Mit:
Hol:          
KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház, Hévíz
dbac-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-11.jpg 8422-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-12.jpg 8cd8-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-13.jpg 58a1-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-3.jpg f0a2-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-8.jpg
722f-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-7.jpg a0c6-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-5.jpg 73f0-heviz-kaqun_egeszsegkozpont-szep-kartya-10.jpg e53b-heviz-kaqun-egeszsegkozpont-szep-kartya-1.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:8380 Hévíz, Nagyparkoló tér 12.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:oxigenforras@gmail.com Telefonszám:06-83/950-410
Weboldal:http://www.kaqun-heviz.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Hévíz - KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház

A KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház Hévíz 2010 augusztusában nyitott meg, mely Hévíz Nagyparkolójában található. A legmodernebb technológiával kiépített KAQUN Centrumban, olyan egészségmegőrző és megtartó kezelések veszik kezdetüket, melyek hazánkba és a térségbe egyaránt innovatív szemléletet hoztak.

A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház egy olyan ember- és egészségközpontú komplexum, ahol az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is előnnyel élvezhetik a természetes gyógymódok lehetőségeit. Az Egészségközpont a víz és az oxigén, az emberi élet alapvető elemeire építette szolgáltatásait.

Mindenki számára fontos, hogy:

 • szervezete megőrizze fiatalosságát, fiatalos külső megjelenését
 • megelőzhesse különböző tünetcsoportok, betegségek kialakulását
 • egy betegség után gyorsabban felépüljön,
 • a szervezete oxigén-szint egyensúlyát fenntartsa és aktívan hozzájáruljon lelki egyensúlya megőrzéséhez.


A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház filozófiája a természetességben rejlik. Célja, hogy a víz és az oxigén sokrétűségét, egyszerűségében rejlő hatékonyságát a mindennapok részévé tegye. Ismerkedjen meg az Egészségközpont szolgáltatásaival, és győződjön meg hatékonyságukról! Látogasson el a KAQUN Egészségközpont és Fürdőházba, konzultáljon orvosaikkal, kérje szakembereik segítségét, vegyen részt ivó- és fürdőkúráin, hogy Ön is a legegyszerűbben, a legtermészetesebb módon őrizhesse meg egészségét!

A KAQUN víz

A KAQUN víz előállítása számítógép vezérelt elektrolitikus eljárás. A vizet egy speciális föld-fém elemen vezetik keresztül, ahol más információt kap, ami által megbomlik a hidrogén és az oxigén kapcsolata, majd egy másik rendszeren áthaladva újrastruktúrálódik, speciális klaszterekbe rendeződik. A KAQUN fürdővíz ugyanezzel a technológiával a helyi vezetékes víz speciális kezelése, szűrése után kerül előállításra. Magyarországon 2002-ben nyílt meg az első KAQUN Klub, amelynek célja a fizikai közérzet javítása volt. A számos jó eredmény és pozitív hatás tapasztalatára az ország több helyszínén is létesült KAQUN Fürdőklub: Miskolcon, Veszprémben, Hévízen, Kerepesen, Budapesten – Zuglóban, Kispesten.

A betegségek kialakulása közben a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek elsavasodnak és a regenerációs képességük is lelassul. Ennek az állapotnak a javítását szolgálja a fürdőkúra.

A KAQUN hasznossága: a víz nemcsak testünk egyik legfontosabb alkotóeleme, hanem ősibb, természetesebb közegünk is, mint a levegő. A tiszta fürdővíz és a gyógyvizek 0,3% oldott oxigént tartalmaznak. A KAQUN oxigénvíz 7,4 %-ban oldott oxigént tárol (16–18 mg/l), mely stabil, nem buborékos, nem párolog el a kádból, pH-ja lúgos (8,9–9,2). A KAQUN fürdővíz, amely vezetékes víz alapú, többszörös szűrés, lágyítás után kerül az elektrolitikus rendszerbe. A testhőmérsékletű, kellemes vízben a bőr pórusai megnyílnak, és víz a bőrön keresztül egyből bejut a kapilláris ereken át a véráramba.

A KAQUN oxigénvíz kádfürdő formájában a KAQUN fürdőkben érhető el. A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oldott oxigén jut a szervezetbe, amely semmilyen sporttevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el. Egy jótékony pH-eltolódás zajlik le a szervezetben, amelynek révén beindulnak a normális életfolyamatok.

A KAQUN fürdővíz igénybevételével a lehető legnagyobb hatékonysággal juttathatjuk a plusz oxigént a szervezetünkbe, szignifikánsan növelve szervezet NK-sejtjeinek (természetes ölősejtjeinek) számát és ezáltal immunrendszerünk működésének hatékonyságát. Ennek következtében szervezetünk saját maga képes lehet arra, hogy hatékonyan legyőzze a szervezetben található kórokozókat, helyreállítva a szervezet működésének egyensúlyát.

A fürdés speciális kádakban történik, ahol egy fürdés 50 percig tart a 38 Celsius-fokos oxigénben dús, enyhén lúgos vízben. Naponta maximum háromszor lehet megfürdeni. A kúra mértékét az egészséges embernél a közérzet javulása, a betegeknél a panaszok súlyossága szabja meg. A fürdés alkalmával a víz felhajtóereje jó hatással van az izmokra és ízületekre, nyugtató, pihentető hatású az egész szervezetre.

Az alkalmazott fürdővíz valamennyi hatósági ellenőrzése megtörtént (ÁNTSZ, OKI, OÉTI [Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet]) és az előírásoknak megfelelt.

Ajánlott fogyasztási mennyiség (naponta):

 • egészség megőrzéséhez: 0,5 liter
 • krónikus betegség esetén: 0,75–1 liter
 • túlzott szellemi igénybevétel esetén: 1 liter
 • legyengült immunrendszer esetén: 1–1,5 liter
 • sportolóknak: 1,5–2 liter
 • gyermekeknek, állapotos- és szoptatós anyukáknak: 0,2–0,5 liter


Kiknek ajánlott a fürdés a KAQUN vízben?

Egészségeseknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, akik hajlamosak a stressz által kiváltott betegségekre (pl. gyomorsav túltengés) és gyors regenerációra vágynak. Krónikus betegek számára, akik valamilyen bőrgyógyászati, reumatikus, mozgásszervi, légzőszervi elváltozásban szenvednek, és amely kórképekben döntően jelentkeznek az oxigénhiány miatt fellépő szöveti szervi ártalmak. Műtétek utáni regeneráció idején, amikor a szervezetnek fokozott az oxigénigénye. Krónikus légzőszervi elváltozások esetén, amikor a tüdő nem képes a megfelelő oxigénfelvételre.

A KAQUN fürdést megelőzően minden esetben ügyfeleinknek megmérjük a véroxigénszintjét és vérnyomását, munkatársaink javaslatot tesznek a fürdő használatára, szükség esetén szakorvosi konzultáció keretében történik meg a fürdési mód és intenzitás kialakítása.

A KAQUN víz fogyasztása és fürdőkúra nem helyettesíti a hagyományosan előírt orvosi terápiát, kizárólag immunmodulátorként javasolt!

A KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház Hévíz egyéb szolgáltatásai:

 • nyomásterápia
 • Bemer technológia
 • Jade masszázs
 • masszázs-köpölyözés
 • talpmasszázs
 • Kaqun termékek értékesítése

A hévízi KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
 • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
 • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
 • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
 • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
 • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
 • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep