Mit:
Hol:          
Fuji Étterem, Budapest
2be5-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-16.jpg cce3-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-2.jpg bd8f-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-8.jpg ae56-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-7.jpg 2f03-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-17.jpg
086d-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-15.jpg f604-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-13.jpg 4666-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-11.jpg f1a5-budapest-fuji-etterem-szep-kartya-10.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:1025 Budapest, Csatárka út 54.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:restaurant@fujirestaurant.hu Telefonszám:06-1-325-7111
Weboldal:http://www.fujirestaurant.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Fuji Étterem

A gombamód szaporodó távol-keleti sushi bárok, éttermek tengerében mind minőségben, egyedi helyszín mivoltában, mind pedig választékban és szolgáltatásokban egy hegy magasságával emelkedik ki a Japán étkezési kultúra immár 22 évvel ezelőtt hazánkba akkreditált „nagykövete”, a Fuji Japán Étterem. Az elmúlt 22 esztendő során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az ott dolgozó emberek munkásságát, szakértelmét. Hogy a sok elismerés közül csak a legutóbbiakkat említsünk: 2008-2009-2010-2011-2012-ben elnyerte a Best of Budapest díjat, 2008, 2009, 2010, 2011, ben beválasztották a legjobb 50 hazai étterem közé, 2011-ben pedig elnyerte „Magyarország Legjobb Ázsiai Top étterme” címet. Ajánlott étterem lett számos szakmai kiadvány alapján: Gault and Millau 2012, 2013, Time Out 2011, BBJ 2012, stb.

Az egészséges és finom ételeket pedig szeretik méltó környezetben elfogyasztani, ezért nagy gondot fordítanak a tálalásra, és a külső belső hangulatra egyaránt, amely sokat változott az utóbbi egy évben. A rövid kitérő után lássuk miért is érdemes ellátogatnunk a Fuji Étterembe, mi a siker titka? Beszélgetésünk során Elek Antal konyhafőnök (20 éve folyamatosan japán területen képzi magát) elmondja, hogy kizárólag különlegesen jó minőségű alapanyagokat használnak ételeik elkészítéséhez. Példaként említi a tonhalat, amit a dél-spanyol tengerből, a fekete tigrisrákot, amit Malajziából jut el az étterembe, heti többszöri szállítással, mindig frissen.

Az alapanyagok íz világát pedig nem csak megőrzik, de ki is emelik az ételkészítés során, amivel az autentikus japán konyha, különleges és természetes ízeit viszik bele éttermükbe. Megjegyzi, a jó minőségű alapanyag csak az egyik titka a kiváló ételeknek, a másik titok a szakértelemben rejlik. Konyhájuk, Masato Usuda japán séf (1995 óta él Magyarországon) irányítása alatt áll, aki szakmájában elismert személyiség, nagyon sok iskolát és képzést kapott Japánban több Sensei től is és ezen felül gyors és ügyes kezű. Továbbá elmondja, hogy a világszerte ismert Sushi és Sashimi mellett fontosnak tartják azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a tradicionális japán étkezési kultúrához, mint az előbbiek. Ezért a Fujiban számos melegkonyhai különlegességgel is találkozhatnak a vendégek, 2013.tavaszán megújult étlapjukra (200 féle étel!) megtartva a tradicionális fő irányt néhány modernebb, de japán, európaibb ízléshez közelebb álló ételt is felvettek. Megismerkedhetnek az asztalnál készülő főzős ételekkel úgy, mint pl. Sukiyaki, Shabu-Shabu, Yudofu Nabe…stb., amelyeket a vendég saját maga, de akár a felszolgálóik is szívesen elkészíthetnek a vendég kívánsága szerint. A Teppanyaki-, Sushi látvány pultok is üzemelnek. A többi vendégtől elszeparáltan étkezni kívánó vagy üzleti tárgyalást igénylő, kisebb csoportokat (2-33 főig) 4 autentikus tatami-szoba várja az étteremben. Dr.Vihar Judit professzor asszony, a magyar japán baráti társaság elnöke szakmai dolgokban minden szempontból segíti és támogatja a Fujit!

Major Balázs ügyvezető nevéhez fűződik a régi szép időket visszahozó magas színvonalú precíz vendéglátás, mivel 1996-tól 2000-ig is Ő vezette a Fujit, és hosszú évek után 2011. elejétől a mai napig, így újra sikerült felrázni álmából, megújítani-felfrissíteni mindent, ami az étteremmel kapcsolatos. Ennek kapcsán nagyon jó hír, hogy sikerült a nagy, több mint 200 féle ételből álló étlapot visszahozni, néhány új étellel kibővítve.

A forgalom is mutatja hogy szépen jönnek vissza a régi törzsvendégek és sok-sok új magyar és külföldi vendég is egyre inkább gyarapítja a rajongóik táborát. Minden kedves itt élő és/vagy turista Japán cégeknek vagy magánszemélynek 15 % kedvezménnyel kedveskedik az étterem!

Egy nagyon hangulatos, barátságos, szép-sok zölddel és virággal gazdagított teraszt is működtetnek, ahol a Rózsadomb adta jó levegőt együtt élvezhetik a japán gasztronómiával.

Az ételt otthonában fogyasztani kívánóknak pedig jókora, akár 20-30 % os kedvezménnyel a házhozszállítás lehetősége szolgálja a kényelmét, akár az interneten  keresztül is kényelmesen online megrendelheti.

Aki japán ízekkel kényeztetné vendégeit különböző rendezvényeken, üzleti tárgyalásokon, azoknak sem okoz csalódást a Fuji, mert Party service szolgáltatása, minden ilyen jellegű igényt kielégít. Pénztárcakímélő ismerkedés kapcsán a hétköznapokon 12-15 óráig 3 fogásos gyors ebédmenüvel 1.990 Ft-ért várják kedves érdeklődőiket.

A budapesti Fuji Étterem SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep