Mit:
Hol:          
Börzsönyliget Vendégházak, Kismaros
74d2-borzsonyligetvendeghaz11.jpg 9e1b-borzsonyligetvendeghaz12.jpg 9485-borzsonyligetvendeghaz13.jpg 2c87-borzsonyligetvendeghaz14.jpg 9c5e-borzsonyligetvendeghaz15.jpg
5e1d-borzsonyligetvendeghaz18.jpg 5cbf-borzsonyligetvendeghaz21.jpg 404a-borzsonyligetvendeghaz22.jpg 7834-borzsonyligetvendeghaz211.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:2623 Kismaros, Szokolyai út 83.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:bliget@bliget.hu Telefonszám:+36-20-297-3634
Weboldal:http://www.bliget.hu

SZÉP Kártya elfogadóhely - Kismaros - Börzsönyliget Vendégházak

A Börzsönyliget Vendégházak festői környezetben, patakpartján,  erdőszélén egész évben várják a pihenni  és kirándulni vágyó vendégeket a Börzsöny lábánál, Budapesttől  csupán  fél órányira!

A 90 m2-es, összkomfortos Börzsöny Vendégház 8+2 fő kényelmes elszállásolására alkalmas. Az 1800 m2 gondozott, parkosított kert és az 100 m2-es, félig fedett terasz aktív kikapcsolódást tesz lehetővé az egész év során.

Sziklakert, kerti tó, épített bográcsozó, grillező / szallonnasütő, focipálya kiskapukkal, 100 m közvetlen patakpart, zárt kerékpártároló, 4 személygépkocsi beállására alkalmas belső parkoló biztosítja a vendégeink gondtalan kikapcsolódását.

A szintén önálló, parkosított kerttel rendelkező Liget Vendégház 4+2 fő elhelyezésére alkalmas, egész évben foglalható.

Mindkét vendégházunk egyben kerül kiadásra, azaz egy időben egy család / egy társaság kizárólagosan élvezheti a házak szolgáltatásait.

Az étkezés mind a közeli Öreg Morgó, mind a kismarosi Patak Vendéglőből egyszerűen megoldható, a kiváló ételek kiszállítása mindkét helyről ingyenes! A házakhoz nagyon jól felszerelt konyhák tartoznak, így az önellátás sem jelnthet gondot.

Megközelíthetőség BÖRZSÖNYLIGET a Dunakanyar és a Börzsöny találkozásánál, a Duna – Ipoly Nemzeti Parkban, festői környezetben helyezkedik el. A közigazgatásilag Kismaroshoz tartozó BÖRZSÖNYLIGET - köszönhetően a központi elhelyezkedésének és infrastruktúrájának - nagyon jól megközelíthető. A Budapest M0-ás körgyűrűjétől kevesebb, mint fél óra autózással / motorozással gyorsan elérhető. Az M2-es út 47-es km-nél kell a 12-es főút felé Szob irányába letérni, Kismaroson belül pedig jobbra, Szokolya felé lekanyarodni. Ettől az elágazástól 2,5 kilométert haladva, közvetlenül a Szokolyai út jobb oldalán található a BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZAK (a Kismaros vége tábla előtt 200 méterre).

A Duna bal partján húzódó kerékpárút (Budapest / Szob),   a  Budapest – Vác – Szob tengelyhez csatlakozó Kismaros / Királyréti Erdei Kisvasút, a jól szervezett helyközi buszközlekedés, a Duna hajózási útvonalának közelsége (Nagymaros / Visegrád komp, ill. Bp. – Szentendre – Nagymaros személyhajó), és a turistaútvonalak kiterjedt hálózata a könnyű elérhetőségen kívül számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

A BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZAK a Királyréti Erdei Kisvasút Börzsönyliget megállójától 100 méterre, ill. a Vác – Kismaros - Szokolya távolsági busz börzsönyligeti megállójától 15 méterre, közel 1800 négyzetméteres saját telken, a Morgó patak „Y” torkolatánál, annak völgyében, a Börzsöny lábánál található.

A kismarosi Börzsönyliget Vendégházak SZÉP Kártya elfogadóhelyek.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep