedésével ez a szám tovább nő. Látásunk megóvásával mégis alig foglalkozunk, holott ez teljesítőképességünk elengedhetetlen feltétele is.

A látásproblémák a szem optikai rendszerének fénytörési hibájából fakadnak, melyek szemüveggel vagy kontaktlencsével jól korrigálhatók, így nem tekinthetők betegségnek. A jó látás feltétele az optikailag tökéletes lencse és a megfelelő korrekció. Az ehhez szükséges szemvizsgálatot az optikai üzletekben szemész szakorvos végzi.

Bajai Üzletünkben Dr. Csilics Gabriella szemész szakorvos ellenőrzi a látást, megméri a fénytörési hibát, majd a legmegfelelőbb típusú lencsét ajánlja. Amennyiben kontaktlencsét szeretne, a megfelelő paraméterű lencsét illeszti és betanítja a használatát. Szürkehályog és zöldhályog szűrést is végez, kezelésüket elindítja. Gyermekek szemvizsgálata cyclopégiában, azaz szemtágítással is történik.

Bajai üzletünk Opticnet partner!

A bajai Lipo Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep