Mit:
Hol:          
Csaba Vendégház, Balatonboglár
37bf-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 4257-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg cc25-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg fffe-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 95f2-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg
3844-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 1795-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg d852-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 9d84-balatonboglar-csaba-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:8630 Balatonboglár, Munkácsy utca 36/b
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím:evike.p@citromail.hu Telefonszám:06/30-522-5278
Weboldal:http://www.penczi.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Balatonboglár - Csaba Vendégház

Balatonbogláron, lakó- és pihenő-övezetben kertes családi ház kiadó, 400 m-re a Balatontól és a szabadstrandtól.

2-20 főig alkalmas vendégfogadásra a ház. A házban négy apartman áll az Önök rendelkezésére. Az apartmanok együtt illetve külön és bérelhetők ideális családoknak, baráti társaságoknak.

Zárt udvarban gyermek játszási lehetőség, homokozó, hinta, lengőteke, kosár palánk található. Grillezési és bográcsozási lehetőség is van. Minden szobában kábel Tv.

 

Látnivalók a környéken:

A környékbeli programokról és kirándulási lehetőségekről naprakész információkat találhatsz Balatonboglár hivatalos honlapján. Balatonboglár balaton déli dimbes-dombos partján fekvő, 6300 lakosú település. Fonyód és Balatonlelle városokkal szomszédos, a 7-es főútvonal vonalán található.

A város legszembetűnőbb ékessége a Várdombon ékeskedő Gömbkilátó, amely nyugalmas és közkedvelt kirándulóhely mindenki számára. A kilátó esti kivilágítása a távolabbi veszprémi partokról is megcsodálható. Balatonbogláron számos borúti állomás kereshető fel, ahol a kedves látogatók a borvidék jellegzetes borait kóstolhatják meg, mint pl.: a Hujber pincészet, a Légli pincészet, az Ignáczy pincészet, az Eifert, a Katona, a Kalász, a Miklós és a Nagy -féle, a Szentpáli pince - is szeretettel várja az érdeklődő borturistákat. A város társközsége Szőlőskislak, ahol megtekinthető a Bormúzeum, az Ország pince, a Malom Fogadó és a Légli-major.

A szomszédos településekre: Szőlősgyörökre, Gyugyra kerékpárút vezet. Szőlősgyörökön is számos pincészet megvetette lábát: Trunkó pincészet, Szent Anna Borház, Szent István Pincészet és Étterem, valamint a Koltai pincészet. A város nem csak a bor és a szőlő hazája, hanem egyben a művészeteké is. A Kápolna dombon található a Vörös és Kék kápolna, melyek három évtizede igényes galériákként funkcionálnak és nemzetközi hírűek.

A Lengyel-Magyar Barátság Háza az üdülő szezonban a Bor és Jazz Fesztivál számára ad otthont számtalan más kulturális rendezvénye mellett. A Balaton környéke kiváló lehetőségeket kínál a kerékpáros túrázáshoz. Kondíciótól, ízléstől függően mindenki találhat magának alkalmas terepet. A nagyszerű testedzés mellett a túrákon érdekes településekkel találkozhatunk utunk során, kivételes műemlékeket, különleges természeti értékeket tekinthetünk meg.

A központban, a település egyik legszebb részén fekszik a Platán strand, ahol a vendéglátó helyiségeken kívül még tenisz centrum is található. A strand ingyenes és remek sportolási lehetőségeket kínál. A Sziget strand és környéke csendesebb, bensőségesebb hangulatú fürdőhelye Balatonboglárnak. A Simply Szállótól 500m-re található a szabadstrand, ahol fövenyes partot alakítottak ki és innen felemelő látvány a Badacsony-hegy karakteres csonka kúp alakja is. A városban leledzik a Yacht-Club, mely 160 vitorlás számára biztosít hullámoktól mentes kikötőhelyet. Rendszeres hajójáratokkal elérhető a Balaton valamennyi települése. Balatonbogláron és környékén nem csak sportolhatunk, strandolhatunk, hanem szórakozhatunk is: Balatonlellén a Stone Pub-ban, Y-disco-ban, Üvegház Disco-ban, Stone Beach Cafe-ban vagy akár Siófokon is.

Nálunk Te is bármikor megpihenhetsz!

A balatonboglári Csaba Vendégház SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep