Mit:
Hol:          
E-Exit Escape Game - Szabadulós Játék, Budapest
a2fb-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-6.jpg 2863-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-5.jpg 5207-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-2.jpg 2751-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-3.jpg 85e2-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-8.jpg
1bfb-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-4.jpg ba35-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-1.jpg 3493-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-9.jpg 8f9e-e-exit-szabadulos-jates-budapest-szep-kartya-7.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:1072 Budapest, Nyár u. 27.
SZÉPkártyák: OTP, Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@e-exit.hu Telefonszám:06-30/742-2479
Weboldal:https://szabadulos-jatek.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - E-Exit Escape Game - Szabadulós Játék

A szabadulós játék, avagy szabaduló szoba más néven escape game, vagy escape room az utóbbi idők legnépszerűbb szórakozási formája, a romkocsmázás után. Lényege, hogy általában tematizált szobákból kell kijutni, különböző feladványok, kódok, jelek megfejtése segítségével. Azért nagyon jó elfoglaltság az élő kijutós játék, mert a 2-6 fős csapatok egy olyan közös élményt élnek át, ami a rendelkezésre álló időben elfeledteti a szobán kívüli gondokat, megdolgoztatja az agyat, de közben nagyon jól szórakoznak együtt.

Gyermek korunkban mindnyájan vágytunk a könyvekben olvasott, vagy filmekben látott kincskeresésre, kódfejtésre. Az escape szobákban beteljesül gyermekkori álmunk és mi leszünk a főszereplők a történetben. A cél a kijutás, de ez nem mindig sikerül. Ettől függetlenül már az együtt tevékenykedés és a részleges sikerélmények is nagyon fel tudják tölteni a csapattagokat, ez az igazi csapatépítés! Véleményünk szerint sokkal jobb kikapcsolódás ez, mint pl egy semmittevős wellness hétvége, hisz bebizonyított tény, hogy az ember akkor a legboldogabb, ha tevékenykedik.

Jártál már hasonló helyen? Akkor mindenképp gyere el barátaiddal, társaiddal, vagy szüleiddel, mert a legfrissebb szabadulós élmények nálunk várnak, új ötletekkel, újfajta feladványokkal, varázslatos látványvilággal, itt Budapest legújabb escape room-jában, a VII. kerületben a közkedvelt romkocsmák közvetlen közelében.

Nem próbáltad még a szabadulós játékokat? Akkor téged teljesen ismeretlen, új és szószerint lebilincselő kaland vár nálunk az e-exit-ben.

Hidd el, ha kipróbálod szenvedélyeddé válik ez a fajta szórakozás, amiben mi magyarok vagyunk a legjobbak. Az emergency exit games két tematikus szobával vág bele a kalandba, amit veled együtt szeretnénk átélni. Szobáink látványa és a játék izgalma biztos, hogy titeket is lenyűgöz, hisz úgy alakítottuk ki őket, hogy mindenki jól érezhesse magát, a zárt ajtók ellenére, vagy tán épp azért.

Ha egyedi leány-, vagy legénybúcsúra vágysz, mindenképpen próbáld ki.

Vagy adj minket ajándékba. Persze nem szó szerint, hanem ajándékkupon formájában. Ha előre jelzed, születésnapos barátodnak kis figyelmességet rejtünk el a szobáinkban a játékok között. Képzeld el, hogy meglepődik, ha megtalálja.

Cégeknek ennél jobb, összekovácsolóbb, de egyben izgalmas és vicces csapatépítést elképzelni sem tudunk.

Ha viszont zsong az agyad, a sok hétköznapi problémától, itt egy órára legalábbis, tuti, hogy úgy “átmosódsz”, mintha legalábbis egy relaxációs gyakorlaton vettél volna részt.

És utána, ha még van kedved, vesd be magad az éjszakába, hisz ezen a környéken igazán van miből válogatni, már ami az éttermeket,  ruin pubokat, szórakozóhelyeket illeti.

Nem hiszed? Próbáld ki!

 

1984-es pálya:

Szörnyű időket élünk. A Nagy Testvér, és terrorszervezete mindent, és mindenkit lát, hall, figyel.

Még a gondolataid sincsenek biztonságban! Elég egy kellemes, felvillanó emlék, vagy egy virágos rét az álmaidban, és a gondolatrendőrség azonnal lecsap…

Most viszont egy aprócska hiba került a gépezetbe, és így – nagy szerencsédre – adódott 60 perced, hogy te és a társaid elszökjetek a folyamatos megfigyelés elől, és új életet kezdjetek.

Ehhez azonban össze kell szedned minden tudásodat, logikai-, és ügyességi képességedet a csapatoddal együtt.

A kinti világból, melynek eddig részese voltál, jóakaróidtól kaphatsz ugyan némi segítséget, de jobb, ha csak magadra számítasz…

Vár rád a 101-es szoba, gyere, és próbáld ki magad ebben a sötét játszmában!

De vigyázz, ha hibázol, neked és a gondolataidnak örökre befellegzett…

 

Borzadályos Cirkusz:

Lépj be a rémségek kicsiny cirkuszába, egy olyan helyre, ahol ha nem vigyázol, te is örökre a gonosz cirkuszigazgató markában maradsz.

Most éppen az előadás előtti összevisszaságot láthatod a sátor porondján, ahol keverednek a cirkusz körül tanyát vert vurstli, és az esti előadás eszközei.

A ketrecekben, ládákban, cirkuszi öltözékükben szomorú szemű állatok, és artisták várnak a fellépésükre, miközben a zsarnok igazgató a délutáni egyórás pihenőjét tölti.

Most van tehát 60 perced arra, hogy a fejtörők, és ügyességi játékok megoldásával, kódok, lakatok, zárak kinyitásával végül te is és az állatok is újra szabadok lehessetek.

A jósnő talán segítségedre lesz az akció folyamán.

Egy óra elteltével azonban a gonosz igazgató visszatér, és a cirkusz ajtaja mindörökre rád zárul, és te is csak egy szomorúszemű bohócruhás szereplő leszel.

Hacsak valaki ki nem szabadít!

A budapesti E-Exit Escape Game - Szabadulós Játék SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep