Mit:
Hol:          
Bercel Kastély, Bercel
f778-bercel---kastely-hotel-bercel-1.jpg ad34-bercel---kastely-hotel-bercel-2.jpg 7b95-bercel---kastely-hotel-bercel-3.jpg 8485-bercel---kastely-hotel-bercel-8.jpg 5b28-bercel---kastely-hotel-bercel-9.jpg
0e4a-bercel---kastely-hotel-bercel-5.jpg 8268-bercel---kastely-hotel-bercel-4.jpg ef18-bercel---kastely-hotel-bercel-6.jpg 3d67-bercel---kastely-hotel-bercel-7.jpg
Kategória:Szálloda**** Pontos cím:2687 Bercel, Kenderváros u. 9-11.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Magyarország
Email cím:info@bercelkastely.com Telefonszám:+36 30 256 5158
Weboldal:http://bercel.com/

A Bercel Kastély Nógrád megyében, Bercelen található, Budapesttől 65 km-re, gyönyörű környezetben. A kastély 1889-ben épült, majd az 1997-es teljes felújítást és átalakítást követően, 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A kastély épületét és a hozzá tartozó melléképületeket azóta is folyamatosan újítjuk, fejlesztjük, hogy megfeleljünk korunk egyre növekvő igényeinek.

A kastély a Kállay család tulajdonában volt a századfordulón. Kállay Béni, az Osztrák-Magyar Monarchia pénzügyminisztere, majd Bosznia-Hercegovina kormányzója volt. Akkoriban a falut "Rózsás Bercelnek" nevezték, mivel ezernyi rózsa díszítette a kerteket és a kastély homlokzatán is futórózsák futottak keresztül-kasul. A "rózsás" hagyományokat máig megőrizve ezernyi virágzó növény díszíti a kastély körüli, harmincötezer négyzetméteres parkot.

A Kállay család egykori kastélyában a helyi önkormányzat évtizedeken keresztül általános iskolát működtetett, majd 10 éve, egy -francia és magyar magánszemélyekbol álló- társaság álmodta meg a zártkörű tréninghelyszín gondolatát, mely máig töretlen sikerrel működik.

A Bercel Kastély, mint tréninghelyszín

A legfőbb erősségünk más tréninghelyszínekkel szemben, hogy a kastély zártkörűen működik, egy időben csak egy csoportot fogadunk, így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek. A tréningező cégek, vállalatok szempontjából nagyon előnyös, hogy a kastély területén nem zavarja a munka menetét semmilyen körülmény, se más vendég, így nem kell alkalmazkodniuk és kompromisszumot kötniük a tréning alatt. Az étkezéseket is egyénileg, az egyes csoportokhoz igazítjuk, a menü elkészítésénél ügyelünk a csoport összetételére, egyedi kívánságaikra.

Ügyfeleink nagy része szerint is egy vállalati program esetében a jó tréninghelyszín már fél siker. Mi azon fáradozunk, hogy a több napos programokból a mi részünket a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel és magas minőségben teljesítsük, hogy a program a résztvevők számára valóban emlékezetes maradjon, vendégeink újult erővel és pozitív feltöltődéssel térjenek vissza munkahelyeikre.

Konferenciaterem mérete és felszereltsége

Konferenciatermünk 50 négyzetméteres, napos, tágas és légkondicionált, mindenfajta technikai felszereléssel rendelkezik: projector, projector vászon, írásvetítő, 4 db flip chart, pin-wand, DVD/CD/TV. Erősítőinkkel és nagy teljesítményű, -projektorra és laptopra köthető- hangfalainkkal a filmbejátszások, zenehallgatások minősége kitűnő.

A kastély egész területén vezeték nélküli internet (wifi) lefedettségünk van, mely a vendégeink számára ingyenes. A konferenciateremben külön telefonvonal van bevezetve. A kávészünet kínálatunk minden igényt kielégítő. A kínálatból: sós- és édes-, házi készítésű sütemények, üdítő, kávé, sok féle tea, gyümölcs, mentás házi limonádé vagy forralt bor.

A konferenciaterem berendezése / ideális férőhelyek

U alakban asztalok mellett: max. 22-24 fő,
színházsorosan: 30-35 fő,
székekkel körben: 25-30 fő

Szalon

A tréning tapasztalatait pihentető klasszikus kastély környezetben beszélhetik meg a résztvevők első emeleti szalonunkban. Itt lehetőség van elrévedni a kandalló fényében, ellazulni a szalon zongorájának dallamaira, vagy a szalon teraszán szivarozva gyönyörködni a naplementében.

A Bercel Kastély, mint esküvő helyszín

A legfőbb erősségünk más esküvő helyszínekkel szemben, hogy a kastély zártkörűen működik, egy időben csak a pár, és az ünneplő vendégeket fogadjuk, így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek. Az esküvő szempontjából nagyon előnyös, hogy a kastély területén nem zavarja a ceremónia, ünnepi vacsora menetét semmilyen körülmény, se más vendég,
Az esküvői menüt minden esetben a párral előre egyeztetve, az egyedi igényekhez szabva készítjük, legyen szó akár klasszikus magyar esküvői menüsorról vagy különleges kívánságokról.

A polgári ceremónia tartható a kastély gyönyörű parkjában, egyházi szertartás szintén tartható. Katolikus szertartás esetén a templomon kívüli ceremóniához püspöki engedély szükséges, ennek beszerzését intézzük.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep