Mit:
Hol:          
Hotel Aquamarin***, Hévíz
41ab-heviz-hotel-aquamarin-medence.jpg 1193-heviz-hotel-aquamarin-bejarat.jpg 0591-heviz-hotel-aquamarin-szoba1.jpg dbd9-heviz-hotel-aquamarin-szoba2.jpg e3f6-heviz-hotel-aquamarin-terapias-medence.jpg
bc32-heviz-hotel-aquamarin-este.jpg b062-heviz-hotel-aquamarin-sokamra.jpg 54fd-heviz-hotel-aquamarin-minigolf.jpg 9949-heviz-hotel-aquamarin-sakk.jpg
Kategória:Szálloda*** Pontos cím:8380 Hévíz, Honvéd utca 14.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím:sales@hotelaquamarin.hu Telefonszám:+36 83 / 545-960
Weboldal:http://www.hotelaquamarin.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Hévíz- Hotel Aquamarin

Túlhajszolt világunkban egyre nagyobb szükség van minőségi pihenésre, kikapcsolódásra, ahol nemcsak lelkünk, hanem testünk is pihen, regenerálódik.
Szerencsére egyre nagyobb azon fiatalok és középkorúak csoportja, akik ezt felismervén nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, a prevencióra, akik a minőségi szabadidő-eltöltés kultúrája mellett döntöttek.
Ha Ön is úgy gondolja, hogy a pihenés mellett a prevenció és a rekreáció is fontos, és mindezt kedvező áron szeretné kihasználni, akkor az Ön legjobb választása a hévízi Hotel Aquamarin***!

A Hotel Aquamarin *** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen a központtól 5 perc sétára. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel telíti meg a szálloda két beltéri- és egy 160m2-es szabadtéri, télen is közel 30 C0-os vízhőmérsékletű gyógyfürdőmedencéjét. Erre a kiváló minőségű vízre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések.

A gyógyítás a Hotel Aquamarinban már tradíció, hiszen 1953 őszén ebben az épületben szerelték fel először a Dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a hévízi gyógyüdülő lett a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete.

Az újabb építésű „B” épületrészben (2009-ben teljesen felújított) található szobák berendezése: színes TV, telefon, minibár, fürdőszoba mosdóval és zuhanyzóval, valamint WC, mely nem a fürdőszoba légterében található. Minden kétágyas szobához tartozik erkély.

Külön díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások: pool biliárd, csocsó, MINIgolf szolárium infraszauna masszázs igény szerint szombaton és előzetes bejelentkezés alapján vasárnap is, hétfőtől péntekig 07:00-14:00 akár TB támogatással.

Szállodánk éttermében házias ételek és salátabár gazdag választékát kínáljuk vendégeinknek. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendet is összeállítunk. A reggeli svédasztalos, a főétkezések salátabüfével, menüválasztásos rendszerben történnek. Van lehetőség ala carte étkezésre is.

Gyógyászat A Hotel Aquamarin*** 3 medencével rendelkezik. A két fedett medence egyike 36 – 38 C-os, a másik 34 – 36 C-os vízhőmérsékletű. A külső, 160 m2-es, úszásra is alkalmas medence 30 – 32 C-os (télen is!). Mindhárom medencében értékes gyógyvíz található. A fürdő területén található a finn szauna a merülőfürdővel és Kneipp-taposóval, valamint az infraszauna, álló szolárium és az ivókút is.

A szálloda a saját, kiváló minőségű gyógyvízére épülve kínál renget fajta gyógykezelést és kényeztető masszázst. A fürdőkúra ideális időtartama 2-3 hét. Belföldi vendégek számára a gyógykezelések a háziorvosi beutaló ellenében, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően vehetők igénybe. Az egészségügyi szolgáltatások TB által támogatott kezelések!

A hévízi Aquamarin Hotel SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep