Mit:
Hol:          
Trend Optika Palace Szombathely, Szombathely
2bc0-trend-optika-palace-szombathely-szep-kartya-elfogado-1.jpg 5d0d-trend-optika-palace-szombathely-szep-kartya-elfogado-2.jpg 97ab-trend-optika-palace-szombathely-szep-kartya-elfogado-3.jpg 7a95-trend-optika-palace-szombathely-szep-kartya-elfogado-4.jpg 4df9-trend-optika-palace-szombathely-szep-kartya-elfogado-5.jpg
a2a2-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-3.jpg cb06-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-7.jpg ca44-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-8.jpg c754-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-9.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:9700 Szombathely, Fő tér 15.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:trendoptikapalace@gmail.com Telefonszám:+36 (94) 320 898
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/trend-optika-palace

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szombathely - Trend Optika Palace

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Trend Optika Palace Szombathely

A Trend Optika Palace elnevezésű új optikai szaküzlet 150nm-es eladótérrel, tágas szemészeti rendelővel, kontaktlencse stúdióval áll az vásárlók rendelkezésére, exkluzív környezetben, magas színvonalú kiszolgálással, több mint 20 év szakmai tapasztalattal. A mai modern, minden igényt kielégítő, csúcstechnológiával felszerelt szemészeti szakrendelőben a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosi csapattal, diplomás optometrista kontaktológusokkal, látszerész mesterekkel garantálják a kiszolgálás magas színvonalát.

A szombathelyi Trend Optika Palace SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep