Mit:
Hol:          
Jégkert és Jégkert Cafe, Budapest
f345-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg eb1d-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg 751c-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg e2fb-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 1564-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg
3242-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg cb97-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg c078-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg fe19-jegkert-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:1027 Budapest, Bakfark Bálint u 2.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@jegkert.hu Telefonszám:+36-70-311-3000
Weboldal:http://www.jegkert.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Jégkert és Jégkert Café

A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Bejutni a Margit körúttal párhuzamos Varsányi Irén utca felől tudsz, minden nap 12-02 között. A Jégkert ideális hely baráti beszélgetésekre, kellemes vacsorára, romantikus randevúkra, ismerkedésre és szakításra, meccsnézésre, céges rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra és tejfakasztó partikra, évfolyam-találkozókra, másnapos regenerációra, üzleti megbeszélésre és kapcsolattartásra, felpörgésre és búfelejtésre.

Nyitva májustól szeptemberig minden nap 12-02-ig, a jégpálya területén (bejárat a Varsányi Irén utca felől)

Kerthelyiségünkben a széles italválaszték mellett különleges ételekkel is várunk, melyet a Városfal Vendéglő kiváló szakácsai készítenek el Neked. A nem mindennapi levesek, saláták és különleges főételek mellett a Jégkert specialitása a fáklyaburgonya, melyhez többfajta szószt is kérhetsz, valmint az igazi retro Óriás hamburger, ami garantáltan visszaidézi azokat az időket, amikor a hamburger még hamburger volt! Ehhez pedig italappunkról, bor- és fröccslapunkról valamint koktéllapunkról választhatsz frissítőt magadnak! Munkanapokon délután 3-ig pedig többféle kedvezményes ebéd menüvel várunk Téged!

A Jégkertben minden nagyobb sporteseményt több kivetítőn közvetítünk, nálunk nem maradsz le semmiről! Ha mást szeretnél nézni, mint ami éppen a kivetítőn megy, csak szólnod kell a pincérnek és ha a vendégektöbbsége egyetért, olyan sporteseményre kapcsolunk, amire kíváncsi vagy! Emellett biliárdasztal, csocsó és kényelmes shisa box vár Rád, ahol kényelmesen ellazulhatsz barátaiddal!

A Jégkertben minden asztal felett egy speciális lampiont találsz, melyen egy kapcsoló segítségével kiválaszthatod hogy a kellemes háttérzenét szeretnéd hallgatni, vagy a kivetítő aktuális sporteseményének a hangját. A hang közvetlenül az asztalod felett lévő lampion aljából szóló hangszóróból jön, tehát mindig tisztán fogod hallani a zenét vagy a kivetítő hangját. Ha pedig egyiket sem szeretnéd hallani, mert zavarja a társalgást, bármikor kikapcsolhatod! Emellett a pincérhívót is itt aktiválhatod, nálunk nincs szükség kitartó pincérkereső tekintetre!

A Jégkertben vendégkártyás fizetési rendszer működik: belépéskor egy kóddal ellátott vendégkártyát kapsz, mellyel a kertben bármit rendelhetsz magadnak. Nem kell körönként elővenni a pénztárcád, fizetni távozáskor a kijáratnál, egyösszegben kell!

Ingyenesen igényelhető törzsvendégkártyával egész évben kedvezménnyel fogyaszthatsz a Jégkert mellett a Városfal Vendéglőben és ősztől tavaszikg a -Jégkert helyén lévő- Budai Jégpályán is! Minden fogyasztásod után pontokat kapsz, amiket jóváírunk egyedi, névre szóló törzsvendégkártyádon. Egy pont egy forintnak felel meg, az aktuális számlád max. 50%-át fizetheted a kártyádon lévő pontokkal. Pontegyenleged és további törzsvendég opciókat a “Törzsvendégek” menüpontban nézheted meg!

A Jégkert Cafe-t a Jégkert tövéből nyíló Városfal épületében találod meg. Amit szeretettél a Jégkertben, mindent megtalálsz a Jégkert Cafe-ban: Lampionok, óriás tv-k, csapolt Borsodi, Hoegaarden, Staropramen, hamburger, fáklyaburgonya, fröccsök és kiváló a´la carte ételek. Bejutni a Margit körútról tudsz, minden nap 12-23 óra között.

Nyitva októbertől áprilisig minden nap 8-23-ig, a Városfal épületében (bejárat a Margit körút felől)

Nézz be esténként a Jégkert Cafe-ba, ha nincs tervezett program, filmeket vetítünk, amiken tuti jól érzitek magatokat!

A budapesti Jégkert és Jégkert Café SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep