Mit:
Hol:          
Kavalkád Étterem és Panzió, Gyöngyös
7127-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-kulso.jpg 8cf9-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-szoba.jpg b00a-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-szoba2.jpg 0fc9-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-furdoszoba.jpg 4609-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-etterem.jpg
3d71-gyongyos-kavalkad-eterem-panzio-etterem2.jpg
Kategória:Panzió Pontos cím:3200 Gyöngyös, Püspöki út 2.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Magyarország
Email cím:kavalkad.etterem@gmail.com Telefonszám:+30/998-0475
Weboldal:http://kavalkadetterem.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Gyöngyös - Kavalkád Étterem és Panzió

Gyöngyösön, mintegy 80 km-re Budapesttől, a Mátra kapujában, nyugodt, zajmentes környezetben várja Kedves Vendégeit a város külső peremén fekvő Kavalkád Étterem és Panzió.

Budapest közelsége, gyors elérhetősége lehetőséget kínál az idegenforgalom számára, hogy akár naponta élvezze a Kavalkád étterem, nyújtotta szolgáltatást. A keleti országrészt szinte teljes egészében átszelő M3 autópályáról mindössze 6 km-s kitérővel elérhető éttermünk. Nyugodt környezetben, zöld övezetben – park és patak mellett, helyezkedik el.

Sok a külföldi vendégünk főleg a nagyobb városi rendezvények pl. szüreti bál, nyárköszöntő, és síszezon idején is. Éttermünk az  elmúlt években a gyöngyösiek és a környékbeliek kedvelt vacsorázó helyévé vált. Belső környezete hangulatos és családias. Ez a családias hangulat öröm a Vendégnek, a benne dolgozóknak, a városnak.

A Kavalkád éttermet elsősorban a magyaros konyha és a Mátra vidéki magyaros ízek jellemzik. Az étlap megírásánál gondoltunk az idősebbekre, a fiatalabbakra, a gyerekekre és a vegetáriánusokra is. Egységünkben üzemi étkeztetés folyik hétköznap 11 órától délután kettőig, este vacsorát vagy késői ebédet étlapról választhatnak a La’ Carte az ide látogatók.

Borkedvelő Vendégeinknek, Mátra legjobb bortermelőitől származó borokat kínálunk. Választékunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb bort. Fehér, rosé, vörös, száraz, édes, testes, lágy, könnyed, fűszeres, illatos, zamatos, harmonikus, finom minőségi borokat talál kínálatunkban.

Éttermünkben minden igényt kielégítő családi rendezvények, bálok, céges rendezvények, jótékonysági estek megrendezésére  van lehetőség, korlátozottan 80 fő – ig. Havonta rendezünk zenés esteket, melyen a zenét Alapi András szolgáltatja. Az éttermi rész bőséges helykínálattal rendelkezik a nem dohányzók számára. A dohányozni kívánóknak külön erre a célra megfelelő helység van kijelölve. Az emeleti különterem méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események, termék bemutatók lebonyolításának. Ennek férőhelye 50 fő.

Vendéglátó egységünkben egyeztetés útján vállalunk csoportos étkeztetéseket és csoportos reggeliztetéseket is egyaránt. Az épület előtti parkba benyúló nyitott teraszunk húsz fő pihenését biztosítja étkezési lehetőséggel. Mindemellett az egész épület légkondicionált. Az egységhez tartozóan külső és belső zárt parkoló is van kialakítva.

Panzió részünkön, mely az étterem felett helyezkedik el 11 szobát és összesen 27 férő helyet, tudunk biztosítani pihenésre vágyó vendégeink számára, 1ágyas, 2 ágyas és 3 ágyas szobákat és egy lakosztályt. Minden szobánkban van lehetőség WIFI (vezeték nélküli internet) elérésére, minden szobában UPC Tv, zuhanyzó/ toalett. Étkezési lehetőség biztosított az étteremben. 11 db szobánkból az egyik lakosztály, mely esküvő idején igen kedvelt és mindemellett tágas, benne UPC Tv, sarokkád és toalett.

A gyöngyösi Kavalkád Panzió SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep