Mit:
Hol:          
Körösvölgy Panzió, Gyula
1512-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-1.jpg 27a4-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-2.jpg 53cf-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-3.jpg 9653-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-4.jpg df4d-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-9.jpg
9470-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-5.jpg c1bb-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-8.jpg 7d0d-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-6.jpg 21a6-gyula-korospart-panzio-szep-kartya-7.jpg
Kategória:Panzió Pontos cím:5700 Gyula, Szanazug
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:info@korosvolgy-panzio.hu Telefonszám:06-30/630-4755
Weboldal:http://korosvolgy-panzio.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Gyula - Körösvölgy Panzió

A panzió a Fehér- és a Fekete-Körös összefolyásánál található Gyulától 5 km-re, a Szanazug gyulai oldalán. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. Minden korosztály talál a maga igénye szerint megfelelő elfoglaltságot. (pl.: természetben, a Körös-parton séta, úszás, horgászás, csónakázás, sétahajózás, trambulinozás, fürdés, napozás, bográcsozás, szalonnasütés).

200 személyes terasz, állandó jelleggel üzemelő bár, büfé. A közelben szabad strand működik, számos vendéglátó egységgel, komppal mely a túlparti (Dobozi oldalon lévő strandra átvisz).

A panzió szobáit egy külön lépcsőházból közelíthetjük meg, így akár az esti órákban észrevétlenül lemehetünk a partra sétálni anélkül, hogy bárkit is zavarnánk vele. A szobák között vannak  2 és 3 ágyasak is, vagy nagycsaládok részére 4 ágyas.

A panzió a 2008-as felújítása során új ágyakat, bútorokat és szép belső teret kapott. A szobák mindegyike WC-vel, zuhanyzóval ellátott.

A panzió előterében bár/büfé működik, lehetőséget adva italok elfogyasztására. Az asztalok akár étkezés céljára is használhatóak. Ezen termekben lehetőség van rendezvények  lebonyolítására is.

Kérésre sétahajókázást szervezünk kisebb vagy nagyok csoportoknak. Pároknak lehetőség van akár az esti romantikus holdfényben is. Sétahajókázás mellett lehetőség van a közelbe vízisíelésre, csónakázásra is.

A közelben a Körös mindkét oldalán strand működik. A gyulai oldalon levő strand szezonális jelleggel fizetős, itt kajak-, kenu-, és vízibicikli bérlés lehetősége is adott.

A dobozi oldalon egy egyszerűbb, de ingyenes szabad strand működik. Aki a túloldalra szeretne átkelni, az komppal megteheti azt.

A gyulai Körösvölgy Panzió SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep