Mit:
Hol:          
Dédi Vendégháza, Veresegyház
64db-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-9.jpg 3709-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-1.jpg 64f2-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-2.jpg 5991-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-3.jpg 970d-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-6.jpg
23c4-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-7.jpg 454f-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-8.jpg 1fe9-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-4.jpg c33f-dedi-vendeghaza-veresegyhaz-szep-kartya-elfogadohely-vendeglatas-5.jpg
Kategória:Éttermi vendéglátás Pontos cím:2112 Veresegyház, Fő út 82.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@dedivendeghaza.hu Telefonszám:06-28/385-003
Weboldal:http://www.dedivendeghaza.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Veresegyház - Dédi Vendégháza

Veresegyház központjában sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Vendégházunkat 2011-ben alapítottuk Veresegyház központjában. Az eltelt évekre visszatekintve és a jövőre gondolva egyaránt, elsődleges célunknak tartjuk hogy Vendégeink igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük! Szeretnénk a kistérségben egyedülálló szolgáltatást nyújtani a vendéglátás területén. Ennek fényében építjük mindennapjainkat - hogy akár a napi étkezést tekintve, akár egy lebonyolítandó rendezvényre gondolva - kitűnő választásnak bizonyuljunk!

Naponta változó menükínálatokkal a déli órákban szolgálunk, önkiszolgáló, pultos rendszerben. A la Carte kínálatunk az egész nap folyamán elérhető.

Étlapunk összeállításakor az elsődleges szempontunk az volt, hogy mindenki kivétel nélkül megtalálja az ínyére való fogásokat kínálatunkban! Az ételek alapanyagainak kiválasztásánál nem ismerünk megalkuvást, az elkészítésükben Bartha Melinda konyhafőnök szíve és szenvedélye a garancia arra, hogy az Ön asztalára a Dédi Vendégházához méltó színvonalú fogások kerülhessenek!

Étlapunkban megtalálhatóak a hagyományos ízek mellet a mai trendek is, illetve a nemzetközi konyha néhány különlegessége is. Külön büszkeségeink a "Dédi szakácskönyvéből" készített ételek, melyek felidézik a már-már elfeledett régi jó ízeket, valamint séfünk egyedi elképzeléseit. Vendégházunk ebéd kiszállítással is szeretne hozzájárulni, hogy a környéken élők megismerhessék konyhánk ízeit!

Vendégházunk ideális helyszíne lehet családi rendezvényeknek, esküvőknek, ballagásoknak 100 főig! Látogassa meg weboldalunkat, töltse le friss étlapjainkat, menükínálatunkat és látogasson el hozzánk!

Szeretettel várjuk!

A veresegyházi Dédi Vendégháza SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep