Mit:
Hol:          
FogVarázs Fogászat, Budapest
6215-budapest-fogvarazs-fogaszat-1.jpg 2a1e-budapest-fogvarazs-fogaszat-3.jpg e2bb-budapest-fogvarazs-fogaszat-4.jpg 350c-budapest-fogvarazs-fogaszat-5.jpg ffa0-budapest-fogvarazs-fogaszat-6.jpg
0c38-budapest-fogvarazs-fogaszat-8.jpg a1cd-budapest-fogvarazs-fogaszat-7.jpg a596-budapest-fogvarazs-fogaszat-9.jpg d84d-budapest-fogvarazs-fogaszat-2.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:1085 Budapest, József körút 81. II/3.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@fogvarazs.hu Telefonszám: 06-30/859-3305
Weboldal:http://www.fogvarazs.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - FogVarázs Fogászat

 

Dr. Beke Barbara vagyok, a Fogvarázs fogorvosa, fogszabályozó szakorvos.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyen dobogós helyet értem el, valamint köztársasági ösztöndíjas voltam. Tapasztalataimat a németországi Albert-Ludwigs Universitäten, illetve az alexandriai egyetemen bővítettem. Jelenleg magánrendelésen kívül a Semmelweis Egyetemen Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgozom, és részt veszek a fogorvostanhallgatók oktatásában.

Legnagyobb tapasztalatom a fogszabályozásban és az endodonciai kezelésekben van (gyökérkezelés). Testi egészségünk, és jó közérzetünk egyik alapja, hogy a fogaink is rendben vannak. Kevesen tudják, hogy a rossz fog súlyos betegségeket okozhat a szervezetben, a mélyen szuvas, elhalt, eredménytelenül, vagy szakszerűtlenül gyökérkezelt fogak gócbetegséget okozhatnak. A fog eredetű gócok okozhatnak ismeretlen eredetű ízületi fájdalmakat, foltos hajhullást, bőrkiütéseket, különböző szervek, szervrendszerek hosszú ideje tartó, ismeretlen eredetű megbetegedéseit. Nagyon fontos, hogy mielőtt pótlás kerül a fogra, teremtsük meg a fog és szervezetünk egészséges kapcsolatát, hiszen mindennek az alapja a legfontosabb. Teremtsünk minél tökéletesebb alapot, egészséges gyökereket! Beteg fogra ne akarjunk csodaszép, fehér kerámiapótlást tenni, mert nem lesz hosszútávú az elért eredmény!

Fogorvosi kezeléseink során eleget kell tennünk az egyik legfontosabb alaptézisnek, a „Ne árts!” elvének. Mindig az egész embert, és annak jólétét kell figyelembe vennünk egy-egy fog sorsának megítélésekor. Így kerül előtérbe a „biológiás gondolkodás”! Nem használunk olyan anyagokat, ami a fogak kezelésében jó szolgálatot tesz, azonban más szervrendszerekben esetlegesen kárt okozhat. A Fogvarázsnál használt anyagok és eszközök kíméletesek, mégis hatékony fertőtlenítő hatással rendelkeznek.

 

 

Dr. Gémesi Dóra vagyok a Fogvarázs fogorvosa.

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumában a szakorvos képzés keretein belül dentoalveolaris sebész rezidensként helyezkedtem el.

Klinikai munkám során nemcsak sebészi téren fejleszthetem a tudásomat, hanem a fogászat egyéb területeibe is betekintést nyerek az Oralis Diagnosztikai Tanszék munkatársaként, nap, mint nap váratlan és sokszínű esetek tapasztalva meg. Mindemellett a magyar és külföldi diákok oktatásában is részt veszek.

Tanulmányaim során nem csak a dento-alveolaris sebészi pálya vonzott, több éven keresztül végeztem tudományos diákköri munkát a Konzerváló Fogászati Klinikán is, az általános egészségügyi elváltozások, közöttük a cukorbetegség hatását vizsgálva a fogazat és a fogágy állapotára. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a páciensek ellátásakor és a fogak kezelésével, a szervezet egészének gyógyításában veszünk részt, hiszen ezek szoros összefüggésben állnak egymással. A testi – lelki egyensúly fenntartásában a fogazat épségének is nagy szerepe van. A családunkkal, valamint munkatársainkkal való kommunikációnak és napi rutin feladataink ellátásának feltétele egy egészséges mosoly, amely egy kiegyensúlyozott személyt takar.

Egyetemi éveim alatt fogorvosi szűrővizsgálatokban vettem részt, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által szervezett erdélyi önkéntes munka keretein belül, ahol általános iskolás gyermekek szájhigénés oktatásával is foglalkoztam.

Nyelvtudásom fejlesztése érdekében egy szemesztert Németországban töltöttem el, ahol egy München környéki fogászati klinikán a németországi betegellátás folyamatába nyertem betekintést és aktív résztvevőjeként asszisztensi tevékenységet láthattam el.

A német nyelv mellett angolul is folyékonyan beszélek.

Számomra a fogorvosi szék mindig is egy biztos közeget jelentett, köszönhetően pozitív gyerekkori tapasztalataimnak és fontosnak tartom, hogy ugyanezen élményt erősítsem saját betegeimben is, hogy nyugodtan és bizalommal fordulhassanak hozzám panaszaikkal.

FogVarázs Fogászat SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep