Mit:
Hol:          
Trend Optika Szombathely, Szombathely
3b04-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg dbab-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg a2ec-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 0955-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 7197-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg
f9e6-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-10.jpg cb35-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-13.jpg 5e69-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-11.jpg cad4-trend-optika-szombathely-szep-kartya-elfogadohely-14.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:9700 Szombathely, Fő tér 16.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím: Telefonszám:+36 (94) 320 898
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/trend-optika-szombathely

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szombathely - Trend Optika

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Trend Optika Szombathely

A Trend Optika Szombathelyen több üzlettel is várja Önöket. Fő téri üzletünk, a Trend Optika - a Luxus nagykövete, valamint Savaria téri üzletünk, a Belvárosi Optika sikereinek alapvető záloga is az állandó szemész szakorvosi jelenlét. Üzleteinkben a legkorszerűbb géppark, szemészorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok és látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére.

Szűrővizsgálataink során a Semmelweis Egyetemmel együtt működve kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, így csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye. Szemüvegkereteink egyedülálló választékában mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához leginkább passzoló szemüveget.

A Trend Optika szívén viseli  Szombathely  kulturális és a sport  életét is,  így támogatjuk a Falco férfi kosárlabda csapatot, a Viktória FC női futballcsapatot, és természetesen a Weöres Sándor színházat is.

A szombathelyi Trend Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kep



Miért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep