Mit:
Hol:          
H-LINE - Extrém sportok, tréningek, Budapest
5139-tuz102.jpg c315-tuz111.jpg 9685-tuz92.jpg 2bb9-tuz62.jpg 250f-tuz32.jpg
8e2b-osz5_k1.jpg 1c61-osz6_k1.jpg 1197-csiktuzon.jpg 841f-logo.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:1012 Budapest, Márvány u. 7.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:simon@h-line.hu Telefonszám:+36-30-215-3221
Weboldal:http://h-line.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest H-LINE Extrém sportok, tréningek

Budapest és közvetlen környezetében extrém lehetőségeket kínálunk. Egyik leglátványosabb programunk a tűzön járás. Az izzó parázsszőnyegen mezítláb átsétálni felemelő érzés; kézzelfogható tapasztalat, hogy milyen rejtett képeséggek birtokában vagyunk, és hogy valójában nincs lehetetlen.

Hisszük, hogy a közös erőfeszítés, a folyamatos útkeresés, szakértelmünkre és elhivatottságunkra alapozva meghozza gyümölcsét.

A H-LINE több éves tapasztalattal rendelkezik készség- és szervezetfejlesztő programok szervezésében és megvalósításában. Programjainkat a kiemelkedő szolgáltatási szint iránti igény jellemzi, mely tükröződik munkatársaink, együttműködő partnereink kiválasztásában és felkészültségében. Trénereink felsőfokú végzettséggel, és sok éves tapasztalattal rendelkeznek tréningprogramok levezetésében, egyéni és csoportos feldolgozásokban.

Megbízóink igényeinek teljes körű lefedése érdekében olyan hazai és külföldi partnerkapcsolatokkal rendelkezünk, amelyek komplex szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé.

Csapatépítő tréningek 10 éves tapasztalattal

A csapatépítés napjainkban az egyik legnépszerűbb, és egyben igen hatékony szervezetfejlesztési módszer. Sikere a tapasztalati tanulásban és változatos, élménygazdag eszköztárában rejlik.

A csapatépítő tréningek hatékony megoldást nyújtanak a változások okozta stressz helyzetek kezelésre, többek között hozzájárulnak az egymás közti bizalmi viszonyok kialakulásához, nyílt egymás közti kommunikáció légkörét teremtik meg, fejlesztik a vezetői készségeket, így összességében javul a szervezetek munkavégző képességének hatékonysága, ami egy jól működő szervezeti kultúra kialakításához vezet.

A legkülönbözőbb outdoor feladatok, élmény- és kalandprogramok egyben emlékezetes kikapcsolódást is biztosítanak, melyek növelik a szervezeten belüli összetartást, a vállalkozás iránti lojalitást, ezáltal nő a szervezet munkaerő megtartó képessége.

Tréningek:

- Változáskezelés szervezetfejlesztő program
- Stressz menedzsment szervezetfejlesztő program
- Kommunikáció szervezetfejlesztő program
- Csapatépítő programok
- Szakmai workshopok moderálása, módszertani fejlesztés
- CSR / Karitatív programok
- Incentive programok

A H-LINE SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep