Mit:
Hol:          
Horgász- és Családi Camping–Panzió, Tiszafüred
6421-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 91e8-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg 8a1b-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 15ba-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 823f-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
e2ff-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg f602-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg 23f6-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 445e-horgasz-es-csaladi-camping-tiszafured-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg
Kategória:Apartman Pontos cím:5350 Tiszafüred, Kastély út
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Tisza-tó
Email cím:horgcamp@gmail.com Telefonszám:06-30/9434-768
Weboldal:http://horgaszcamping.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Tiszafüred - Horgász- és Családi Camping-Panzió

Üdvözljük a tiszafüredi Horgász- és Családi Camping–Panzió–Étterem leendő vendégeként.

Camping részen lakókocsival illetve sátorral érkező vendégeink tetszésük szerint választhatnak napos füves vagy fákkal tarkított árnyas területek között.

PANZIÓ részen többféle típusú, felszereltségű és befogadó képességű faházakból, esetleg tetőtéri szobákból is választhatnak kedves vendégeink.

– Tetőtéri szobáink 2,  4, illetve 6 ágyas kivitelben elérhetőek, a fürdőszoba az épület folyosójáról nyílik. A folyosón található egy közösségi tér televízióval illetve hűtőszekrénnyel.

Komfort nélküli 4 személyes faházaink  2db emeletes ágyas kivitelben, illetve 1db emeletes ágy és 1db franciaágyas elrendezésben is elérhetők. A házak hűtőszekrényt tartalmaznak.

– Önálló lakrészeink 6 fő befogadására alkalmasak. A földszinten egy franciaágy, TV, hűtőszekrény és fürdőszoba található, a tetőtérben pedig 4db ágy. A ház 2 személyes alap árral rendelkezik.

– Apartman besorolású házaink 4 illetve 6 fő nyugodt pihenését esetleg szórakozását biztosítja. Ezekben a típusú házakban 1 db franciaágy és 1 vagy 2 db emeletes ágy található. Fürdőszoba, konyharész, hűtőszekrény és televízió is megtalálható a házban.

 A Camping éttermében hangulatos teraszon házias ételeket, grillspecialitásokat szolgálunk fel. Az Étteremben és közelében FREE WIFI szolgáltatásunk is elérhető!

A Camping területén teniszpálya és homokos röplabdapálya, kerítésen kívül pedig salakos és füves futballpálya van. A Camping mellett található a Tisza-holtág, a szabadstrand, és a  mintegy 127 négyzetkilométeres vadregényes vízfelület, mely kiválóan alkalmas vízi sportolásra és horgászatra egyaránt. A kemping közelében csónakkölcsönzésre, vízibicikli kölcsönzésre is van lehetőség. Kerékpár és kenu kölcsönzés a Camping területén!

Termál strand a közelben. Túrák, sétahajózás megszervezése, idegenvezető biztosítása!

Az étteremben étlap szerint vagy előre megrendelve egyénileg és csoportosan lehet étkezni. Csoportoknak kedvezmények.

A tiszafüredi Horgász- és Családi Camping-Panzió SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep