Mit:
Hol:          
Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő, Motel és Kemping, Kiskunmajsa
17ae-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-1.jpg 6053-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-2.jpg 25d7-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-3.jpg fbad-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-7.jpg e5ba-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-6.jpg
f25b-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-9.jpg 21dd-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-8.jpg 1cf0-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-5.jpg aa0c-kismunmajsa-jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szep-kartya-10.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:6120 Kiskunmajsa, Kőkút u. 26.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:info@jonathermal.hu Telefonszám:06-77/481-855
Weboldal:http://www.jonathermal.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Kiskunmajsa - Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő, Motel és Kemping

Gyógyfürdő

Gyógyfürdőnk 25 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat "melléktermékeként" felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hidegvizes mártózómedence található. A szabadban egész évben igénybe vehető  gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Gyógyvizünkre és képzett szakembereink tudására és gyakorlatára alapozva több, TB támogatással igénybe vehető gyógyfürdőellátást biztosítunk.

A fürdő mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: röplabdapályák, strandfoci pálya, tollaslabda pályák, minigolfpálya, játszóterek, játszóház, óriás sakk, lengő teke, kosárlabdapálya. 2004-ben több mint 100 m2 alapterületű igényesen kialakított társalgóhelyiséggel bővült a fürdő fedett területe.

A fürdő közvetlen szomszédságában éttermek működnek, gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.

A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, gyógy- és aromamasszázs, finn-, infra- és aroma szauna, gőzfürdő, szolárium, jáde köves masszázságy, CHI gép, OTO lábmasszázs gép, masszázsfotel, bioptron lámpa, aromafürdő, tangentor, pezsgőfurdő sókamra áll vendégeink rendelkezésére. A fürdő naponta 9 órától 19 óráig várja kedves vendégeit.

A fürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. A csarnokban helyezkedik el egy 36°C-os és egy 38°C-os gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es feszített víztükrű gyógyúszó medence. Emellett a szabadban található egy 36°C-os körmedence, mely egész évben üzemel.

 

Gyógykezelések

A kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdő számos gyógyászati szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre. Az Országos Egészségügyi Pénztárral kötött szerződésünk értelmében, egészségügyi járóbeteg- szakellátás keretében, reumatológus szakorvos által kiállított beutalóval több szolgáltatásunk is igénybe vehető. Amennyiben gyógyulni és pihenni vágynak, az alábbi lehetőségeket tudjuk kínálni Önöknek:

Fürdőkezelések kombinációs kádban:

 • gyógyfürdőzés
 • víz alatti nagynyomású vízsugár masszázs
 • pezsegtetéssel kombinált masszázs

Gyógymasszázs
Szakképzett személyzetünk teljes és részleges testmasszázzsal enyhíti vendégeink izületi és mozgásszervi bántalmait.

Pihenőszoba
Gyógyászati épületünk tetőterében igényesen kialakított, 16 ágyas pihenőszoba várja a kezelések után felfrissülni vágyókat.

 

Élményfürdő

2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink egyik kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence.

A medence egész évben, a fürdő nyitva tartási rendjének megfelelően áll (pénteken és szombaton éjszaka is) a szórakozni, felüdülni vágyók rendelkezésére.

Az attrakciók:

 • dombcsúszda
 • pezsgőágyak
 • vizes barlang
 • gejzír
 • buzgárok
 • dögönyözők és masszírozók
 • vadvízfolyosó
 • pezsgőfürdő
 • sziklacsobogó
 • vízgomba


Felejthetetlen élmény akár 3 generáció részére is, télen-nyáron!

2009. februártól az élménymedence is komfortosított (fűtőtt) csarnok résszel várja a télen is felüdülni, pihenni vágyó vendégeket! Az élményfürdő szolgáltatásait külön jegy vásárlása nélkül, a napi fürdőbelépőjeggyel lehet igénybe venni!

 

Csúszdapark

Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a vizicsúszdázás szerelmesei, hiszen 4 óriáscsúszda, többek között a 120 m hosszú „anakonda”, a 61 m hosszú „hidrocső”, a 44 m hosszú „kamikaze” és a 41 m hosszú „rafting” csúszda áll a vendégek rendelkezésére a nyári időszakban. A csúszdamedencében emellett számos élményelem teszi még változatosabbá a fürdőzést.

A csúszdapark használata benne van a fürdőbelépő árában!

 

Wellness szolgáltatások

ÚJ SZAUNASZIGET A JONATHERMÁL FÜRDŐCSARNOKÁBAN! Finnszaunák (az egyik aromafunkcióval) és gőzkabin! Érvényes fürdőbelépő mellett CSAK 600 Ft-os áron vehetők igénybe. A korábbi finn-szauna, a sókamra, a jakuzzi használata továbbra is benne foglaltatik a fürdőbelépő árában!

Infraszauna

Az infraszaunában az infra-vörös (IV) sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákban.

Jáde köves masszázságy

Egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a "Ceragem akupresszúrát" TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.

Chi gép

A legkényelmesebb testhelyzetben, fekve, pihenés közben lábait 8-as alakú, váltakozó sebességű lengő mozgásba hozzuk, alaposan megtornáztatva ezzel az egész gerincoszlopot. Elűzi a fáradtságot, csökkenti a vérnyomást. A gerinc tornáztató készülék napi 15 perces használata mozgás szempontjából másfél órás séta vagy gyaloglás, pihenés szempontjából kb. 2 órás alvás hatásával ér fel.

Sókamra

A kamra nem más, mint a világ egyik legjobb összetevőjű sójával (96,6% tiszta só) bélelt tér. A parajdi só kiváló gyógyhatása a só tisztaságában rejlik. A só nagy diszperzitású Nátrium-kloridban rendkívül gazdag, egy száraz aerosol képződik, melynek aktív hatóanyaga 1m3 levegőben 7-20 mg. A hatóanyag a legkisebb hörgőcskékhez is képes eljutni. A sókamra gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás.

Bioptron Lámpa

A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).

OTO láb masszázs gép

Az OTO Power Foot egy speciális masszázsgép, melyet arra terveztek, hogy maiximálisan hatásos masszírozást nyújtson a vádlitól a bokáig, a lábujjaktól a talpig mindenütt. A különböző görgők megmasszírozzák és megnyugtatják a talpakat a lágy mozdulatok által, míg a puha és kellemes szorító párnák körülveszik a bokát. Ez a hatás felszabadítja a test öngyógyító energiáit.

Masszázsfotel

Napjaink masszírozó fotele a profi masszőrök ujj és kézmozdulatait utánozza a beépített masszázsfejek, és az őket mozgató elektronika segítségével. A legjobb masszőrök mozdulatait figyelték meg, rögzítették videora, majd a több évtizedes kutatás és fejlesztés eredményeként, a mai masszázsfotelek már összetéveszthetően jól utánozzák a masszőrök mozdulatait, az emberi kéz érintését.

Álló és fekvő szolárium

A szoláriumozásnak sok pozitív hatását tudjuk felsorolni abban az esetben, ha nem visszük túlzásba! A tél beköszöntével le kell mondjunk a napozás élményéről, de a barnaságról nem feltétlen. A hangsúly a mértékletességen van! Szolárium használatával télen is szép barnaságra tehetünk szert.

 

Motel

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában.

A barátságos zöld környezetben akár néhány nap alatt feltöltődhetünk energiával, de hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas a pihentető környezet az év bármely szakában. A téli időszakban a szobák fűtését környezetbarát módon a termálvíz hőenergiájának felhasználásával oldjuk meg, így biztosítva az állandó kellemes hőmérsékletet lakóvendégeink számára.

Motelünkben négy blokkba rendezve összesen 44 nosztalgikus hangulatú szoba várja a vendégeket. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon.

Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni.

A szobák felszereltsége:

 • lakó-háló helyiség
 • zuhanyzó helyiség toalettel
 • hűtőszekrény
 • színes televízió
 • mikrohullámú sütő

A szobák felszereltsége lehetővé teszi az önellátó üdülést, de természetesen lehetőség van panziós szolgáltatás igénybe vételére is, amelyet partnereink közreműködésével a motel mellett található éttermekben oldunk meg. Panziós jegyeket (étkezési bónokat) a szállásfoglalás alkalmával, illetve érkezéskor a motel recepcióján igényelhetnek vendégeink.

 

Rendezvények

Nyáron heti rendszerességgel zenés, táncos műsorokkal várjuk vendégeinket, ezzel nemcsak kellemes szórakozást kívánunk biztosítani vendégeinknek, hanem lehetőséget biztosítani arra is, hogy az egy időben nálunk lakó vendégek megismerkedhessenek egymással, így téve még élménydúsabbá a nálunk töltött napokat.

 A motel-kemping területén több, immár hagyományos rendezvényt is lebonyolítunk az év során. Húsvéti kempingtalálkozónk a tavasz első nagy rendezvénye minden évben a húsvéti hétvégén kerül megrendezésre, míg szüreti mulatságunkra szeptember második felében várjuk az érdeklődőket, míg az év utolsó nagy eseménye szilveszteri bálunk december 31-én.

Szállóvendégeink számára különféle kedvezményeket is biztosítunk nálunk tartózkodásuk időszaka alatt:

 • Kedvezményes belépési lehetőség a fürdőbe
 • Ingyenes Internethasználat és WIFI-kapcsolat a motel recepcióján
 • Részvételi lehetőség a motel területén zajló programokon
 • Kedvezményes horgászási lehetőség saját horgásztavunkban

 

Kemping

A fürdő mellett, a motellel közös mintegy 50.000 négyzetméter zöld területen fekszik kempingünk, amely egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A várostól mintegy 3 kilométerre fekvő terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez.

 A parkosított környezetben egyidejűleg összesen 200 kempingegység kényelmes táborozására nyílik lehetőség. Kempingünk sajátossága, hogy vendégeink nem előre kijelölt kempinghelyeket bérelnek nálunk, hanem mindenki saját maga választhatja ki, hol szeretné leállítani lakókocsiját, hol veri fel sátrát, így mindenki olyan természeti körülmények között pihenhet, ami neki a legkellemesebb az adott körülmények között.

 Baráti társaságoknak, diákcsoportoknak pénztárcakímélő és a régi iskolai táborok hangulatát idéző, telepített katonai sátraink, melyek egyenként 6-12 fő kényelmes elszállásolását teszik lehetővé. A sátrakban ágyazott emeletes ágyak várják a vendégeket.

 Az egész kemping területén elérhető áramvételezési lehetőség (10 Amper), valamint 3 vizesblokk szolgálja a vendégek kényelmét. A vizesblokkok a kemping különböző részein kerültek kialakításra, és rövid sétával a kemping bármely pontjáról megközelíthetőek. A legkisebbek számára egy játszóteret is kialakítottunk a kemping egy nyugodt szegletében, ahol színes játékok, homokozó, csúszda és hinta várja az apróságokat. Néhanapján vadnyulak, sündisznók is felbukkannak a sövények mentén, melyeket csendben megfigyelhetnek kicsik és nagyok egyaránt.

A kismunmajsai Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő, Motel és Kemping SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
 • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
 • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
 • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
 • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
 • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
 • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep