Mit:
Hol:          
Jégh Optika - Tiszakécske, Tiszakécske
04b0-jegh-optika-tiszakecske-szep-kartya-1.jpg a870-jegh-optika-tiszakecske-szep-kartya-2.jpg 925e-jegh-optika-kiskunfelegyhaza-szep-kartya-8.jpg 2556-jegh-optika-kiskunfelegyhaza-szep-kartya-5.jpg 5549-jegh-optika-kiskunfelegyhaza-szep-kartya-6.jpg
7505-jegh-optika-tiszakecske-szep-kartya-4.jpg 5226-jegh-optika-kiskunfelegyhaza-szep-kartya-9.jpg c6ef-jegh-optika-tiszakecske-szep-kartya-3.jpg 5be9-jegh-optika-tiszakecske-szep-kartya-5.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:6060 Tiszakécske, Szolnoki út. 2-4.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:info@jeghoptika.hu Telefonszám:+36-30/9459-377
Weboldal:http://www.jeghoptika.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Tiszakécske - Jégh Optika

A Jégh Optika 1989-óta családi vállalkozásként a legprecízebb technológia alkalmazásával működik. A folyamatos képzéseknek köszönhetően az üzlet munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az egyedi stílusú, változatos megjelenésű, kézzel összeszerelt szemüvegeink mérhetetlen értéket képviselnek.

A Jégh Optika szeretettel, szakértelemmel és barátságos kiszolgálással várja Önt is Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 20 percre, Kiskunfélegyházán kettő, Tiszakécskén egy szaküzlettel.

A folyamatos képzéseknek köszönhetően üzleteink diplomás optometrista, szemész szakorvos és látszerész munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkájuk során kizárólag a legprecízebb technológiákat alkalmazzák.

Keressen bennünket bizalommal, ha szemvizsgálatról, látás-problémáról, kontaktlencse illesztésről vagy szemüveg-készítésről szeretne információt kapni. Rendelkezésére állunk akkor is, kontaktlencse ápolószereket, napszemüveget, sportszemüveget, törlőkendőt, kiegészítőket szeretne vásárolni, vagy csak javításra van szüksége.

Forgalmazzuk az Essilor a Hoya és a Zeiss szemüveglencse-gyártók legmodernebb és legkorszerűbb, valamint egyszerűbb, olcsóbb, gazdaságosabb, akciós szemüveglencséit is. Ennek köszönhetően mindenki számára biztosan megtaláljuk a megfelelő és valóban személyre szabott megoldást. Lencséink Transitions – már autóban is! – fényre sötétedő és polár-szűrős változatban is rendelhetőek.

Megoldjuk a kompromisszumok nélküli, mozgás és lépcsőzés közben zavaró hintaeffektus jelenség kizárásával gyártott Varilux multifokális (progresszív) szemüvegek bemérését és illesztését.

Nagy hangsúlyt fektetünk lencséink felületének védelmére. A karcmentesítő kemény réteget ma már kerámia-keménységű bevonattal kínáljuk. Fontos számunkra a tökéletesen sima felület azért, hogy a lencséket könnyen tisztán tudjuk tartani és hogy az egyéb, látásunkat hátrányosan befolyásoló szennyeződések, por, vízpára ne tudjon a felszínen megtapadni.

Kiemelt szerepe van számunkra az UV-védelemnek, mely elsősorban a szürkehályog (cataracta) kialakulását gátolja. A neonfény, a LED fényforrások és eszközök – monitor, táblagép, okostelefon, izzó, navigációs készülékek – által kibocsátott, látóhártyánkat idő előtt véglegesen és visszafordíthatatlanul károsító sugárzás elleni védelmet a mai világban már mindenkinek javasoljuk a hosszan tartó tisztán látás érdekében.

Szemüvegkeret és napszemüveg kínálatunkban megtalálható a Ray-Ban, Police, Mexx, Oakley, Eshcenbach TITANflex, Jaguar, Silhouette, Givenchi, Chopard kollekció.

Szaküzleteinkben bankkártyával, egészségpénztári kártyával, SZÉP-kártyával, Erzsébet-utalvánnyal is fizethet.

 

Szolgáltatásaink

A Jégh Optika szolgáltatások széles körével áll Vásárlói rendelkezésére. Az egyes szolgáltatásokról részletesebben az alattuk található "Bővebben" linkekre kattintva olvashat.

Computeres és szemész szakorvosi szemvizsgálat, látásvizsgálat

Mindenek előtt megismerkedünk Pácienseink életstílusával, egy külön erre a célra összeállított sorkérdés segítségével. Bővebben…

Szemüvegkészítés, -szerelés, – javítás

A szemüveglencséket kizárólag a legpontosabb optikai berendezésekkel csiszoljuk. Bővebben…

Kontaktlencse illesztés – betanítás

A pontos korrekció meghatározás után kiválasztjuk a megfelelő kontaktlencsét. Bővebben…

Színlátás vizsgálat, színtévesztés meghatározás

Megállapítjuk az esetleges színtévesztés mértékét és típusát. Bővebben…

3D-s Szemmérés

Szemüveglencséinket század dioptria pontossággal tudjuk rendelni. Ehhez egy speciálisan kifejlesztett eszköz és számítógépes program szükséges. Bővebben…

4D-s Szemmérés

A 4D-s szemmérés a 3D-s mérés kiegészítése a domináns szem meghatározásával. Bővebben…

Napszemüveg értékesítés, készítés

Szaküzleteinkben a legmagasabb minőségű napszemüvegek forgalmazásával és igény szerint készítésével foglalkozunk. Bővebben…

Napszemüveglencsék computeres UV-szűrés mérése

A napszemüvegek UV-szűrő képességét egy erre a célra kifejlesztett eszköz segítségével bemérjük. Bővebben…

Digitális tükör

Az új keretekben nincs dioptriás lencse, ezért megtalálni a legjobbat nem mindig egyszerű feladat. Bővebben…

A tiszakécskei Jégh Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep