Mit:
Hol:          
Hotel Medves Hangulatszálló, Salgótarján
4918-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-10.jpg e71e-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-11.jpg e5f1-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-12.jpg 9283-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-13.jpg b5dc-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-14.jpg
e1f8-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-15.jpg e050-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-16.jpg e085-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-17.jpg eeac-salgotarjan-medves-hotel-szep-kartya-18.jpg
Kategória:Szálloda** Pontos cím:3100 Salgótarján, Medvesi u. 9.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Magyarország
Email cím:hotel@medves.hu Telefonszám:06-32/898-016
Weboldal:http://hangulat.medves.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Salgótarján - Hotel Medves Hangulatszálló

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek: Hangulatot!

A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.

Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

A Medves tehát nem egy luxus hotel. Nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.
Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell. Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!

 

Természeti környezet

A Medves Hangulatszálló Magyarország legvadregényesebb táján, Európa legmagasabb fennsíkjának peremén, lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek ölelésében található. A Medves környéke kiválóan alkalmas túrák, kirándulások lebonyolítására, de a környék a csupán pihenni vágyókat is elkápráztatja érintetlen vadságával

 

Őspark

A Medves Hangulatszálló a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez egy igazi őserdő. A parkban található fenyőfák igazán impozáns méretűek, bármelyik megállná a helyét a Parlament előtt is, mint az ország karácsonyfája. A parkot természetes élőhelyként népesíti be számos madárfaj, a mókusok, s a sok ijedséget okozó, de teljesen ártalmatlan erdei siklók. A terület három oldalról erőkkel övezett terület, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat, őzeket, vaddisznókat, rókákat láthatunk.
A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.

elhelyezkedés, környezet elhelyezkedés, környezet elhelyezkedés, környezet

 

A szálloda

A Medves Hangulatszálló építését az 1960-as években kezdték el, amikor is az eredeti sátortábor helyén felépültek az ifjúsági tábor faházai, mint KISZ ifjúsági szállás. A létesítmény fejlesztése ezt követően töretlenül haladt előre. Megépült a főépület és az éttermi blokk. Kialakították a sportpályákat, majd az 1980-as évek közepére elkészült a fedett uszoda, tornaterem, automata tekepálya, azaz kialakult az akkori kor színvonalán igen fejlettnek számító létesítmény komplexum. Ekkor tájt azt mondták, hogy a Medves az ország legkiemelkedőbb KISZ továbbképző központja.

A rendszerváltás idején a létesítmény szállodává alakult és elkészültek az ehhez szükséges építészeti beavatkozások. Azóta van biliárd termünk, retró szobánk illetve non-stop drink bárunk is.

A szállodai főépület, ahol a szobák találhatók 3 szintes. Az épület 50 szállodai szobájában egyszerre 120 fő szállásolható el kényelmesen. A főépületben a sokféle szoba típuson túl szintenként igénybe vehető egy-egy társalkodó sarok, valamint az első emeleten egy játszó kuckó is.

Mindhárom szinten egy közös hűtőszekrény és mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten pedig non-stop nyitva tartó drink bár, valamint retró szobánk várja őket, melyben szélessávú internet elérése is alkalmas számítógépek vehetők ingyenesen igénybe. A szálloda területének jó részén vezeték nélküli internet (WiFi) is elérhető, mely szolgáltatásunk szintén ingyenesen vehető igénybe.

Ifjúsági táborunk közel 200 fő számára biztosít kellemes időtöltést, melyhez szállást 30 db erdei faház biztosít. Szolgáltatásaink telt ház esetén is jó színvonalon tudják kielégíteni vendégeink igényeit.

 

Szolgáltatások

Fedett sportuszoda

Medencénk 12×9 méter méretű, így valódi úszásra, valós sport tevékenységre is alkalmas. Mélysége 120 cm, ami pont az a mélység, mely az úszók testmozgását nem korlátozza, ám lehetőséget teremt már az iskoláskorú gyermekek számára is a veszélytelen pancsolásra. A medence forrásvízzel kerül feltöltésre, melyet 20-25 fok hőmérsékletűre fűtünk.

wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások   wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások
20-25 fokos vízhőfok   Élmény kicsiknek nagyoknak

Uszodánk egész évben várja Önt, minden nap reggel 7 óra és esete 10 óra között. Szálló vendégeink a medencét is, mint minden más szolgáltatásunkat ingyenesen vehetik igénybe.

 

Finn szauna

Szaunánk a klasszikus finn típusú szaunázás élményét nyújtja. Száraz hőmérséklete akár 90 fokra is emelhető, ám lehetőséget nyújt az alacsonyabb hőfokú nedves szaunázásra is.

Szaunánkban akár 10 fő is élvezheti egyszerre az izzadás élményét, így a Medves esetében nem egy telefonfülke méretű lyukban kell imitálnia egy valódi szaunás kikapcsolódást.

wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások   wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások

Szaunánk éjjel nappal az Ön rendelkezésére áll, kérésre különböző aromás feltöltéseket is készítünk az Ön számára. A szauna a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan szállóvendégeink számára ingyenesen áll rendelkezésre.

 

Masszázs

Jó Közérzet Stúdiónkban számos gyógy- és jó közérzetet biztosító masszázs szolgáltatás vehető igénybe előre egyeztetett időpontban. Akár csak fáradt tagjait kívánja újra energiával feltölteni, akár tényleges orvosi problémájára szeretne megoldást találni, a Medvesben jó helyen jár.

Masszázsainkon túl különböző természetgyógyászati- és ezoterikus jellegű kezeléseket is igénybe vehet. Mindez roppant kedvező árakon áll az Ön rendelkezésére.

wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások   wellness kényeztetést biztosító szolgáltatások

 

Tornaterem

Tornacsarnokunkban 16,5×12 m méretű, sportborítással ellátott küzdőtér áll a játékosok részére. A teremben 2,5 m magasságban felszerelt kosárlabda palánk, kézilabda kapu, kisméretű futball kapu, bordásfalak kerültek elhelyezésre. Lehetőség van továbbá tollaslabda és röplabdaháló kifeszítésére, ping-pong asztal felállítására is. Összességében tehát a tornaterem a sportok széles skálája számára nyújt télen-nyáron használható helyszínt.

aktív kikapcsolódást biztosító szolgáltatások
Tornaterem

A terem fűthető, téli időszakban 16 fokos hőmérséklet állítható be, nyáron viszont az őspark fái miatt kellemesen árnyékos sportolási lehetőséget nyújt.
Tornatermünk szolgáltatásaink zöméhez hasonlóan ingyenesen áll az Ön rendelkezésére.

 

Sportpályák

Az ifjúsági tábor hatalmas bükkfáinak árnyékában, a Medves-fennsík peremén aszfaltos sportpályánk várja mozogni vágyó vendégeinket. A pálya teljes méretű, szabványos kézilabda és kosárlabda pályaként használható, melyen kézilabda kapuk és felfestés található. További lehetőségként a pályán keresztben 3×2 db street ball kosárlabda palánk nyújt kispályás kosárlabdázási lehetőséget kínál.

aktív kikapcsolódást biztosító szolgáltatások
Aszfaltos pálya

Salakos sportpályáinkból 2 db áll vendégeink rendelkezésére. Ezek mindegyike kézilabda pálya méretű, s kapuk is elhelyezhetőek rajtuk. A Salgói vár panorámájában gyönyörködve a pályák sokféle sport űzésére nyújtanak remek terepet.
Sportpályáink ingyenesen állnak szállóvendégeink rendelkezésére.

 

Biliárd terem

A biliárd játékot kedvelők külön helységben vehetik igénybe e remek időtöltést. Az asztal a drink bár közelében van, így akár frissítők vagy bódítók fogyasztása mellett is élvezheti a játék örömét. Már talán mondanunk sem kell, hogy a játékot szállóvendégeink ingyenesen, napi 24 órában vehetik igénybe.

 

Étterem

Éttermünk széles körű éttermi, vendéglátási kínálati csomaggal várja Önt. Akár üdülési, utazási, üdülési célból érkezik hozzánk, akár rendezvényét szeretné igényesen lebonyolítani, a Hotel Medvesben megoldást fog találni problémáira!

Konyhánk házias ízekkel, éttermünk barátságos kiszolgálással tesz meg mindent azért, hogy Ön kellemes napokat tölthessen a Medves Hangulatszállóban.

A felszolgált ételekhez finom borokat, pálinkákat, üdítőket tudunk ajánlani. Ha az étlapunkon nem találja kedvenc ételét, s van hozzá alapanyagunk, akkor azt azonnal elkészítjük Önnek. Ha nincs hozzá anyagunk, akkor egy kicsit várnia kell, a homárra például egy hetet…

Minden rendezvényt teljesen egyedi módon, az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő módon szervezünk meg. Ebből fakadóan árajánlatot is minden kedves vendégünk számára egyénileg, személyre szabva készítünk el, mely időnként a Medves stílusához képest lassabban készül el. Az egyezetésre fordított idejét, türelmét előre is köszönjük!

A salgótarjáni Hotel Medves Hangulatszálló SZÉP Kártya és Erzsébet Utalvány elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep