Mit:
Hol:          
Ban Sabai Thai Masszázs, Kecskemét
c163-uzlet-kepe-matricak-nelkul.jpg 1d9f-talcareklam.jpg 8cd5-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-1.jpg 9e8e-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-2.jpg be48-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-7.jpg
e2af-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-3.jpg 77b2-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-4.jpg 3cf3-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-5.jpg 62ea-kecskemet-ban-sabai-thai-masszazs-szep-kartya-elfogado-6.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:6000 Kecskemét, Jókai utca 21.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:katus@t-online.hu Telefonszám:06-76/321-062
Weboldal:http://bansabai.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Kecskemét - Ban Sabai Thai Masszázs

Kecskemét egyetlen Tradicionális Thai Masszázsszalonja a belvárosban évek óta szeretettel fogadja az egészségükre figyelő, testileg-lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket.

A thai masszázs a legősibb, leghatékonyabb, különlegesen regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázs. Alapvetően eltér az európai masszázstól. Úgynevezett "száraz" kezelés, masszázsruhán keresztül, a földre terített kókuszmatracon történik.

Speciális képességű, diplomával és évtizedes gyakorlattal rendelkező thai masszőrhölgyek autentikus környezetben végzik a kezelést.

Ha a test egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. Stressz vagy sérülés ezt a folyamatot megzavarja. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt  folyásba tudja terelni és egyensúlyba hozza a test elemeit. A  masszőrhölgyek nemcsak ujjaikat, hanem könyöküket, térdüket, lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

A kellemes kikapcsolódást a nyugodt környezet, a kedves masszőrhölgyek és recepciósok, halk, relaxációs zene, mécsesek és füstölők biztosítják.

Egy időpontban két vendéget tudunk fogadni, így lehetősége van párjával egyszerre eltölteni a magukra szánt időt.

Végezetül egy csésze illatos tea elfogyasztása teszi teljessé a testi-lelki harmóniát.

Az eredeti thai masszázs gyógyhatású, regeneráló masszázs, nem tévesztendő össze semmiféle erotikus masszázzsal!

További információért, bejelentkezésért hívja a szalon telefonszámát.

 

SZOLGÁLTATÁSOK:

Tradicionális thai testmasszázs

A thai testmasszázs a hagyományos masszázstól eltérően olaj nélküli, masszázsruhán keresztül, a földre terített kókuszmatracon történik.
Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik pontnyomásos  technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van. A masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőrhölgy, a lábujjaktól a fejünk búbjáig. Nemcsak tenyérrel,de könyökkel, térddel sőt lábbal is masszíroznak. A program fontos részét képezik a nyújtó hatású fogások. 

A masszőrhölgyek a test minden pontját jól ismerik, így beszéd nélkül is tudják, hogyan kell érinteniük ahhoz, hogy oldják a felhalmozott feszültséget, regenerálják a fáradt testet.

Tradicionális thai talpmasszázs

Speciális olajok és krémek használatával történik. A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupunktúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig. A masszőrhölgyek a kezükön kívül speciális kis nyomópálcikát is alkalmaznak. A talpmasszázs beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Frissítő-regeneráló olajos testmasszázs

A hagyományos típusú masszázs kedvelőinek ajánljuk. Az akupresszúrás pontok stimulálásán túl átdolgozzák a test izomzatát is. A masszázs élettani hatása így kiegészül az izomzatra gyakorolt hatásával. A fájdalmas testrészt különleges hatású krémmel kezelik.

Tradicionális thai herbál masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs. Felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, melyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. A gőz melegével és a gyógynövények hatóanyagaival serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev izületeket. Mivel a szárított gyógynövény csomagocskákat felhasználás előtt fel kell gőzölni, kérjük bejelentkezéskor jelezze, ha ezt a masszázst választja!

ÚJDONSÁG! Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs alatt tulajdonképpen egy olajos masszázst értünk, amihez 40-60 C-ra felhevített lávaköveket használ a masszőr. Hő hatására az illóolajok jobban beszívódnak az emberi testbe. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet és pozitív életenergiával tölt fel.

A kecskeméti Ban Sabai Thai Masszázs SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep