Mit:
Hol:          
Lady Fitt Plusz Szalon, Budapest
f771-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-1.jpg 22a2-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-2.jpg 9844-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-5.jpg dd81-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-3.jpg fa18-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-4.jpg
a97d-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-6.jpg 5a53-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-7.jpg 29d6-fitness_plusz_hypoxi_es_kozmetikai_studio_szepkartya-8.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:1074 Budapest, Dohány u. 59.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:fitness@hypoxikozmetika.hu Telefonszám:06-30/2552-170
Weboldal:http://www.hypoxikozmetika.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Lady Fitt Plusz Szalon

„Tégy valami jót a testeddel, hogy szívesen lakhasson benne a lelked!”

A Lady Fitt Plusz Szalon küldetése a Női Vendégek testi-lelki harmóniájának megteremtése, szépségének megőrzése, egészségének javítása. Elsők között vezettük be a testkezeléseket- az anticellulit-terápiát és foglalkozunk a női megjelenés egészének összhangjával, hiszen mottónk: "Ne csak felöltözve legyél csinos!"

Plusz elnevezést azért kapta üzletünk, mert a cellulit elleni harcban és a csinos külső megőrzése érdekében, nem elég csak sportolnunk, diétáznunk, bőrünket, kötőszövetünket is edzeni kell, karbantartani, ápolni: testkezelésekkel, masszázzsal, Hypoxival, infraszaunával, mezoterápiával, hullámmasszázzsal.

Három tényező együttese elengedhetetlen a CELLULIT elleni küzdelemben:
1. Minőségi étrend, diéta,
2. Mozgás,
3. Testkezelések

A jó megjelenés nélkülözhetetlen a hétköznapok sikereihez. Az egészséges, fitt külső önbizalmat nyújt a munkában, a társas kapcsolatokban egyaránt. Az elmúlt tíz évben szalonunk számtalan nőnek adta vissza az önbizalmát, akik a rohanó világban a munka és a család gondjainak terhe alatt nem tudtak elég időt magukra fordítani. 

Szervezetünk igényli és meghálálja a törődést. Kezeléseink nemcsak a testünk felfrissülésében, de a lelki egyensúly visszaállításában, megőrzésében is segítséget nyújtanak.

Az életminőség javítása mellett, szalonunkban azokat a kezeléseket, testkezelő-gépeket választottuk össze, melyekkel látványos esztétikai változások érhetők el, amelyek pihentebbé, simultabbá varázsolnak minket, lassítják az öregedést és hozzájárulnak egészségünk és jó kondíciónk megőrzéséhez.

Természetesen csak olyan kezeléseket alkalmazunk, amelyeket mi is kipróbálunk és hatékonynak tartunk. Szalonunkban a visszajáró vendégeinket nagy becsben tartjuk. A LadyFittPlusz törzsközönségének rendszeres kedvezményeket, elsődleges helyeket biztosítunk az anti-cellulit terápia, anti-aging, és egyéb szolgáltatásaink terén. Hozzánk fordulókat diéta és életmód-tanácsadással  látjuk el, folyamatos kontroll mellett.

Célunk, hogy vendégeink minden alkalommal maximális elégedettséggel távozzanak szalonunkból.

Mind a mai napig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kozmetika innovatív világából az új kezeléseket, technikákat-gépeket, hatóanyagokat elsőként ismerjük meg. Ezért gyakran járunk szakmai napokra, továbbképzésekre, hogy ezután is lehetőségeinken belül a legjobb, és a legújabb kezeléseket biztosítsuk Vendégeink számára.


Szolgáltatásaink:
Teljeskörű kozmetika, 3-4 D szempilla felhelyezés, Hypoxi-Trainer, infraszauna, Dr Liefe-Hullámmaszázs, mezoterápia, Flabélos, Kavitációs Ultrahang, vákuummasszázs, műköröm, pedikűr, masszázs-gyógymasszázs, celulit-masszázs, testkezelések, masszázs oktatás  szolgáltatásai állnak rendelkezésetekre.

Kozmetikánkban Oxynergy, Rejuvi, Babor, Absolut Care termékekkel dolgozunk. NEM tartalmaznak parabent, illat anyagot, parfümöt, kőolajszármazékot, állatkísérletektől mentesek, bőrgyógyász által teszteltek.

Ezután is szeretnénk minden Hölgynek, aki hozzánk fordul, segíteni abban, hogy legjobb formáját hozza minden életszakaszában, mint Nő, mint Lány, mint Feleség, mint Anya, mint Nagymama, Férfi társaink kritizálásának nem keveset kitéve.

Minden hónapban új AKCIÓKKAL várjuk Vendégeinket!

Üdvözlettel: Csia Ágnes üzletvezető + a mindenkori Lady Fitt Plusz Team!

A budapesti Lady Fitt Plusz Szalon SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep