Mit:
Hol:          
Akác-tanya, Újlengyel
d8e8-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg c1b9-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg c6c4-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 02f6-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 20ee-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
fc7c-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg 0b04-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 8aac-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 5659-ujlengyel-akac-tanya-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg
Kategória:Apartman Pontos cím:2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:info@akactanya.hu Telefonszám:+36 30 964 82 72
Weboldal:http://www.akactanya.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Újlengyel - Akác-tanya

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő Innatura Hungary Kft. által üzemeltetett agroturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző magán- és céges rendezvények lebonyolítására, táborok, túrák stb. teljes körű megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. Szálláshelyünk szobái és faházai 3 illetve 4 napraforgós besorolású minősített magánszálláshelyek.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával.

Főépület
A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, masszázsfotellel, könyvtárral stb. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban azon vendégeink számára ajánljuk, akiknek a jó társaság, a nyüzsgés fontosabb a saját fürdőszobánál.

A főépület új szobái a földszinten találhatóak, saját bejárattal rendelkeznek. Mindét szobának saját fürdőszobája van. Egyelőre pároknak ajánljuk, de a galériák végleges elkészülte után családi szobának is megfelelnek.

Nagy faház
Nagy faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges és magánrendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. beszélgetések színhelyének.

A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik.

Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.

Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.

Kis faházak
Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Elsősorban családok, kisebb baráti társaságok, és azok számára, akiknek fontos a saját kényelmük.

Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van.

Rönkház
Ez a házunk elsősorban kisebb-nagyobb családok, baráti társaságok elszállásolására épült. A háznak saját, zuhanykabinos fürdőszobája van. A főépület és a vályogszauna kivétel minden faházunk és szaunánk Finnországból érkezett, eredeti rönk- vagy rönkpanel épületek, amiket finn szakemberek és ügyeskezű kollégáink építettek fel.

Az Akác-tanyán lakókocsival érkezőket is fogadunk. A szaunaépületben minikonyha, wc és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére. Természetesen az étkező, az emeleti társalgó és más közösségi helyiségek a lakókocsival érkezők kényelmét is szolgálják.

 

Étkezés

A főépület kellemes hangulatú ebédlőjében és teraszán fogyaszthatják el vendégeink az ízletes, házias, magyaros jellegű, illetve finn ételeket. Fedett grillteraszunkon, a jurtában illetve a nagy faház melletti tűzrakó helyen grillezni, bográcsozni is lehet hozott alapanyagokból is. Igyekszünk mindenki igényét kielégíteni, akár laktózmentesgluténmentes, vegetáriánus vagy egyéb speciális étkezési szokásokról legyen is szó.

Az érdeklődőket fafűtéses finn szaunával és egy igazi különlegességgel várjuk; egy eredeti finn füstös szaunával, egy a hazájában is ritkaságnak számító vályogszaunával, hobbitház-szerű jurtaszaunával és meleg, sós vizű kis dézsával és egy jurtával, ahol szaunaestéken grillezni szoktunk. 

A füstös szauna talán az egyik legősibb finn szaunatípus; a fakunyhónak még kéménye sincs, a füst csak kisebb füstnyílásokon távozik, miután átjárta az épületet. Ennek köszönhetően a levegő bent nagyon kellemes füstaromával teli. (Természetesen bemenni csak azután szabad, ha már csak az aroma van bent, és a füst már eltávozott!) De amíg a füstös szauna felmelegszik (ez közel 12 órai folyamatos fűtést igényel), átsül, megfüstölődik a szaunában a vacsora is.

Az újlengyeli Akác-tanya SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep