Mit:
Hol:          
Admirál Optika - Trend Optika Csoport, Hévíz
ba64-admiral-optika-heviz-kolcsey-szep-kartya-1.jpg dbd8-admiral-optika-heviz-kolcsey-szep-kartya-2.jpg fbc2-admiral-optika-heviz-kolcsey-szep-kartya-3.jpg 0824-admiral-optika-heviz-kolcsey-szep-kartya-4.jpg 3903-trend-optika-szombathely-szep-kartya-6.jpg
33c6-admiral-optika-heviz-szep-kartya-1.jpg 32ff-admiral-optika-heviz-deak-szep-kartya-1.jpg 692d-admiral-optika-heviz-deak-szep-kartya-2.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:8380 Hévíz, Deák tér 1.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím: Telefonszám:+36 (83) 342 060
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/admiral-optika-heviz

SZÉP Kártya elfogadóhely - Hévíz - Admirál Optika

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Admirál Optika (Trend Optika Csoport) - Hévíz

1995 óta várjuk hazai és külföldi vendégeinket két elegáns optikai szalonunkban Hévíz belvárosában, a Tófürdőtől csupán néhány percre. Számunkra rendkívül fontos, hogy vendégeinket mindig a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki. Ennek köszönhetően évek óta a Safilo és a Luxottica hivatalos partnerei vagyunk és kiérdemeltük a Varilux Mester címet is, mint a Varilux lencsék igazi specialistája.

Kollégáink a magyaron kívül jól beszélnek angolul, németül és oroszul. Ennek is köszönhető, hogy széles külföldi vendégkörrel rendelkezünk, amire rendkívül büszkék vagyunk.

Diplomás optometrista kontaktológusunk és látszerész mesterünk mindent elkövetnek, hogy vendégeink igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Mindkét optika kínálatát szezonról szezonra úgy alakítjuk ki, hogy maximálisan illeszkedjenek vevőkörünk igényeihez. Ennek megfelelően üzleteinkben a klasszikusabb formák, visszafogottabb színek dominálnak magukon hordozva a modern jegyeket is. Üzleteinkben megtalálhatóak a vezető világmárkák szemüvegei, napszemüvegei.

Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos fejlődésre mind technikában (modern eszközpark, technológia), mind munkatársaink képzésében.

A hévízi Admirál Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep