Mit:
Hol:          
Élni Jó Ház, Szár
48aa-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-9.jpg a6ee-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-10.jpg db79-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-7.jpg 6565-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-6.jpg 0a0c-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-8.jpg
72c1-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-2.jpg 7763-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-3.jpg af49-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-4.jpg 779a-szar-elni-jo-haz-szep-kartya-1.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:2066 Szár, Rákóczi Ferenc u. 10.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:konkolyedit66@gmail.com Telefonszám:06-30-399-2137
Weboldal:http://elnijohaz.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szár - Élni Jó Ház

Szárt a Vértes kapujának is nevezik. Nevével 1326-ban találkozunk először. Néhány kilométerre a településtől már a Vértesben található Vitány vára, amelynek keletkezését legendák övezik. Csak akkor látható, ha egészen közel megyünk hozzá, akkor viszont a kilátás gyönyörű, akárcsak a Kálvária dombról, amelyet a Millenium évében újítottak fel, többek között Petrás Mária domborműveivel.

A ház: régi parasztházakat képzelj el, három konyhával, falba vájt boltívekkel, benne polcokkal, és öt nagy szobával, amelyek 8, 7, 5, 6 személyesek, pótágyazhatók. Franciaágy négyben van. Az egyik fürdőszoba faborítású, szaunával. A mennyezet fagerendás, a fal mésszel festett fehér, a talpadat hajópadló melegíti.

Reggel kakaskukorékolásra, frissen sütött kenyér illatára ébredsz. A kertben hatalmas teraszok, mellette almafa, mögötte egy kis kerti tó, szélén játszótérrel. Fürdeni kint is tudsz egy kisebb medencében. Főzni szabad tűzön, kemencében vagy bent sparherdten, gáztűzhelyen lehet.

Gasztronómiai programok: megnézheted, hogyan készülnek a helyi ételek, amelyek egyedi ízvilágúak, őrzik a Vértes vidékének jellegzetességeit. Láthatod, miként termeljük meg a kertben a zöldségeinket, kitől vásárolunk a faluban egyéb élelmiszereket már feldolgozva, vagy nyersen.

Maximum 16 látogató, turista étkezéssel egybekötött gasztronómiai programban vehet részt, akár este egy kis tó partján gyertyafénynel világított asztalnál, ha előre egyeztetünk! Az étkezések jó idő esetén egy hatalmas teraszon zajlanak, ahol jól esik egy pohár ( ajándék) bor is egy helyi termelőtől. A gyerekek az étkezések előtt, után a kert közepén lévő játszótéren játszhatnak.

Táborok, programok: "Női Sátor", Tömegkályha építés, Kézművestábor, "Élni jó" Természetismereti és Életmódtábor

A szári Élni Jó Ház SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep