Mit:
Hol:          
Krisztina Panzió, Siófok
ca20-krisztina-kepei-003.jpg 1b2c-krisztina-kepei-004.jpg 0c25-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-3.jpg ba79-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-1.jpg 0bb0-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-2.jpg
7358-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-4.jpg a5a9-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-5.jpg 5c8e-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-6.jpg ad2c-siofok-krisztina-panzio-szep-kartya-7.jpg
Kategória:Panzió Pontos cím:8600 Siófok, Baross Gábor u. 6.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím:krisztinapanzio@t-email.hu Telefonszám:06-30/957-4376
Weboldal:http://www.krisztina-panzio.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Siófok - Krisztina Panzió

Jöjjön a Balatonra! Várja a Krisztina Panzió Siófok Aranypartján. A Balatontól 200 méterre fekvő panzió 2, 3 és 4 ágyas szobákkal és 2 db 6 ágyas apartmannal, összesen 45 ággyal rendelkezik.

A zárt udvaron biztonságos parkolási lehetőség személygépkocsik részére.

Az udvaron hangulatos terasz található, mely a főzőkonyhához kapcsolódik, ahol igény szerint főzni lehet, de mi is biztosítunk teljes vagy félpanziós ellátást.

Szívesen látunk gyerekcsoportokat iskolai kirándulásra, nyári táborra. A programszervezésben is szívesen segítünk. (pl. Hajókirándulásra lehet menni a Balatonon.)

A panzióhoz közeli partszakasz szépen kiépített szabadstrand, ahol van óriáscsúszda, vizisí pálya, illetve szörf, csónak és vizibicikli-köcsönzés is lehetséges. A víz nem mély és nem veszélyes, alja homokos.

A panziótól 250 méterre található az újonnan épült fürdőkomplexum, ahol uszoda, élményfürdő, valamint gyógymedence várja a vendégeket.

Jöjjön el, nem fog csalódni!

A siófoki Krisztina Panzió SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep