Mit:
Hol:          
Gaben Restaurant, Mosonmagyaróvár
9347-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 593d-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg f6b2-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg e5bd-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 1ff0-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg
d6b2-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg d109-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg b96a-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 829f-gaben-etterem-mosonmagyarovar-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:iroda@gaben.eu Telefonszám:+36-96/211-673
Weboldal:http://www.gabenrestaurant.eu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Mosonmagyaróvár - Gaben Reastaurant

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK városunk és egyben hazánk első Borvendéglőjében, bár 19 éve még nem ismertük ezt a fogalmat.

Hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk a bor és gasztronómia fejlődésében és büszkén hirdetjük úttörő munkánkat, hogy a kezdetektől volt bátorságunk tucatszámra kínálni a jobbnál-jobb borokat, kis (0,5-1 dl) mennyiségben is.

Az étterem elhelyezkedéséből adódóan, a vendégkör részére a nemzetközi konyha felel meg leginkább, ám mindig szem előtt tartottuk a hagyományos ételeket. Minőség iránti elkötelezettségünk elsősorban vendégeink elégedettségével mérhető, de bízunk benne, hogy a 10 éve alapított Turizmus Minőségi Díj háromszori elnyerése is megerősíti, hogy szakmai hozzáállásunk megfelelő.

A jelenlegi hangulatos és modern belsőt a 2013-as átalakításkor kapta az étterem, amelyben akár kényelmes fotelekben is kóstolhatók a kiváló borok. A rendszeres borbemutatók, borvacsorák, gourmet estek közönsége már régóta élvezheti a kitűnő ételek és párosított borok harmóniáját, vendégeink 300 féle borból válogathatnak. A borászok mellett, több alkalommal neves szakácsok kreációival is találkozhattak a jelenlévők.

Éttermünk számtalan alkalommal bizonyított „külsős” helyszíneken is, így a kitelepülés, a catering kategóriában is a legtöbb referenciával rendelkezünk. Ezek egyedülálló tapasztalatokat is jelentenek, így bátran kérhetnek ajánlatot, vagy csak tanácsot is tőlünk.

A hagyományos étkezési szokások mellett, tárt karokkal fogadjuk az alternatív étkezést keresőket is.  Étlapunkon megtalálhatók az allergének, a tápanyagok és nálunk bátran rendelhetnek vendégeink egyéb (pl.: paleo, glutén-, laktózmentes, stb.) ételeket is.

A mosonmagyaróvári Gaben Restaurant SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep